i weselną wódką rzecz jasna! :-)
-
-
Zaprowadź kogoś na Cracovię
Zaprosiłbym poraz drugi swoja dziewczynę, ale na ostatnim meczu na którym była (RUCH) dostała gumowym pociskiem, wiec nie wiem czy da sie znów namówic mimo tych licznych argumentów za...
Dostała pociskiem mimo ze siedzielismy chyba z 60 metrów od całej zadymy...
Od tego momentu polubiłem skrót CHWDP Zawsze i wszędzie!!!!
Ja tez zaprosiłem kolezanke, mam juz jej zdjecia i jutro jade wyrobic
identyfikator. Mam nadzieje, ze sie nie wycofa! :)
Dzis na trening zaprowadzilem 4 osoby :D
A tak odbiegajac od tematu: Stawowy zafundowal chlopakom gre na malym boisku, z naciskiem na wykanczanie akcji. Baniowy znowu szalal... :-))))))
Ja zaprowadze ... ( myśle godz. 19.35 ) kurde .. nie mam z kim iść już wszyscy chodzą ... :/
moja koleżanka wychowana przez ojca w szacunku dla wszystkich krakowskich klubów (a może i nowohuckiego ;)) wyraziła chęć zobaczenia pasów w akcji. jak wróci z wakacji to przypilnuję, by zobaczyła jak się bawi Cracovia
Moje koleżanki już praktycznie wszystkie chodzą na Cracovie ...
a reszta nie zamiarowywuje :/
zawsze staram się kogoś nowego przyprowadzić. dzięki mnie zadebiutowało na stadionie parę osób. szkoda tylko, że nie mogę wyciągnąć mojej dziewczyny (ostatnio 5 lat temu) ;)
starać się chłopaki - bo nam trybuny "topnieją"! identyfikatory wyrabiać!
Wydaje mi sie, ze najtrudniej jest sie dla kogos wybrac po raz pierwszy. Przyprowadziłem juz na Cracovie 3 osoby, kazda z nich miala opory ale teraz chodzą w miare regularnie :)
Do dzieła wiec - werbujmy nowych sympatyków
Ro Man pomysł jest świetny.
Ja na mecz z Błekitnymi zaprosiłem swoją dziewczyne która nigdy nie była jeszcze na żadnym meczu.
Bardzo Jej sie spodobało, po meczu powiedziała że chce na każdy mecz przychodzić.
Na temat identyfikatorów to mi przed meczem sprawdzili, ale Jej nie [Ona jeszcze nie ma identyfikatora]
Niestety na mecz z Zagłębiem nie nawiniemy ponieważ jade na delegacje.
Życze miłej zabawy na meczu.
uważam, że każdy prawdziwy fan Pasów powinien mieć "w dorobku" przyprowadzenie przynajmniej kilku osób na Cracovię.. to nie tylko zwiększenie frekwencji ale możliwość oddania kogoś temu klubowi na długie lata.. tak zwana reakcja łańcuchowa.. moim zdaniem taka akcja nosi znamiona elitarności.. ty przyprowadzasz (czyt. polecasz) swoich znajomych, część z nich zostaje, po czym poleca swoich znajomych i tak dalej, dalej.. ci, którzy przychodzą z tobą na następne mecze przestają być anonimowi, stają się twoimi znajomymi z elitarnej trybuny Cracovii..
każdy szanujący się fan najstarszego klubu Polski powinien za punkt honoru obrać sobie zarażenie pasiastością sporej liczby osób.. na początku musisz się liczyć z niechęcią, brakiem zainteresowania, wymówkami itd.. jeśli jednak będziesz wytrwały i konsekwentny z pewnością ochrzcisz kilku nowych zadeklarowanych pasiaków.. oczywiście liczy się jakość a nie ilość.. musisz odcierpieć kilka trudności aby osiągnąć sukces..
nowa wierna publiczność potrzebna jest temu klubowi, który za kilka lat będzie walczyło bardzo wysokie trofea..
tak więc.. nie leń się..
zaprowadź kogoś na Cracovię!!!
pzdrw
A dzieciaci powinni zabierać kolegów swoich pociech (no i kolezanki:-)
Czuję, że niedługo większość z nas będzie musiała zaliczyć kursy przekonywania u Św.Jehowy lub Amwayowców.
:)))))))
Ziemia Święta - Reaktor Łańcuchowy (wchodzę w to)
ja mam sporo znajomych, którzy kiedyś chodzili na Pasy potem przestali a teraz znowu nadszedł czas, takich najłatwiej zaciągnąć, odbudować ZACHWIANĄ WIARĘ
przypominam o akcji..
mam nadzieję, że na meczu z Zagłębiem przyprowadzimy przynajmniej kilkanaście nowych osób..
tylko bez wymówek, postarajmy się to wykonać od a do z..
spotykamy się w sobotę o 15..
pzdrw
Jak i gdzie zdobyc identyfikatory. W Krakowie jest od 2 tygodni pochodze ze swidnicy na dolnym slasku prosze o porade
Zgłaszasz się z dwoma zdjątkami, dwoma dok. tożsamości i 4 złotymi w ręku do Klubu - baraczki na ul. Kraszewskiego. Czekasz do 5 min. ( o ile nie ma kolejki) i po krzyku. Najlepiej w godzinach do 17-ej.
A nie dałoby się przymycić 2 kumpli bez judentyfikatora???
Chcą zobaczyć - debiutanci:)))
Ja oczywiście ID posiadam...
niestety, to raczej niemożliwe..
za to jak najbardziej możliwe jest wyrobienie judentyfikatora..
w każdym poście propaguję wyrabianie ID bo to bardzo łatwa i nie nastręczająca trudności sprawa..
weź kumpli i wyrób im ID, będą się czuli zobowiązani i nobilitowani do pójścia na Cracovię następnym razem..
temat do góry..
ochrzcij nowe pokolenie Pasów na Ziemi Świętej..
bądź kapłanem pierwszej Pasiastej inicjacji w czyimś życiu..
zaszczep miłość do klubu od pierwszego wejrzenia..
zaprowadź kogoś na Cracovię..
bądźmy tam wszyscy..
pzdrw
uparcie do góry,
mam kilka osób, zobaczymy jak wyjdzie w praniu..
to debiutanci..
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)