Chcialem was zapytac jaki jest wasz stosunek do tego serwisu a scisle do jego administratorow? Odwiedzam ten serwis systematycznie od wrzesnia i bylem z niego zadowolony a nawet zeklbym ze bardzo! Ale tylko do pewnego momentu. Przelomem dla mnie stal sie moment gdy zaczalem tam dodawac swoje komentarze do newsow! Wszystko bylo O.K do momentu gdy nie zdradzilem tego ze jestem kibicem Pasow! Od tej chwili zaczeto mnie systematycznie i regularnie kasowac a kiedy pytalem publicznie za co dostawalem bana natrzy-cztery dni! Kiedy wracalem znowu bardzo bolaly ich moje wypowiedzi w temacie Kasperczaka,Wisly czy tez Radomiaka! Musze zaznaczyc ze nigdy tam nie bluzgalem wiec ten powod odpada! Przepelnieniem czary goryczy bylo to jak wypowiedzialem sie w temacie treningu noworocznego i pozdrowilem wszystkich "naszych" oraz zje.b.alem psa ktory po nas bluzgal! Usunieto wszystkie moje wpisy a mnie zbanowano na 10dni! Dwa dni temu powrocilem na serwis gdzie wypowiedzialem sie w temacie Radomiaka ktorego darze sympatia i znowu w leb!!! Mam bana i ch.u.j wie na ile! Wydaje mi sie ze jestesmy tam troszke niechciani bo nie spotykam ostatnio wypowiedzi naszych chlopakow a nie sadze zeby tam nikt z nas sie nie wypowiadal! WARSZAWSKIM I WISLACKIM DUPOLIZOM MOWIE STANOWCZO NIE!!!!!!
Wiadomość zmieniona (27-01-05 10:30)
-
-
Co sadzisz o serwisie www.90minut.pl?
Najlepszy serwis piłkarski w kraju. A admini to osobny temat. Po podobnych problemach przestałem tam pisać...
serwis jako serwis pilkarski jest dobry ale mnie tez blokuja jak chce sie wypowiedziec :D
Serwis całkiem fajny. Co prawda prawie nie mają własnych info, tylko zbierają z różnych źródeł, ale przynajmniej jest to w jednym miejscu. Nie wiem, czy mają jakąś niechęć do naszego klubu. Oni chyba traktują tak wszystkich. Ja też miałem tam bana i nie mogłem pojąć za co (zresztą dalej nie mogę....). Po wymianie korespondencji z adminem (mogiel) bana mi zdjął i nawet dowiedziałem się, że ma kilku znajomych u nas.
W każdym razie, jeżeli jest tam jakaś wypowiedź, która jest w jakiś sposób obraźliwa, to znika szybko (wraz z autorem...) i nie ma znaczenia jakiego klubu kibic to napisał.
Ale ja nikogo tam nigdy nie obrazalem! Daleko mi do tego! Jesli juz to dosadnie ale grzecznie wypowiadalem sie na temat moich oponentow! O panach typu Cupial czy Wojcik tez pisalem ale tylko prawde a ona widocznie boli! Mogiel wyglada mi na goscia dosc prymitywnego z bardza waskim pojeciem tolerancji! Moim ale powtarzam moim zdaniem ten koles toleruje tylko to co ma L w koleczku i biala gwiazdke na czolku!!! jakos dziwnie goscie ktorzy jada po nas nie sa banowani bo pisza non-stop a ich posty nie znikaja! To musicie przyznac ze chyba cos jest nie tak!
Wiadomość zmieniona (27-01-05 10:30)
Widziałem wiele znikających postów kibiców Legii i Wisły.
Ja też nie rozumiem za co wywalają niektóre wpisy i rozdają bany. Co do tego nie ma chyba wątpliwości. Ja tylko twierdzę, że oni chyba tak traktują wszystkich, a nie tylko nas.
Servis co najmniej dobry a nawet bardzo dobry.
Co do usuwania komentarzy to już na kilku forach widzałem zastrzeżenia.
Wiślak jest tam tylko jeden i (podobno) lubi Cracovie;-)
W każdym razie ja przestałem korzystać z komentarzy a sam servis
jak pisałem jest OK.
Podpisuje się pod tym co piszecie.
Serwis na przyzwoitym poziomie ale możliwość wypowiedzi na nim to ...
a może to i lepiej ?
Co do jakosci,tresci i sposobu przekazywania wiadomosci oraz pokaznego i rewelacyjnego archiwum stawiam im ocene celujaca!!! Ale jesli chodzi o sprawy komentarzy i sprawiedliwosci ich oceny oraz banowania to niedostateczny jest zbyt lagodna ocena! Admini oraz moderator smierdza psem na 1000km!!!
Wiadomość zmieniona (27-01-05 10:31)
Bardzo dobrze że usuwaja i banują przy najmniejszej formie napinki lub w przypadku gdy na jakiś post będze 200 chętnych na odpowiedz.
Bagno by się zrobiło i nic więcej.
Ty MisioPas napiszesz coś nawet bez napinki ale z jakąś uszczypliwością to zaraz znajdzie się parunastu co będą chcieli ci odpowiedziec, a na każdy post odpowiedzi znajdzie się nastepnych parunastu co bedą chcieli skontrowac. I tak w koło macieju :|
napewno jest to bardzo dobry serwis ...
zastrzeżenia budzą jednak kwestie sympatii i antypatii administratorów którzy nie sa w stanie wznieśc sie ponad klubowe podziały ...
rozumiał bym to gdyby to był serwis jednego klubu ale oni okreslaja się jako strona o polskiej piłce noznej ...
i w zwiazku z tym nie rozumiem umieszczania banneru tego portalu na naszych pasiastych stronach ...
skoro nie mozemy tam pisac to nie reklamujmy ich niech sie bawią sami ze sobą ...
Cerro! Nigdy was tam nie obrazilem! Zawsze podkreslalem ze jestesmy z jednego miasta i powinnismy lagodzic spory miedzy nami! Nie mowie o calowaniu sie po dupach i wazelinowaniu ale o tym zebysmy przechodzili obok siebie obojetnie a nie zucajac tasakami i nozami! Wlasnie w wigilie takiej mniejwiecej tresci wyslalem posta z zyczeniami dla pieskow! Zyczenia aby w Krakowie bylo normalnie i nikt sie nie musial bac! I za to tez dostalem bana a post wylecial w ciagu minuty! A do napinki to napewno mi daleko!
Może nie trzymałeś się tematu, a za to właśnie tak traktują delikwenta. Ja dostałem bana za podważanie ilości kibiców na naszym meczu. To znaczy twierdziłem, że podali zaniżoną liczbę.... Ponoć zresztą chodziło o formę jak to zrobiłem (?!). Można powiedzieć, że tutejsi moderatorzy w porównanu z nimi, to szczyty tolerancji. Zaloguj się jako sympatyk Wisły, i sprawdź jak Cię będą traktować, jeżeli masz na to ochotę. Tylko bana dostaniesz na IP, a nie na login więc zastanów się przed tym wcześniej. A jestem prawie pewien, że dostaniesz jeżeli sobie na to zasłużysz (jeżeli nie, to czasem też) i nie pomoże Ci "sympatia" klubowa.
A jeżeli chodzi o banner, to u nich jest nasz więc u nas powinien być ich.
Misio ja nie mówie że nas obraziłes, a ciebie tylko za przykład wziąłem.
Może tam jest mechanizm taki, że jak ktoś umieści słowo 'Kraków' w poście to odrazu go usuwają żeby sobie oszczędzic roboty z czyszczeniem ;-)
Pozatym po co komentować. Nigdy nie wchodze na żadne komentarze do artykułów czy to na 90m, interii czy onecie bo można tylko sie wkurwić zaraz rana. I nie chodzi o to że ktoś puści wiązanke w ta czy drugą strone, tylko poziom wiedzy i jakiegoś obeznania jest tak tragiczny że rozpacz.
Wiadomość zmieniona (21-01-05 11:49)
Taaak!!!! Tu to Ci musze przyznac racje jak Zyd Pieskowi!!! Poziom to tam jest tragedia! A jak sie pojawi ktos na poziomie to go banuja!!! Rozumiesz ?
Wiadomość zmieniona (27-01-05 10:31)
Tak sie sklada, ze dwoch z adminow znam osobiscie (mogiel, maciejko - nawiasem obu mozna bylo spotkac z swego czasu na Waszym stadionie podczas towarzyskiego meczu Cracovia-Polonia i Cracovia-Pogon - bodajze dwa lata temu byly takie dwa mecze w jednym dniu). Ktos zarzucil tu, ze mogiel widzi tylko L w koleczku i biala gwiazde. Co do pierwszego ... tak, co do drugiego ... zdecydowanie nie :)
Faktem jest, ze krytyke Legii ciezko znosi, ale jest mimo wszystko obiektywny. Jesli chodzi o banowanie tam, to ... nie wiem, bo chyba nigdy sie tam nie wpisywalem w komentach, ale jestem pewien, ze kasowane sa wpisy, ktore moga w jakikolwiek sposob sprowokowac do bluzgania, lub dlugiej, bezsensownej dyskusji (najlepszy przyklad to frekwencja - na kazdym forum gdzie spotkac mozna kibicow Cracovii+Wisly, Legii+Polonii czy ŁKSu+Widzewa zawsze sa glupie spory o frekwencje i kto jest lepszy) - podejrzewam, ze wlasnie dlatego tna i prewencyjnie banuja. IMO chca robic (i robia) profesjonalny serwis, wiec nie moga sobie pozwolic na glupie pyskowki. Stad prewencyjne banowanie przy postach nic nie wnoszacych ...
Takie moje zdanie, ale powiem szczerze, ze nie przygladalem sie zbytnio poczynaniom osob z tamtego serwisu ...
Pozdrawiam
Ja znam tresc postow ktore pisalem! I wiem ze nie bylo w nich nic prowokujacego ani obrazajacego! Powtarzam to jeszcze raz! Amen! Forum sluzy do wypowiadania sie i dyskusji, prawda? Jak ktos zasmieca tamto forum to tylko napinacze z Widzewa i ich tez nikt nie wywala!
MisioPas napisał(a):
> Taaak!!!! Tu to Ci musze przyznac racje [b]jak Zyd Pieskowi!!![/b]...
Jak to ładnie zabrzmiało :D
dostałem tam kiedys bana za tekst [b]przed[/b] meczem rewanżowym lekko prowadzacej się sasiadki zza Błoń:
"brawo Groclin a teraz do boju Valerenga !"
absolutnie jest on obraźliwy w kazdym swoim słowie ...
i oczywiscie narusza ogólnie przyjęte kanony dobrego zachowania ...
z przyjemnoscia napisze sobie skoro juz o tym rozmawiamy...
CHWD adminom 90minut.pl ...
:-)
p.s.
i jeszzce słowko co do bannerów ...
argument , że jest tam nasz banner jest dla mnie osobiscie zerowy ...
gdyby ode mnie to zalezało to nigdy bym nie pozwolił na umieszczenie pasiastych banenerów na stronie administrowanej przez ubeckiego półgłowka (tak maciejko ty ch.uju to do ciebie) ...
mam nadzieje że autorzy pasiastych stron "pójda po rozum do głowy" i wywalą te bannery bo po prostu nie wypada reklamowac strony która dyskryminuje kibiców Cracovii za to , ze sa kibicami Cracovii ...
Mysle ze zaczynamy dochodzic do konstruktywnych wnioskow!!! Podpisuje sie dwiema nogami i rekami!!! Cerro jak chcesz to podpisz sie czterema lapami bo mamy racje! :))))
Wiadomość zmieniona (21-01-05 14:16)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)