co jakis czas widuje sie na naszym forum jakie pieski -niektorzy z nich sa gotowi normalnie rozmawiac wymieniac sie opiniami etc wtedy jest ok. ale sa tez tacy, ktorzy pisza niezbyt przyjemne dla nas rzeczy etc. mysle wiec, ze moznaby zrobic taka mala "legende" na gorze okna z komentarzami -taki rozowy prostokat z podpisem -pedaly albo cos takiego;p
i w momencie kiedy piesek cos takiego zamieszcza na naszym wsanialym forum panowie moderatorzy zminiaja szary kolor jego komentarza na rozowy(oczywiscie o tym trzeba by ich informowac, zeby nie musieli sami sledzic wszystkiego:P)
co otym myslicie?
wisla tylko plynie przez Kraków bo w miescie jest CRACOVIA!
-
-
PSY NA FORUM PASOW
Brawo !!!, zwłaszcza te "pedały" na różowo
o tu też kundel bury!
a właściwie różowy...
pooooszedł !
do budy !
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
i wykasuj ten 2005
nie kompromituj sie jeszcze bardziej..
Wiadomość zmieniona (21-11-04 00:09)
to ja poproszę fioletowy
:-))
jak w pracy/szkole/domu kogoś poglady się nie zgadzają z twoimi to też od kopa mówisz mu per:pedale
?
Co kraj (naród) to obyczaj
My na ich forum,oni na naszym.
Taka kolej rzeczy.
nigdy tak nie bedzie. z wielu powodow
i tyle.
[i]||| BMS ||| (2PLK) napisal:
ale sa tez tacy, ktorzy pisza niezbyt przyjemne dla nas rzeczy[/i]
no tak, zdecydowanie banowac takich :-)
A niech sobie wchodzą. Czasem jest zabawnie.
54 dni później
to racja psy sa czesto na forum i opowiadaja glupoty
jebac wisle kurwe :]
Duzo osob z Wisly wchodzi tu z zamiarem rozmowy a w odpowiedzi widzi takei wpisy jak ten wyzej "Foss'y" a gdy mu odpowie tym samym to piszecie ze sie napina ... bez sensu ...
poroniony pomysł
niech sobie pieskii piszą co chcą .wali mnie to
tak dla twojej informacji to jest własnie forum
Niech sobie wiślaki wchodzą na forum
po pierwsze jest sie z czego śmiać
po drugie bez tego byłoby nudno
tylko niech piszą inteligentnie i niech cos wnoszą do tematów
rasta ale masz swoje forum , niewidze powodow dlaczego masz tu co kolwiek pisac :/
Mi sie ten pomys zabardzo nie podoba ale to jest moje zdanie:):):)
zeby to zrobic trzeba miec forum w php hehe ale wy cos zacofani i dalej zwykle forum
Rasta a co cie to obchodzi jakie my mamy forum idz sobie zobacz jakie wy macie i tam sie wypowiadaj
koerdel, musisz mu chyba podac adres
Chetnie bym mu podał ale na szczescie nie odwiedzam ich forum
Nasze mi wystarczy
No byłem przed chwilką na tym ich kudłatym forum (pierwszy raz w życiu) by poczytać o tym pochodzie ich i nie rzucił mi sie w oczy żaden post rasty podzczas gdy u nas jego pieprzone przemyślenia można spotkać w większości tematów. Jestem coraz mocniej utwierdzony w tym,że ten pacjent pomylił forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)