A wyglądamy na takich co żartują?;)
-
-
Zgoda z ŁKS-em
A co z ich sympatiami wobec najstarszego klubu ze ściany wschodniej, szczególnie w sytuacji ich wąchania się z rzeką? Moja młodość to zgoda z ŁKS, ale ich towarzystwo nie za bardzo mi leży.
Nie mają już ze sobą zgody
U Nas chyba większość by była na tak. Każdy barwy Łks pewnie jeszcze ma.
jednak nie smak jest po wyzywaniu Arki, po wspólnej akcji GKS&ŁKS pod ich stadionem, oraz po oprawie gdzie Nasz Herb był koło gts-u.
Ostatnio z Polonia też spięcia, a na sektorach Nasi.
Z Polonią spięcia nie od dziś, a idąc Twoim tokiem myślenia co do akcji na Arkę, to był tam przecież GKS, z którym mamy zgodę. Tak to już jest, że nie zawsze nasze zgody się lubią. Lech z Polonią też nie pałają do siebie sympatią, podobnie jak ochłodziły się stosunki KSP z Arką. Ja osobiście nie lubię KSZOków, choć moje zdanie nic nie znaczy, ale nie mam z tego powodu żadnego problemu do pozostałej części Triady.
Ja bym zmienił tytuł wątku na Zgoda z dajdajami. Sam dawniej śpiewałem na stadionie [i]"W Warszawie jest Polonia a w Łodzi ŁKS"[/i], ale świat idzie do przodu.
Hmmm a jak wyzywali Arke to tak w niepamięć puszczanie??
Rozumiem, że wątek powstał dla beki, ale od dłuższego czasu przynajmniej części wypowiadających się wydaje się, że piszą poważnie.
W związku z tym postuluję o zamknięcie. Zgód nie zawiera się przez neta, a już na bank nie na podstawie idiotycznych rozkminek. Nie róbmy z tego forum chlewu a la pewien portal z rozszerzeniem net, nawet w HP.
Nikt tu nie postuluje zawarcia zgody przez neta, ale raczej są to sentymentalne wspomnienia osób pamiętających starą zgodę i ich obecny stosunek do ŁKS. Forum też odpowiednie, więc o co chodzi?
Hahahah a kto się będzie Polonią przejmował przy kontaktach z ŁKS-em (klubem Łodzi).
Kontakty dobre, oby były jeszcze lepsze.
Przecież to luźny temat w HP, a nie zawieranie zgody, litości.:D
Mnie osobiście nie interesuję na kogo bluzgali, a z Arką to nawet grillowali.;)
Darku, zgadzam się, że świat idzie do przodu, ale też historia lubi zataczać koło. :P
[i]Od zawsze łódzki, na zawsze jedyny ... Klubem Łodzi jest ŁKS![/i]
tak się podziało że od ponad 5ciu lat pomieszkuje w pięknym mieście Łodzi 10 minut z buta od stadionu, także byłoby to fajne
w jednym miejscu na osiedlu był nawet graf antywisły :)
póki co mogę podziwiać malowidła na ul. Próchnika ... "skoksowani kolesie ... ŁKS Polesie"
El Duce, dawno Cię nie było na forum ! :)-D
albo working class albo % :) nie ma czasu :) pzdr
Ja i tak bym chodził na eŁKSę na Twoim miejscu. Jeżeli chodzi o Łódź to miasto pięknieje z roku na rok.
Kiedy padła zgoda ŁKS z Sovią?
Znając Sovię, pewnie w okolicach 1905.
No pewnie. :)
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hahahah a kto się będzie Polonią przejmował
> przy kontaktach z ŁKS-em (klubem Łodzi).
> Kontakty dobre, oby były jeszcze lepsze.
Pewnie tylko Robert z tego forum :)
Czekałem kiedyś na dworcu w Łodzi na powrót do Krakowa, podbiła do mnie delegacja skąd jestem i za kim... Gdy powiedziałem że Kraków i Cracovia to bez namysłu wzięli mnie pod skrzydło. Wiele nie pamiętam, ale ciężka mordownia była na tej śródmiejskiej spelunie :)
Oby szło w stronę ŁKSu, bo to dobry kierunek :)
A co do bluzgów to Tyscy jadą po Arce, Polonia po Arce i Lechu i na odwrót, tak samo Tarnovia z Sandecją
W obecnej sytuacji raczej nic nie wskazuje, że mogłoby nam być bliżej do gorszej strony Łodzi ;)
A tak odnośnie bluzgania, to będąc uczciwym, to my zaczęliśmy bluzgać na Sovię, na co ŁKS odpowiedział wrzutami na Arkę. A że kibiców łatwo można sprowokować, świadczy chociażby to, że na pierwszym wyjeździe do Kielc po zerwaniu zgody wystarczyły gwizdy na naszego gracza, żeby zaczęły się bluzgi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)