3 - 1 - posprzątane,to nie Niemcy.
-
-
Liga mistrzów!
Wiem girlik i chyba są to znajomi na Akademii Medycznej! Proponuję kiedyś Wodnik Zabrze, lub któraś z knajp na Pszczyńskiej w Gliwicach. Ja w środę rano jestem w Zabrzu na Roosevelta, potem (jak nic nie wyskoczy) pojadę do Kraka. Jutro jadę do Wodzia, gdzie nie mam internetu, wracam wieczorem w niedzielę do Gliwic, to zajrzyj mi na priwa. A teraz muszę coś napisać zgodnego z tematem, żeby nie nabijać prywatnych postów:
Hurra wygrała Chelsea! Moi przyjaciele z którymi piłem na Gloucester Street w Irish Pubie też się chyba cieszą.
A dla Szpakowskiego karnego dla Chelsea strzelil "przezywajacy tragedie rodzinna Frank Rijkard" ... :]
denzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > wazne ze Chelsea idzie po puchar !
> >
> >
> --------------------------------------------------
>
> > ------------
> > Najbardziej nie lubię głupich pytań na
> które
> > odpowiadam...
> >
> > z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> > Pokoleni
>
> PO JAKI????!!!! DREWNIANY?
>
mówiłem że idzie po puchar?
THE BLUES !!!!!!!
SUPER CHELSEA niszczy frajerów z LFC!!!!!!
Jeszcze tylko puknięcie czerwonych pipek i pokażemy kto ma najlepszą ekipę na świecie!!!
no i w finale będę za Chelsea, bo jest tam jeden genialny zawodnik! przyszedł z OM.
http://www.youtube.com/watch?v=LsgfL_UizTU&feature=related
j.... Chelsea tylko MU :P -pogromc Catalounskich pastuchów:)
Didier Drogba lalalalala
czerwone swinie zawsze w takich meczach dostają bęcki. ostatnio w lidze, w tamtym roku w finale pucharu anglii i teraz dostana becki w lm
Didier Drogba lalalalala
A jak myślicie :D Kto zostanie tryumfatorem Pucharu Uefa ?
Zenit? (pogromca Bayernu (4:0))
Rangers? (wygrana na farta z Fiorentiną w karnych)
Mój typ: Zenit
zenit!
santo no widze,ze jeszcze chelsea nie zginela:). bardzom ciekaw co bedzie w poniedzialek na "moim" St.James Park. a jesli chodzi o moskwe to mam problem ale chyba jednak bede za mu,chociaz szanuje Pana Granta i paru jego podopiecznych (oprocz buca Jaska Terry)
Oczywiście Glasgow Rangers & Chelsea
Glasgow and MU
Rangersi i Chelsea
za co ta kara że same k.... w pucharach......
Zenit jebnie Rangersów, a MU zdmuchnie Chelsea-ZOBACZYCIE TO PEWNE!!!:D:D:D
No i taka teoria sie mnie podoba
rangers to cwele dzisiaj zajebali mi kupon a mu moze tylko klęknąć przed WIELKĄ CHELSEA
CHELSEA i ZENIT
Dynamo Tbilisi będzie grać w eliminacjach LM...
Chelsea to dzielnica snobów...jebać ich!
MU!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)