W loży honorowej zasiadł wczoraj wicepremier Jerzy Hausner:
- Jestem po raz pierwszy w tym sezonie w Krakowie na meczu Cracovii. Podobała mi się gra Krakowian. Jestem od lat kibicem Cracovii. Moi krewni grali przed wojną w 1 ligowym Podgórzu, zmarły niedawno znany piłkarz Cracovii, to też moja rodzina. Sam gram w piłkę w drużynie parlamentarzystów, także na uczelni Akademii Ekonomicznej w Krakowie.
źródło: Dziennik Polski
Ps.Gwidzy wczoraj były nie na miejscu, rozumiem, ze przedstawicieli dawnej komuny na Kałuzy nikt nie lubi, ale jako taki szacunek się należy, że na nasz mecz pan Hausner przyszedł.
Wiadomość zmieniona (07-11-04 10:21)
-
-
wicepremier Hausner
Gwizdy jak najbardziej na miejscu.
Hausner to bardzo pasiaste nazwisko tak jak cała ichnia rodzina ...
mysle , że wszyscy starsi wiedza o kogo chodzi ...
a Czerwińskiego tez wygwizdano?? bo radio krakow podalo ze siedzi z Misiorem.......
hamer, o Czerwińskim nic na stadionie nie slyszałem. Spiker tylko publicznie oznajmił, że na stadionie jest wicepremier Jerzy Hausner.
fenix
ja na meczu niestety nie bylem bo musialem jechac do domu nosic drzewo zeby ci cieplo w dupe bylo jak przyjedziesz do nas nastepnym razem:-)))
heh:).
Ps. Mam nadzieję, że kiedyś znowu hamer... odwiedzę:).
Czerwiński był, ale to mnie niepokoi, że nie przyszedł chyba bezinteresownie. Być może przygląda się komuś z naszych piłkarzy!?
a mi sie wydaje ze raczej szuka dla siebie jakiejs cieplej posadki-przeciez podal sie do dymisji razem z majorem kapka i reszta.....
fenix zapraszamy-moze dostaniesz karte stalego klienta:-)))
o ile takie wprowadzimy,ale nie wprowadzimy;-)
mozna by sie na jakis browar skrzyknac jak sie znowu zaczne alkoholizowac:-)
obok mnie nie było słychać kogo Paweł zaanonsował
no i lecą gwizdy
kolo 1 ponizej sie pyta: na kogo gwiżdżemy?
kolo 2: Chyba Listkiewicz przyjechał....
mimo czerwonego serca(bez pasow ale z gwiazda) hausnera i mimo nawet wielkiej niecheci do niego (wrecz u mnie nienawisci) to uwazam ze okrzyki i gwizdy nie byly na miejscu!!!!!!!!!
w tym kraju nigdy nie będzie się lubić ministra gospodarki. Choćby nie wiem jak dobrze decydował zawsze znajdzie się jakiś gwiżdżący bałwan.
to że Hausner był, bo to Pasiak ale co u licha robił na meczu niejaki poseł Lisak?
Hausner kibicem Wisły? Nie sądzę! Zawsze podkreślał sympatię do Pasów, bo grał tu Jego wujek, Krzysztof Hausner.
Ja też zdecydowanie i stanowczo potępiam owe gwizdy!
Generalnie uważam że ostentacyjne onoszenie się z niechecią do kogokolwiek jest nie na miejscu.
Przyszedł na mecz Cracovii ?
no to brawa dla tego pana !
i tyle
Witając go na naszym stadionie
nie musimy od razu odnosić sie do całokształtu,
tym bardziej że aby właściwie go ocenić trzeba by znac ten całokształt
o co, przy całym szacunku
nie podejrzewam kazdego jednego z gwizdzących...
Szacunek dla każdego gościa na Kałuży, jako punkt wyjścia,
a jak już ktoś sobie zapracuje na despekt, no to mozna gwizdać
a i tak uważam ze tylko trochę
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
Wiadomość zmieniona (07-11-04 11:41)
Czerwiński był, cały czas obskakiwał Filipiaka (szczególnie podczas przerwy). I tu skłaniałbym się do kometarza Hamera.
A Hausner żywiołowo śpiewał Hej Pasy Gol!
Pasiasta tradycja zobowiązuje. Gość jest gościem i tyle.
A może Czerwiński przyszedł zapytać, co i jak ze Stawowym....
Otóż to. Hausner był gościem naszego prezesa, gwizdy w ten sposób trafiają rykoszetem w prof. Filipaka, który za nie musiał się rumienić. W tym wypadku trzeba powiedzieć: słoma z butów. Naszych, niestety.
Co do Czerwińskiego,on nie jest skautem, nie zna się na tym. Nie spodziewałbym się niczego złego, a korzyść jest taka, że widział, jak po raz pierwszy okiełznaliśmy nasz anty-doping; no i dodam, że od dłuższego czasu doping i oprawa były najlepsze, więc dobrze, że obaj to widzieli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)