Czytalem pewien wywiad i rzucilo mi sie w oczy wiec zapytam. Czy tutaj moze chodzic o waszego Pilcha ?
Na Wschodzie wiadomo: biez wodki nie rozbieriosz. Musisz się czasem służbowo upić?
Co chwila jest coś takiego. Najczęściej doprowadzasz się do wiadomego stanu z rosyjskimi urzędnikami. Żeby dojść do ludzi i do informacji, zawsze łatwiej jest to zrobić za pomocą „stakanczika”, niż za pośrednictwem normalnych, ludzkich zabiegów. Wódka to w Rosji taki sam element mojej pracy, jak kamera, mikrofon i własny mózg.
Nie boisz się nałogu?
Nie. Bo mam żonę i dziecko, którzy do tego nie dopuszczą.
Wielu tak mówiło. A potem popłynęli.
[b]Stary, nie gadaj. Ja przecież nie jestem Pilch![/b]
Calosc pod adresem http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1204915&KAT=720
-
-
Pytanie - czy to wasz Pilch ?
...ale o co chodzi..?
tak, to "nasz" Pilch. wiadomo, że jest alkoholikiem. czytałeś "Gospodę pod upadłym aniołem"?
i co to zmienia?
temat bez sensu... chyba tylko żeby Itsme potwierdził swe podejrzenia. to potwierdzam.
pozdrowienia dla najsłabszego beniaminka, który jednak wygrał II ligę ;-)
Jak wygrał przecież wiadomo że ptica kupował na lewo i prawo wszystko
Ja też jestem alkoholikiem ale nie pije już 12 lat - znam duzo takich osób znani to : pisze o tycj którzy publicznie sie do tego przyznali !!
Kukiz
Osiatyński
JW Bush
Osborn
i wielu wielu innych których nie pamietam a nie chce tez ublicznie pisac o tym - a o Tobie nie świadczy to gobrze zakładając taki temat- smiac sie z czyjejś choroby .
Gówniarz jestes i dlatego pewnie bak Ci zrozumienia wielu kwesti
: knur - mie przesadzaj on i czytanie książek - bez przesady
Wiadomość zmieniona (26-11-04 11:06)
Oj chlopaki jakie przewrazliwione. Zwyczajnie pytam bo nie wiedzialem ze gosc jest (a moze nie jest) alkoholikiem i zdziwiolo mnie to po prostu. A wy dalej leczcie swoje kompleksy roznymi wrzutami.
Ps.nie interesuje sie tworczoscia Pilcha stad moje zdziwienie (teraz mozecie mi nawrzucac od analfabetow, a nie klubowi ktoremu kibicuje)
nie dziw sie bo Twoj post zabrzmial zlosliwie
odeon: nie znasz Itsme, a jesteś poważną, dorosłą osobą... po co go obrażasz ??
nawiasem mówiąc Itsme: a Ty nie masz problemu alkoholowego ;) ???
Wiadomość zmieniona (26-11-04 11:54)
Dementor odwal się od Pasiaka ,OK ?
Dementor kazdemu musisz zwracac uwage??? Ostatnio czepiales sie poznaniaka ze obrazil Pasiaka myslac ze to pies......daj sobie luz z tymi uwagami...swiety jestes czy jak?????
CRACOVIO MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
ehhh... nie wszyscy rozumieją chyba o co biega... po co gościa obrażać jak się go nie zna... małolaty nie zrozumieją... odeon napewno zakuma.
czym rózni się pijak od alkoholika? pijak pije bo lubi, alkoholik pije bo musi.
Pilch jeżeli już - to zalicza się do tej pierwszej kategorii i używanie wobec niego określenia alkoholik jest obraźliwe.
Itsme pije mało, bo nadal karmi piersią :):):):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)