vanexel , nie rób z siebie idioty i nie pisz już nic więcej
Respect dla normalnych
Zagłębie i tak wygra :D
-
-
MIEDZIANA ZAGŁADA
Jestem tu gościem to fakt. Sorry jeśli się gdzieś zapędziłem i kogoś uraziłem. Status gościa u kogoś zobowiązuje...
To chyba efekt wczorajszej "balangi". Ale to nieważne.
Wracając do meczu... irytujący jest fakt niedoceniania jednych przez drugich. Gliwice tak bardzo się "puszyły" przed przyjazdem Lubina i dostali małą cofkę.
Myślę, że u siebie jesteście drużyną groźną ale nie lekceważyłbym szans Zagłębia, które jest bardzo młodą ekipą ( poza 4 doświadczonymi grajkami ), trochę niobliczalną ale z........e waleczną. Jak sądzę jest kilka ekip równorzędnych a nawet silniejszych od nas ale coś mi mówi,że to nie Cracovia i wygramy. I nie ma się panowie co obrażać, po prostu szczerze wyrażam swoje zdanie, nie mając zamiaru Was obrażać, bo pewnie Wasza wiara w zwycięstwo jest niezachwiana i ok. Czuję dobry mecz.
Pozdro dla kumatych.
Mecz napewno dobry ... Zagłebie wiadomo że jest faworytem ( mówi o tym choćby pozycja w tabeli ) ale tak jak sie mówi że o formie zawodnika świadczy jego ostatni mecz to mozna to przyrównać i powiedzieć że o formie drużyny świadczy ostatni mecz ... więc ... licze na zwycięstwo !!!
DO boju Craaacovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie Legia, nie Górnik ani nie Zagłębie
Tylko nasza Cracovia Mistrzem Polski będzie
tez mielismy poczatki, tez bylo 100 rac na Koronie, tez bylo tyle dymow, ze zaslonilismy pol stadionu. ale takie poczatkowe zachlysniecie nie zawse wychodzi na zdrowie, wiec radze zachowac troche umiaru. potem jak bedzie mniej kaski, ludzi do pomocy, to zaczna sie narzekania, ze czemu takiej oprawy nie ma na kazdym meczu. pozyjemy - zobaczymy. a juz dzis zapraszamy do nas.
vanexel: porownujac wasza ostatnia oprawe i ostatni mecz Legia-Lech, oceniam na jakies 3:0 dla Legii. a my naprawde nie musimy od razu robic wszystkiego po to, aby zrobic na Tobie wrazenie. mamy wlasne priorytety i nie bedziesz ich nam dyktowal.
o "majstrze" to przeczytales chyba wypowiedz postronnego kibica na jakims forum, co? bo sprawy nie znasz zupelnie..
"Pozdro dla kumatych." - Jak ja to lubię :) , przepraszam Van Exel wymcknęło mi się , nie bluzgaj na mnie i tak jestem wrażliwy :( ...
Graliśmy z Zagłębiem dwa razy oraz raz z Cracovią.
Pod względem piłkarskim Cracovia zrobiła na mnie lepsze wrażenie , z kolei Zagłębie to mądry zespół.
[b]Recepta na pokonanie Cracovii[/b]- cios za ciosem dla C. może się źle skończyć -piłkarze nie wiedzą kiedy mają uspokoić grę , kiedy przyśpieszyć. Tak poza tym to (jak już wcześniej pisałem) C. ma ciekawy zespół. Jedynym błędem C. jest ( o zgrozo) otwarta walka (tak było w przypadku Jaga-Craxa - nieprawdaż Robercie?) .
[b]Recepta na pokonanie Zagłębia [/b]- nie dać rozwinać Z. 'skrzydeł' , atakować na ich własnej połowie , a prócz Kowalskiego żaden piłkarz Z. nie będzie wiedział co robić. Nawet przy prowadzeniu 2- bramkowym grać swoją piłkę . "Chytre lisy" (w pozytywnym znaczeniu) w postaci zawodników Z. mogą pokarać przeciwnika bardzo szybko , początkowo nic nie grając.
Całkiem ciekawa analiza "Jeden z wielu".
Kowalski karnie przeniesiony do rezerw więc już nikt w Zagłębiu nie pomyśli. Zbyt to wszystko spłyciłeś ale jak widać jesteś obserwatorem.
Mam pytanie - jak długo chcecie być liderem, bo awans nie wchodzi chyba w grę ( organizacyjnie ) ?
Nasza organizacja to już nie twoje zmartwienie, kolego.
heh tuptuś... on mial chyba na mysli Jage ;)
Aaaaaa, to sorki.
Za Jagę się nie będę tłumaczył :-)
Do tuptus :
To pytanko było do kolesia, który jest kibicem Jagielonki ( LIDER ). Wy chyba nie jesteście liderem tabeli co nie?
Widzisz, vanexel twój pierwszy wpis zniechęcił mnie do wnikliwego czytania tematu...
jeden z wielu (Jaga) ...
"Jedynym błędem C. jest ( o zgrozo) otwarta walka (tak było w przypadku Jaga-Craxa - nieprawdaż Robercie?) ."
mieliśmy po prostu dużo pecha w meczu z Jagą ...
samobójcza bramka ustawia pierwszą połowę ...
przypomnij sobie poczatek drugiej części meczu ...
przez kilkanaście minut nie wychodzicie ze swojej połowy ...
a jak wychodzicie to jest trzecia bramka i po zabawie ...
generalnie coś w tym co piszesz jest na rzeczy ...
a co do tego , że na kibicach Jagi Cracovia zrobiła lepsze wrażenie niż Zagłębie to potwierdzam bo w dyskusjach z białostockimi piknikami na trybunach często padało to porównanie ...
:-)
Robert dużego pecha może nie mieliście , bo jednak należały nam się te trzy punkty...ale dobrze prawisz , że kilka sytuacji zaważyły na końcowym wyniku (głównie 'swojak')
Odnośnie naszej organizacji:
Dajcie nam stadion z trzema tyś krzesełek i oświetleniem a organizację określiłbym mianem "już pierwszoligowym".
Vanexel głupiś ty i bardzo k[b]Ó[/b]maty ,a za założenie tego tematu na naszym forum powinieneś dostać z liścia od starszej siostry.
http://www.zaglebie-lubin.pl/pelne.php?id=587 Sa to filmy z meczu .Na szczegolna uwage zasluguje 4 krotki filmik.Milego ogladanka.
Mars to ile mlynow wy na meczu mieliscie bo tam slychac jakby conajmniej kilka. Czy to u was jest taki zwyczaj ze kazdy sektor spiewa inna piosenke ? (rzeczony film nr 4) !! No i zapelnienie stadionu :( Zenujacy widok, oddajcie stadion Jagielloni - wam ich stadion na 3.5 tys wystarczy w zupelnosci. Najwyzej krzeselka sie dostawi jak przyjdzie was kilku wiecej. Czy wy oprawy robicie godzine przed pierwszym gwizdkiem ze was tak malo na stadionie jest ? Racje maja kibice Cracovii piszacy ze race na stadionie to nie wszystko. Macie do bani stadion i tyle. Do wyburzenia mowiac najprosciej lub jak pisalem przeniesc do Bialego.
Jeden z wielu:
o tym, że Cracovia na wyjazdach dostaje w tyłek bo gra zbyt otwarcie bębnilismy na tym forum od dawna. W końcu "dotarło" do tych co miało dotrzeć;). Z Piastem Cracovia zagrała zdecydowanie mądrzej - pilnując piłkę i czekając na sposobność do ataku. I od razu uzyskała w Gliwicach dobry wynik - nieco lepszy niż lider:). Gdyby nasi zagrali tak dwa tygodnie wcześniej, to by tak łatwo Wam nie poszło
A co do "należenia się wam" trzech punktów dyskutowałbym. Czasami punkty się należą, a ich nie ma (jak choćby w meczu Cracovii z beznadziejnym Stasiakiem, w którym Cracovia byla lepsza o klasę:), ale spatałaszyła wyborne sytuacje strzeleckie, a swoje dolożył pan sędzia.
I w tym, że nie zawsze dostaje się co się nam należy tkwi cały urok futbolu
Do itsme :
Za to wasz stadion pamięta chyba jeszcze czasy wuja Adolfa he he ...
Craqvia - Zagłębie 0 : 2. Temat zamknięty. Sąd wyszedł. Pa pa
A ... i w kichę paprykarzom..
Chyba niezbyt duzo chodziles po stronach internetowych co vanexel (nie mowiac o tym ze malo widziales). Aktualnie na stadionie Pogoni sa same krzeselka jedno z najlepszych (najwiecej LUXow) oswietlen. Czesc stadionu zadaszona. Nasz stadion to moze jedynie pamietac blisko 40 tysiecy na jednym meczu na nim. Wasz moze pojemny ale czy kiedys zapelniony w polowie (poza dozynkami ??). Nawet jak kupiliscie mistrza (Alojzy Jarguz posredniczyl) to nie przychodzilo u was wiecej niz 10 tys.)
Zaglebie ... czesc trybun z drewnianymi lawkami ... oswietlenie z darow z UNRy .. szkoda gadac ....
Sadze ze Cracovia wlozy Zaglebiu najmniej 3:0 ... i tak bedzie
Dzięki Itsme, za wiarę w naszą drużynę.
Ale dodałbyś zgodnie z prawdą, że nie tylko Zagłębie, ale również i inne kluby może pogonić (nomen omen).
:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)