awaria nie była planowana, ale moim zdaniem brak forum w Święta każdemu wyszedł na dobre, nawet jeśli odczucia są inne.
-
-
w sprawie forum
Zgadzam się:)
Popieram.
Ale dobrze mieć forum znowu. :)
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> awaria nie była planowana, ale moim zdaniem brak
> forum w Święta każdemu wyszedł na dobre, nawet
> jeśli odczucia są inne.
najgorsze Święta w moim życiu.
Wesolych Swiat!
knur Napisał(a):
> awaria nie była planowana, ale moim zdaniem brak
> forum w Święta każdemu wyszedł na dobre, nawet
> jeśli odczucia są inne.
jak najbardziej, nie trzeba odgrzebywać forum z kilkaset w większości nic nie wnoszących postów
ja to się nawet cieszyłem z awarii sprawdzając w świąteczne dni czy forum działa czy nie ;)
Ja sobie z nudów czytałem wiadomości jeszcze z czasów portalu. Nawet ciekawe :)
https://web.archive.org/web/20021016180641/http://www.cracovia.krakow.pl
Już działa? Ooo! Musiałem sprawdzić. ;)
Westchnienie ulgi z powodu powrotu forum rozleglo sie tez za Oceanem!X(
27 dni później
Tez macie problem z watkiem transferowym? Nie moge tam nic napisac, a watek nie przesuwa sie w gore listy wraz z przybywaniem nowych postow. Dodatkowo na stronie glownej wyswietla mi sie ze mam 3 nieprzeczytane posty w Piłce, a zaden watek na liscie nie swieci sie na czerwono - cos chyba sie posypalo?
tak samo było przed "świątecznym" padnięciem forum
więc szykujcie się na jakiś czas bez forum :D
Rakels idzie do ladacznicy wniosek z tego taki ;)
moze wprowadzimy laikowanie pod postami. Zamiast pisac " zgadzam sie a..." po prostu like ?
Jest taka spraw:
Parę dni temu znajomy do mnie pisze dlaczego w podpisie mam zdjęcie jakieś łódki, kilku innych znajomych natomiast widziało mój normalny podpis. Dziś kolejna osoba wyskakuje z tą łódką... Co jest grane?
To nie lodka .Kajak pewnie przeplywa Tobie przez podpis . Plywa i szuka na Forum tego napadziora z zachodniej ligi....
11 dni później
Nie mogę napisać i wysłać posta w temacie karnetów, biletów na głównej, wywala mi błąd.
A ja na stronie głównej mam pod forum piłkarskim komunikat o 8 nowych postach, jednak po otwarciu działu wszystkie wątki oznaczone są jako przeczytane. Niby mała sprawa, ale lekko irytująca, bo lubię mieć wszystko przeczytane, a teraz czuję jakby coś mnie omijało (np info transferowe :o)
pewnie jesteś taki kałmuk, że masz nowe posty na drugiej stronie np bo Ci uciekły
Arro Napisał(a):
> A ja na stronie głównej mam pod forum
> piłkarskim komunikat o 8 nowych postach, jednak
> po otwarciu działu wszystkie wątki oznaczone są
> jako przeczytane. Niby mała sprawa, ale lekko
> irytująca, bo lubię mieć wszystko przeczytane,
> a teraz czuję jakby coś mnie omijało (np info
> transferowe :o)
To prawdopodobnie ze starego wątku transferowego, który się posypał. Też tak miałem. Kliknij "Zaznacz wszystko na forum jako przeczytane" to zniknie i już się nie pojawi (aż do wykolejenia kolejnego wątku ;))
Ja klikam "Zaznacz wszystko na forum jako przeczytane" i za chwilę znowu mam nieprzeczytane wiadomości a po wejściu nic się nie świeci na czerwono.
Pewnie tez jestem kałmuk 8-), jak myślisz Santo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)