JA BYŁAM W PONIEDZIAŁEK NA FILMIE
[b]"W STRONĘ MORZA "
[/b]LAUREAT ZŁOTEGO GLOBA , NOMINACJA DO OSKARA ...
DLA MNIE BOMBA 9,5 /10 DAWNO NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO FILMU , KTÓRY WZBUDZIŁBY WE MNIE TAK SKRAJNE ODCZUCIA , FILM JEST PROSTĄ HISTRORIĄ CHOREGO CZŁOWIEKA PRZYKUTEGO 28 LAT DO ŁOZKA , FILM PORUSZA WAŻNY PROBLEM -> EUTANAZJE ->
FILM DLA WSZYTKICH KTORZY MAJA CHOC TROCHE WRAZLIWE SERCE ....
CO BĘDE PISAĆ ZOBACZCIE SAMI
NATOMIAST WCZORAJ BYŁAM NA
[b] "SKARB NARODÓW" [/b]
CAŁKIEM FAJNY FILM , TAKI PRZYJEMNY :D , TYLKO TROCHE ZBYT BAJECZNY I ZA PROSTY JAK DLA MNIE , NO ALE NA WIECZÓR Z ZNAJOMYMI IDEALNY ;]
-
-
Filmy
Ja wczoraj oglądałem ocean's 12, oczywiście w super towarzystwie. Filmik nawet mi sie podobał (Cathrin Zeta) a i sie usmiechnąć można było. Tylko na koncu sie zgubiłem kto i kiedy oryginał podpierdolił i czemu oni go z pociągu zasuneli i z kąd on sie tam wzioł wogóle.
no i wogole sie pougiblem ;) :P
Trylogia Ojca chrzestnego, Menace II Society (Zagrożenia dla społeczeństwa), A Clockwork orange (Mechaniczna pomarańcza) jedne z najlepszych jak nie najlepsze filmy jakie oglądałem, pewnie by sie cos jeszcze znalazło
Z komedii polecam "Chłopaczków z sąsiedztwa", przedtem najlepiej sie troche wylajtować
5 dni później
Potrzebuje jakąś strone z której można ściągać filmy, może ktoś zna???
I jeszcze gorąco polecam "Kontrolerów". Czadowy węgierski film i bardzo dobra muzyka, naprawde warty zobaczenia
POLECAM
a ja polecam w tvn w piątek film " Mecz ostatniej szansy"
tylko dla Pasiaków ;-))
Kto widział zapowiedź, ten wie :)
wiem.....to nie hit kinowy
aaaa jeszcze jedno !
Nie idźcie na "Klątwę"....
beznadziejny film, a jeżeli przegapisz jakąś scenę (np. macając dziewczynę, która ukradła Ci zapalniczkę do sqna i cierpiąc po ugryzienaich na kciuku zębami) to nie masz szansy zrozumieć filmu ;-))
Bardzo dobry film WOJENNY oglądałem wczoraj na TV4 "Cienka czerwona linia" polecam!!!
kolejny głos za na film "Kontrolerzy" - bardzo dobre kino, jedynie trochę wkurzający jest język węgierski...
Ja polecam film Kandydat z Denzel'em Washington'em
Moje ulubione filmy:
1. Szybcy i Wściekli ( obie części)
2. Młode Wilki ( obie częsci)
3. Złoto Dezerterów
4. Desperado
5. Szeregowiec Ryan
6. Najlepsi z Najlepszych ( wszystkie części)
7. Quest
Miłość Wiara Walka
Lech Cracovia Arka
Wszytkie części Władcy Pierścieni!Najlepsza jest ostatnia!
moze troche z innej beczki ale mozna tez wprowadzic tytuły filmow ktore mimo slawy i rozreklamowania sa wielka lipa i nie warto tracic na nie czasu !
Wg mnie to niedawny kinowi "hit" (kit..) "zakladnik"(nudnawy troche) i "teksanska masakra..." (TANDETA !)
mkscpasy ja również uważam, że Władca Pierścieni miażdży najlepsza trylogia jaką nakręcili!!!!
fiore napisał(a):
> a ja polecam w tvn w piątek film " Mecz ostatniej szansy"
>
> tylko dla Pasiaków ;-))
>
> Kto widział zapowiedź, ten wie :)
Yeeeeaah Vinnie Jones miażdży,
PS Z klasyki to polecam "Przekręt"
Wlasnie ogladnalem [b]"Byc jak John Malkovich" [/b]
[img]http://www.kinoman.pl/plakaty/04/71.jpg[/img][img]http://www.merlin.com.pl/images/23/DVDITIG058.jpg[/img]
Film z najwyzszej polki! Po prostu perła! I pomyslec ze go dolaczali do gazet...
[i]"Malkovich? Malkovich Malkovich, Malkovich... Malkovich Malkovich..."[/i] hehe
Wiadomość zmieniona (11-02-05 07:43)
... a przy okazji mi sie przypomnial rownie warty polecenia "Truman show".
Własnie przed chwila na tvn - ie leciał " Mecz ostatniej szansy " Fajny film
no też go oglądałem, dobry, tylko się powinni koszulkami zamienić ;)
"Aniołowie Apokalipsy 2" film mi zmiażdżył system, zajebisty, polecam!!!
Oglądnij sobie Monty Pythona - Żywot Briana lub Monty Python i Swięty Gral oczywiscie na fazie , to posługując sie twoją terminologią zmiążdzy ci mózg na małe kawałeczki :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)