Chcesz kupić Wisłę Kraków? Cena wywyoławcza np. 25 mln EURO. (+/- 105 mln zł)... Mistrz Polski, Lider tabeli, Pół reprezenacji Polski w składzie, do tego budujący się stadion, podrzewana murawa w super stanie, 100% wykupionych karentów na poprzednią rundę jesienną. Zero zadłużenia wobez ZUS i US itd... Czysto!!! Jedynie tylko 7 mln zł dziura budżetowa + 860 tys EURO dla Ksperczaka za zerwanie kontraktu obowiazujacego do 2008 r.(W sumie straty przez Valerenge oraz Tibilisi 12 mln zł). I jak kupujesz? Wartość rynkowa spora, po Małyszu najpopularniejszy klub w Polsce co pokazują ranikngi !!! Tak apropo to dopiero w przyszłym tygodniu się okaże co Cupiał postanowi, i jak sprawy sie dalej potoczą?!?! Nic a nic nie jest jeszcze przesądzone...!!! Prawda jest taka, że my Wiślacy chcielibyśmy aby Cupiał został w klubie, ale jeżeli uda się mu znaleźć nowego inwestora to OK, czemu nie. Towar jest atrakcyjny. A jeszcze jedno B.Cupiał od 3 lat nie dał ani zł na Wisłę, klub się sam finansował. I chcę tu powiedzieć wszystkim fanom Cracovii czy Legii, że niech się tak nie cieszą bo Wisła ani jeszcze nie zginęła, ani nie umarła bo nie umrze nigdy!!! I radość co po niktórych z Was jest jeszcze za wczesna!!! Oczywiście rozumiem Was, kłopoty Wisły byłyby Wam na rękę bo zniknęła by przeszkoda,wielka przeszkoda do Tytułu Mistrza Polski co jest przy Wiśle dla Was NIEOSIĄGALNE!!! Tyle... Jazda, Jazda, Jazda Biała Gwiazda !!!
-
-
Chcesz kupić Wisłę Kraków?
gość się chyba naćpał chrzanem
po co mi Wisła, skoro mam Cracovię?
poprawiłeś sobie Edziu6 humor?
Myślałem że na allegro będzie licytacja od 1 zł :D
Sam się finansował
A swistak tak siedzi i zawija je w te sreberka ... tak tak ... oczywiscie :]
Chłopak zapomniał o 80 mln długu względem Telefoniki. Ale rozumiem , że dobry Boguś podaruje wisełce te drobne...
A może to sam Boguś zachęca nas do kupna? :D
Ale ty Baylay jesteś opóźniony :D
Boze jacy wy jestescie Wislacy plytcy to ja juz tego nie moge wytrzymac.
A huj mnie interesuje wasza Wisla!!!!!!!!!!
Wasz Azyl i wasze problemy,ja mam tylko nadzieje ze przy tym i my skorzystamy,ze u was sie rozsypie.
A co do naszego Mistrzostwa Polski to powiem jedno
"Nie odrazu Krakow zbudowano"
Wątpię czy będzie chętny na to schronisko:)
a może się złożymy kupimy i zmienimy na TS Rajfura Kraków :D
ech Edward... a taki fajny temat wymysliłeś... i mogło byc nawet zabawnie
ech Edward...
pasowalo by zrobic projekt wlepki pod hasłem np;
,,kupie wisłe za złotówke'' lubflaszki wódke
Edward6 stara cię jak byłeś dzieckiem patelnią po łbie biła że taki pojebany jesteś??????
a ja tak nieśmiało zaproponuje....
może by tak w kosmos z tym tematem ??
Po za tym wisła to także spadkobierca dawnego systemu ,aresztowań ubeków pijanych milicjantów zjazdów pzpr oj nie takiej kiły to nawet dostać bym nie chciał a co dopiero kupić
Edward6 wzruszyla mnie twoja historia:):):):):):)
Jest coś jeszcze do kupienia:
[url]http://www.jachnicki.pl/248/a/show/dl/316/j/pl[/url]
Jak to w święta człowiek się nudzi i znajduje różne rzeczy na necie ;)
Pieski ale wam sie juz pier.............................:))))
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)