powiedz im, że tak oszałamiajacej „lokomotywy”, zwielokrotnionej przez mróz, lód, metal i pot naszych hokeistów nie usłysz nigdy i nigdzie na świecie..
-
-
Zaprowadź kogoś na Cracovię
Nie musialem mowic, sami widzieli i slyszeli. Juz dopytuja o kolejne mecze :)
10 dni później
Hoooop :)
Dzisiaj kolejna okazja by przyszło dużo ludzi na hokeja :)
Trzeba się liczyć z faktem że jest wtorek i nie wszyscy mogą dać radę... tak więc mozna się wykazać możliwościami... zachęcam do zaprowadzenia dzisiaj kogoś na CRACOVIĘ :)
4 dni później
no raczej .....dobery pomysły z zpraszaniem qmpli.............mnie tesh qmpel wyciągnoł i ................ !!!!!TYLKO PASY!!!!
JA PROPONUJĘ ZAPROWADZ KOGOŚ NA LEGIE!!!
:D POZDRO~~~!!
ja mam na koncie jedna osobe jak na razie, ale jestem o tyle dumny ze jest to dziewczyna (kolezanka z klasy), a jak wiadomo panienki trudnie wciagnac w cos takiego ^^
45 dni później
A, tak sobie pomyślałem, że włożę kij w szprychy i wygrzebię na wierzch ten wątek. Bo teraz raczej nieprędko stanie się aktualny...
FanatyKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A, tak sobie pomyślałem, że włożę kij w szprychy i
> wygrzebię na wierzch ten wątek. Bo teraz raczej
> nieprędko stanie się aktualny...
Oj niestety masz rację.
Teraz bardziej aktualny będzie chyba WYPROWADŹ kogoś z Cracovii
FanatyKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A, tak sobie pomyślałem, że włożę kij w szprychy i
> wygrzebię na wierzch ten wątek. Bo teraz raczej
> nieprędko stanie się aktualny...
Ja przyprowadzałem wielu na stadion. W ciągu ostatniego roku z 20-30 osób, część z nich teraz chodzi (albo po wczorajszym - chodziła) na mecze regularnie lub prawie regularnie. Wczoraj też przyprowadziłem - znajomego ze Szkocji. Na szczęście nie rozumiał co się dzieje i stał (z naszą pomocą) w miejscu, gdzie niewiele było widać. Dawno mi nie było tak wstyd.
Dziękuje wam debile. Długo nie przyprowadze już nikogo. Macie swoją WIELKĄ CRACOVIE! A ja przychodzić będę. Możecie mnie za..bać, tak jak darliście mordy ("j..ć sektor C" - pamiętacie?), ale nie dam się zastraszyć. To tak samo mój stadion jak i wasz.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!
Jak można przyprowadzić kogoś na Cracovie, przecież oni biją swoich!!! Dopóki nie zrobią porządku z chuliganami to frekfencja będzie spadać. Zakaz wstepu dla młodych kretynów, którzy przychodzą żeby kląć i się bić.
Wczoraj znajomy zaprowadził...uciekł po pierwszej połowie...Dziwne...???
jestem głęboko zszokowany tym, co stało się wczoraj na Cracovii..
dowiedziałem się o tym telefonicznie w Warszawie, Bogu dzięki, że nie musiałem tego oglądać w realu..
chcę jednak zaapelować o ostudzenie emocji i zdecydowane kroki..
wiem, że trudno o zimną krew w walce z bandyterką w sytuacji, kiedy twoja kobieta dostaje w twarz od jakiegoś sk.urwysyna..
ale właśnie w strachu przed teoretycznie silniejszym zakorzeniona jest nasza pozorna słabość..
tymczasem słabość to cecha bandytów, którzy we wtorek terroryzowali publiczność na Cracovii..
tymczasem, jak w pieśni Gryndżołów, razem jesteśmy silniejsi, razem potrafimy więcej..
jestem przekonany, ze zarówno kierownictwu klubu, jak i bandytom jesteśmy w stanie pokazać, że bez nas, normalnych kibiców, Cracovia będzie równie uboga, jak za biednych czasów III-ciej ligi..
skoro klub nie jest w stanie zagwarantować mi oraz moim znajomym bezpieczeństwa, ze swej strony jestem gotów zbojkotować najbliższy mecz, a może nawet wszystkie spotkania na Kałuży do końca rundy..
sądzę, że widok pustych trybun, pustych sektorów A1, A2, B1, B2, C oraz przerzedzonego D, na meczu przyjaźni z Lechem dałby wielu osobom sporo do myślenia..
klub zobaczyłby wreszcie, że dłużej tak się nie da..
bandyta sam zamknąłby mordę, widząc, że oprócz niego na meczu stoi garstka dresiarzy, a echo Wisła to st... k... rozbija się po pustym stadionie..
poddaję więc pomysł, sam nie wiem czy realny, przemyślcie proszę, czy stać nas na skoordynowaną akcję..
zamiast Zaprowadź kogoś na Cracovię, tym razem niech będzie Nie przyjdź na Cracovię..
piszę to wszystko z wielka goryczą, jako autor tego tematu..
ale sądzę, że nadszedł moment, w którym powinno się przedsięwziąć radykalne kroki..
pozdrawiam
p.s. i tak mecze przyjaźni kiepsko nam wychodzą..
Kolego Ro manie pozwolę sobie całkowicie się z Tobą nie zgodzić. Byłem naocznym świadkiem i uczestnikiem tych okropnych zajść, ale nasza nieobecność na meczach będzie tylko zwycięstwem bandytów. Przecież oni prawie cały czas skandowali wypier. na Reymonta.Oni tylko na to czekają, poczytaj trochę forum, wręcz tęsknią do III ligii i tej mitycznej liczby 300 samurajów, Jak mantrę powtarzają, gdzie byliście 3 lata temu.Na naszym stadionie zrobiło się na prawdę niebezpiecznie i ja np. do końca rundy już na pewno nie pójdę na mecz z synem, ale bojkot meczy będzie zwycięstwem bandziorów. NIEOBECNI NIE MAJĄ RACJI!!!
Akurat wczoraj wzialem kogos na Cracovie - juz pisalem o tym w ktoryms z tematow.
RoMAN: Chcesz za 3 lata uslyszec "a gdzie byles jak gralismy z Lechem w 2005?"
Nieobecni nie mają racji.
Nie zawsze, ale w tym przypadku tak.
Można urządzić bojkot imienin u Józia, obdzwonić 10 osób i nie przyjść. Nie da się zrobić skutecznego bojkotu meczu, na który chodzą tysiące ludzi. Szczególnie dlatego, że oni właśnie chcą chodzić i dopingować w normalnych warunkach drużynę. Nie wolno pękać! Trzeba iść i robić to, co przyzwoity człowiek powinien robić. Jeśli nie przyjdzie 1000 osób to nie będzie to zbyt widoczne. Jeśli 1000 osób więcej zachowa się tak, jak większość na ostatnim meczu to będzie dobrze. BĘDZIE DOBRZE!!!
Na mecze trzeba chodzić bez dwóch zdań. Nie zrozumie tych co nie pójdą.
na mecze chodzić, ale nie brać znajomych czy osób postronnych. pare osób ode mnie wyrażało chęć zobaczenia Pasów w akcji, ale po wczorajszym syfie odkładam sprawę ad acta. mnie tam mało co od stadionu odstraszy, ale im nie mogę zagwarantować bezpieczeństwa. chore.
poza tym, jakbym nie poszedł, to czułbym, że bandyci wygrali.
Po co żeby dostali po gebach???
Zdecydowanie chodzić !!!
Prowadzić głośny kulturalny doping na wszystkich sektorach, aby udowodnić że jesteśmy i będziemy zawsze i do końca. Bandy przeminą a prawdziwi kibice zostaną !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)