tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja pier6olę, czy ten Iwański jest synem, albo
> szwagrem,
> albo kimś z rodziny kogoś tam?
>
> dziś mówił szybciej niż myślał!
>
a to chyba zawsze... Bo stwierdzenie że Iwański myślał to chyba dla niego za duży komplement :)
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
25 dni później
Wczoraj bez żadnych śmiesznostek, no może poza tym, że któryś brytyjski konfident "przełamał się kolejny raz".
Za to p. Szpakowski był tak załamany po meczu, że autorytatywnie skreślił już polską reprezentację z grona kandydatów do wyjazdu na Mundial.
Tabela pokazuje coś zupełnie innego.
w dzisiejszym meczu - 42 min cały stadion WTSK,i komentarz Szpakowskiego "świetne zachowanie kibiców" :)
Wpis Jotkas'a kompletnie nie konweniuje z tytułem wątku. Powinien założyć nowy wątek o tytule "Szpakowski - niech zostanie, bo kumaty!"
:):):):)
rozluźniony leo... come on
załapalem sie na koncowke i Gmoch ze swoja perelka wyskoczyl: dzis gralismy pilka, jak to mowi Leo, possition of the ball ;))
Szpakowski jest nie-sa-mo-wi-ty. koleś siedzi w tej branży odkąd pamiętam, będzie ze 20 lat z okładem, i [b]nic[/b] się tej piłki nie nauczył.
wiem, że napisałem banał, ale dziś kolejny raz mnie kurwica brała, że ktoś za taką amatorszczyznę bierze niemałe pieniądze. (w meczu w Belfaście amatorszczyznę widziałem w wykonaniu Panów z Orłem na Koszulce, więc bohater wątku irytował mniej, bo z drugiego planu)
Efekt działalności Szpakowskiego:
nowe znaczenie słowa "szukać", nie podawane w słownikach.
Nie mam cierpliwości ile razy on mówi "szukał Smolarka"... "szukał Lewandowskiego"...
"szukać" ma swoje znaczenie - zupełnie inne niż to, ktrego używa Szpakowski.
No i klasyka już:
"nie ma spalonego! jest spalony."
Parę dni temu, gdy w TVP uroczyście powiedziano że będzie trasmiotować EURO w POLSCe,
Szpkaowski że bardzo sie cieszy i że jeśli będzie mógł to komentować to on bardzo chętnie
- a na to Korzeniowski:
że tacy znakomici komentatorzy jak Dariusz Szpakowski i Maciej Iwański mają to murowane...
wymienił dokładnie tych dwóch - najgorszych...
On chyba nie ogl;ąda TV, a jeśli ogląda to lekoatletykę albo ogląda i nie słucha...
Korzeniowskiemu ostatnio troszkę odwaliło, życie sobie ustawia na nowo to i jego wiarygodność spadła.
mecz reprezentacji Polski z San Marino a Szpakowski o piłkarzach z San Marino: "San Marińczycy"
:D
mieszkaniec San Marino - Sanmaryńczyk, większej gafy tutaj to nawet nie strzelił.
obywatel Wybrzeża Kości Słoniowej - Wybrzeżańczyk? Bez sensu.
wybrzerzo kościo słonianin
jak sie baby od polskiego pytalem w LO jak to powiedziec to mi odpowiedziała "poprostu afrykańczycy" :D
Dzisiejszy mecz w wykonaniu Szpaka sponsorują:
maestria
gra piłką
nieumyślne przecież kopnięcie Butta:D
i 4 razy pierwsze dogodne sytuacje Bayernu :)
jeszcze stwierdzenie że Iniesta gra głową, czyli myśli i widzi :D
pilka mija bramke o milimetry, zeby nie powiedziec o centymetr" :D:D
gnattt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pilka mija bramke o milimetry, zeby nie powiedziec
> o centymetr"
Nie oglądałem II połowy (czyżby się powtarzał?:D), ale w pierwszej.
- olśnienie z zakresu miar i wag "to był milimetrowy spalony, żeby nie powiedzieć centymetrowy"
- olśnienie z zakresu czasu i przestrzeni "już dziś chcą rozstrzygnąć to spotkanie"
- olśnienie z zakresu modnych ostatnio związków partnerskich "wyszli powoli aby nie spalić jaja Ture"
Stary dobry pan Darek. I pomyśleć, że będziemy musieli słuchać tych bredzeń jeszcze na Euro2012
Sterby, on na Euro2012 ma być w formie psychicznej i fizycznej - gdzieś tak przeczytałem:D jak dla mnie już jest, więc co będzie za trzy lata...:D Stwierdzam że on na trzeźwo tego nie komentuje. Więc jeśli bedzie "w formie" to będzie mógł więcej wypić co za tym idzie jeszcze wiele się dowiemy z zakresu filozofii i języka futbolu:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)