z czuba:
[i]11. min. Szpakowski: "Jeśli Ferguson wygra dziś, to będzie piętnastym trenerem w historii który dwukrotnie zdobył Puchar Europy z drużyną".
Ciekawe jak wygląda klasyfikacja trenerów, którzy zdobyli Puchar Europy bez drużyny.[/i]
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
Gdyby Drogba w 77 minucie trafił do siatki, a nie w słupek, byłoby już po meczu.
W finale LM gra się do dwóch strzelonych goli?
Dla Szpakowskiego TV publiczna to zapewne misja. Płaci abonament TV, później część zapłaconej kasy z powrotem wraca do kieszeni pana Dariusza. I tak co miesiąc.
Ale brakuje mi Szpaka w reklamówkach, broniących publicznego charakteru TV. A byłoby z czego wybierać, Zwroty typu "Nogi ciężkie jak z waty", "na przeszkodzie stanął słupek" mogą rozweselić najbardziej wybrednego telewidza.
garry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdyby Drogba w 77 minucie trafił do siatki, a nie
> w słupek, byłoby już po meczu.
>
> W finale LM gra się do dwóch strzelonych goli?
:D
A ponadto gdy Terry strzelał karnego i vdS rzucił się w drugą stronę wrzasnął "Chelsea!!!!..." niemal jednocześnie z tym jak piłka trafiała w słupek...
i jeszcze w pewnym momencie dogrywki (choć ja go raczej nie słuchałem, ale akurat przez chwilę mi się obiło o uszy) było "wolny dla ... Chelsea chyba, a zaraz potem niebieski piłkarz wyrzucił piłkę z autu :) )
a jak do tego dorzucimy Gmocha to już wogóle Maped-Show :)
"brawo kuszcza! no i mamy bramke..."
i jeszcze jedna bardzo cenna informacja, pewnie wielu z Was nie wiedziało ale Szpaku wyjaśnił, że kartki które dzisiaj otrzymają nasi zawodnicy na szczeście nie będą liczyć się na euro! co za ulga
uff :D
89 minuta stan meczu 1:1
Strzela Dudka.
Szpakowski ..."i gdyby nie fantastyczna postawa macedońskiego bramkarza byłoby [b]2:0[/b]"...
jak Szpaku komentuje to niestety wszystko przegrywamy. Ale jak to dobrze, że mistrzostwa są w Polsacie, przynajmniej nie będzie słychać tego cioła.
TVP specjalnie odpuscilo mistrzostwa bo wiedza ze jak komentuje ten pajac to przegrywamy a ze maja kontrakt z nim podpisany to musieli cos wymyslec.. no i oddali ME do Polsatu ;] cale szczescie, zaczniemy w koncu wygrywac
dzisiaj:
[i]To jest najładniejsze, najpiękniejsze w sporcie. Żółtka kartka dla Smolarka[/i]
ja dziś nie oglądałem dokładnie,
za to zauważyłem jaka odjechany dżingiel dali po meczu
z napisem Albania-Polska
Boże, nie każ nas jakimikolwiek transmisjami w tej telewizji,
czas w tvp się zatrzymał (15 lat temu)
63 dni później
Temat dotyczy Szpakowskiego, ale to co dzisiaj wyprawiał Iwański to przesada. Rozumiem, że miał na myśli polski klub, ale co chwilę odwołując się do Wisły mówił tekstami "wygrywamy", "walczymy" i ogólnie zwrotami w 1 os. l.mn. nie napawało mnie entuzjazmem. Nie utożsamiam się z tym klubem.
fakt zagalopowal sie troche...ale wybaczymy mu? ;)
No mnie prawie szlag trafił
reklama meczu cwelki:
"...legia -Duma Stolicy..."
DRAMAT:(
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Temat dotyczy Szpakowskiego, ale to co dzisiaj
> wyprawiał Iwański to przesada. Rozumiem, że
> miał na myśli polski klub, ale co chwilę
> odwołując się do Wisły mówił tekstami
> "wygrywamy", "walczymy" i ogólnie zwrotami w 1
> os. l.mn. nie napawało mnie entuzjazmem. Nie
> utożsamiam się z tym klubem.
>
Też tak uważam. Nawet gdyby nie dotyczyło to Wisły, też by mnie to raziło
(no, a tu raziło szczególnie). Co znaczy "my"? To nie jest reprezentacja Polski!
A mówił tak cały czas, "Wisła" padało rzadko.
W ogole komentował nieobiektywnie - najlepszy przykład z neipodyktowanym karnym, ile się nakrzyczał, że bramka po kontrze po tymże karnym - a gdy pokazaono powtórkę to widać jak byk że Sobolewski sam się przewrócił... I jeszcze miał pretensję do sędizego...
No cóż, ale oni są przyzwyczajeni zę sędziuje się "pod Wisłe". Bo ktory sędzia zechce narazić sie Saksowi? Nawet jesli Saks nic o tym nie wie... :D
Po dzisiejszym komentarzu Iwańskiego z pelną świadomością mówię"Szpakowski wróć"
może chłopak z gtsu i troche za bardzo sie podniecał :D
Radio Kraków ma Kwaśniaka, TVP ma Iwańskiego. A co do watku to oczywiście "Szpaku, wracaj"
Przypomnę wobec tego co poniektórym, że tenże Szpakowski w meczu rewanżowym Panathinaikos-Wisła przy stanie 2;1 gdy Wisła strzelia drugą bramkę (której jednak śedzia nie uznał) wydarł się na cały głos
"Mamy ligę mistrzów!"
A on po prostu na takei mecze nie jeździ, to nei ten poziom :D
"Iwański odejdź" wcale nie powinno oznaczać "Szpakowski wracaj". Niech tego Szpakowskiego zabiorą jak najdalej od komentowania piłki w TV.
On... a zresztą, co się będę powtarzał :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)