Laskowski jest rzeczywiście niezłym komentatorem. Nie wiem tylko dlaczego do pary dostaje "trenera z pasją" , który na antenie sadzi takie komunały, że aż hadko słuchać.
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
kurwa mać, znowu on...
komentarz dzisiejszego meczu porównywalny z atmosferą na trybunach.Dziwne że tak smętny gośc przez tyle lat jest nie do ruszenia.
Wziąłby przykład z gry, nie z kibiców :|
Dzięki podbitemu tematowi przypomniałem sobie ze gra reprezentacja B.
Przełączam, zerkam co chwila, staram się nie słuchać ale słyszę szpaka:
"brozek, brooozek!!"
Jaki k..wa brozek? Się zastanawiam
Ale pan Dariusz sam się poprawił mówiąc ze to Broz, a nie brozek.
ja nie słyszałem, bo niestety Szpaku nawet tak dobry mecz potrafi zepsuć i nie oglądam, ale Weszło wyłapało, że wg Dariuszka dzisiaj to nawet jakiś Zając gra :):):)
Ja tam do Pana Darka mam sentyment .. ale faktycznie coraz częściej komentuje mecze nieprzygotowany .. no i nudno .
tyrtumpyrtum Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja tam do Pana Darka mam sentyment .. ale
> faktycznie coraz częściej komentuje mecze
> nieprzygotowany .. no i nudno .
Kiedy on był przygotowany do swojej pracy?
Tylko raz, kiedy wystapił jako 'aktor" w roli komentatora w filmie 'Piłkarski poker".
W 80 min wszedł na boisko Irlandczyk (nie pamiętam nazwiska), który zadebiutował w reprezentacji w meczu ............ z Irlandią.
"Jak na razie mamy [b]5[/b] zmian w polskiej ekipie: [b]Szczęsny,Wasilewski,Grosicki,Milik.[/b]............i na ostatnie zmiany będzie trzeba jeszcze poczekać"
Bardzo mi się podobało jak p. Darek powiedział, że polscy kibice przyjechali na ten mecz z "krajów ościennych" co w przypadku wyspy jest szczególnie zabawne.
No i: "Anglicy w niebieskich koszulkach"
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i: "Anglicy w niebieskich koszulkach"
Czyżbyśmy mieli po drugiej stronie Bloń samych Anglików :D
O kurde tego nie słyszałem, oglądałem ostatnie 15 min i o Anglikach nie było mowy. było tylko odliczanie minuta po minucie ile zostało czasu na odrobienie strat.
Może wysłaliby Szpakowskiego na Igrzyska Paraolimpijskie, jako to nagroda za długoletnią prace. Łyknąłby.
Posłuchałbym z chęcią wywiadów Szpakowskiego z takiej imprezy.
Nie paraolimpijskie tylko igrzyska olimpiad specjalnych, te co było ostatnio w Korei.
Byłem wczoraj z synem na filmie "Zambezja". Trzeba przyznać że rola Szpakowskiego - znakomita.
Prawda jest taka, że bozia głosem go obdarzyła.
Może by tak Westrny czytał.
[i]Szeryf Will szukał bandziora strzałem z rewolweru :D[/i]
107 dni później
Podziękowania dla Szpakowskiego za (jak zwykle) niezwykłej jakości komentarz sobotniego finału ligi mistrzów. Obiektywizm i bezstronność są znakiem firmowym tego pana. Dziękuję szczególnie za podjarkę i wrzaski po golu Lewandowskiego zdobytym po gwidzku sędziego (chyba tylko on go nie słyszał) oraz taktowne przemilczenie przechadzki Roberta po achillesach rywala. I te ostatnie minuty, gol Robena i grobowa cisza, Szpakowski załamany... Ubaw po pachy :D
To Szpakowski komentował ten mecz? Dziwne bo na TVP HD była transmisja w 3D i tam komentował Laskowski.
Widocznie Szpakowski nie jest dostępny w wersji HD i 3D. Dziwię się w ogóle, że jest w wersji cyfrowej. Moim zdaniem to typ wybitnie analogowy.
13 dni później
Facet, który zawodowo komentuje od 40 lat mecze piłki nożnej, w piątek dowiedział się, że przy rzucie piłki z autu nie ma spalonego.
9 dni później
he he:) nie mów, że kolejny raz to powiedział? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)