Nie byłem wcześniej na Bukowej i musze powiedzieć, że bardzo dobrze się tam kibolstwo prezentuje. Dużo pomysłów różnych, chyba zero bluzgów i gówniarskich napinek na samym stadionie. POminę żenadę, czyli palenie szalików. No i ta akustyka - jak w amfiteatrze, bardzo dobrze się wszystko niesie.
Nie zauważyłem też, żeby na pasach pikniki nagradzały oklaskami jakieś fajne pomysły Opravców. A na Gieksie zdarzyło się to ze dwa razy.
pozdr
K.
-
-
Świetna oprawa na Gieksie
[quote]Nie zauważyłem też, żeby na pasach pikniki nagradzały oklaskami jakieś fajne pomysły Opravców.[/quote]
1. Ciężko jest klasakać, gdy praca i pieniądze idą w .izdu - czyli śpiewanie Wisła to ble ble ble
2. Pasy jako nazwa własna piszemy z dużej
3. Pikniki pozdrawiają Klimę
jakie palenie szalików ??
ruchu itd nie naszych.
Dziekujemy Tyszanom za przybycie !
palili szaliki .....................ale ekip ze śłaska
ale tychow szalikow chyba neipalili ??
nie wiem bo nie bylo widać
Palenie szali bylo ok. Zajebiscie to wygladalo
szkoda tylko ze byly rozprute i z jednego robily sie dwa ;)
niema co ukrywać gks naprawde dobrze sie zaprezentowal
ale to my jestesmy tymi lepszymi ;)
Autor: klima (---.gazeta.pl)
Data: 30-10-04 19:49
(...) żeby na [b]p[/b]asach (...)
hmmm... Panie Redaktorze... akurat Panu taki błąd nie powinien się [b]NIGDY!!![/b] przytrafić :P
Wiadomość zmieniona (30-10-04 22:10)
Uczcie się robić oprawy na meczach, od kibiców Katowic
mam wrażenie że były tam 2 szale Pasów w tym dywanie
ja jako ogolnie znany fan palenia szalikow juz załuje, ze tego nie widziałem :-)
ehehe nawet strazacy z gasnicami podbiegli do tych szalików ...
To hanysom wyszło dobrze te race i palenie szalikow ..........
w tym czasie wisiala tylko jedna flaga (sami przeciw wszystkim)
i skandowanie potem tego hasla .........
no gks calkiem niezle
tylko czemu zbierajac opisy dopingu z roznych watków odnosze wrazenie, ze nasz byl (delikatnie mówiąc) nie najlepszy, a gieksa miała super?
pmx7 to trzeba było przyjechac to byś pomógł :)) Po co piszesz o czymś co cie nawet nie dotyczy ??
Robinksc, mam taki układ z synem (11 lat), ze albo oglądamy Pasy razem albo w ogóle - wiec jak mnie ktos przekona, ze moge z nim zaczac jezdzić to bede jezdził - to po pierwsze
po drugie, w ten czy inny sposob identyfikuje sie z kibicami Cracovii i stad moje pytanie - wybacz jesli uznałes je za złośliwe - jesli chodziło ci o to, że mnie tam nie było to powinienem zamknąc ryja to masz racje - tylko po co ci co byli o tym pisza o tym dla tych którzy nie byli - uwielbiaja czytać siebie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)