ostatnio Łącko sporo vlepek i nawet parę napisów
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
w Kluszkowcach się pojawiły na krzesełkach kolejki...
Jesli chodiz o Rabke i Pobierowo to moja i mojego brata zasloga !:D dzis czytam ten watek i az mi sie lezka zakrecila pobierow jezdze co roku na obozy i niektore wlepy sie tam czymaja z 4-5 lat bo jezdze co roku na oboz i sprawdzam :D
rok temu w klasie mielismy nad tablica Krzyz Godlo i Duza vlepe Cracovi moja robota :D
W jakiejś wiosce pod Korbielowem, dużo napisów :)
W Gliwicach ;) robie co moge:) ale przeważnie dwa dni i wlepek niema:/ ;)
W Krynicy jak jeżdzę do babci zawsze naklejam.
Vlepki Cracovii widziałem w Kielcach, Gdynii, Nowym Targu i w Zakopanem
w nowym targu wychowani w krakowskich pasach zakochani!!!!!!!!
nowy targ raczej wislacki :)
EDINBURGH..... sam kilka wlepiłem... :D
nowy targ wislacki zalezy w jakich rejonach hehe pozdrowienia dla pasiaków z zakopanego:00
jest jakis pasiak z oswiecimia??????
jak tak to prosze o szybka odpowiedz
ty CracoviaRabka - podbij no na priv, bo jakoś mi się coś nie widzi w Rabce to co piszesz
W Crikvenicy w chorwacji(Istria) gdy latem szedlem z panna po ulicy w pasiastej koszulce, z naprzeciwka nadjechal samochod na polskich blachach(SB to chyba Bedzin), koleszka sie wychylil i zaspiewal PASY PASY PASY!!! odzew mogl byc tylko jeden;)
SB to Bielsko
Jak w poprzednie wakacje stałem w pasiastej koszulce z kumplami na parkingu parę kilometrów przed Dubrowników i przejeżdżały dwa samochody z krakowskimi blachami to myślałem, że goście w samochodzie wypadek spowodują tak się zagapili... to chyba byli koledzy z drugiej strony... w Dubrowniku parę wlepek zostało mam nadzieję...
a ja sie bujalem w koszulce i nic.. vlepek tez kilka w splicei zostawilem, ale prawda prawda, oni maja tam fanatyzna wiare i to tak mocno ;O.
jutro bede w zakopanym chciałbym kupic vlepki dzwoncie na 513929000
w godzinach od 10 do 14 15!!
10 dni później
http://www.sendspace.pl/file/bX5z4C0v/
Czemuś zniszczył taką ładną vlepke naklejając ją na takie brzydkie auto??;) nie no a tak poważnie to zaraz bedzie że my z Dąbia to chuligani i wandale:D:D
jechalismy do krakowa to vlepilem heheheh ladnie sie prezentowala
URL=http://www.sendspace.pl/file/60NVshhs/]Obraz 018.jpg[/URL]
w drodde do Aten (na jakiejs stacji benzynowej:))i w samych atenach kilka a takto to w macedoni jest pare ale niestety wisla;/
Na La Rambli w Barcelonie.
50 dni później
słowacja,czechy
Rymanów Zdrój w te ferie po naklejalismy:) i Gródek n/d tez duzo vlepilismy:)
W Poznaniu po ostatniej waszej wizycie w Grodzisku Wlkp. pojawiło się wiele vlepek.
u mojej teściowej na lodówce "Cracovia -krolowa potepionych"
22 dni później
w zakopanym duzo!!!
CHODZ MATKA NIE TA SAMA łACZY NAS BRATERSKA SZTAMA!!!!!
nt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w zakopanym duzo!!!
>
> CHODZ MATKA NIE TA SAMA łACZY NAS BRATERSKA
> SZTAMA!!!!!
Jak w zakopanym, to chyba słabo widoczne...
Chyba, że w Zakopanem ;)
Mediolan centrum, stadion SAN SIRO, lotnisko ORIO AL SERIO w Bergamo
Kołaczyce , koło Jasła kilka vlep po za tym napis "Cracovia pany" przy rynku
23 dni później
CZECHY - PRAGA , porozklejalem jeszcze w paru miejscach ale nie mialem czas urobic fot juz.
nizej vlepa LECHA , a pod nią Korona :( wisly nie widzialem :)
[img]http://img403.imageshack.us/img403/7923/p1020316js9.jpg[/img]
w te wakacje odwiedzilem Anglie... pewnego dnia ide z ubrana koszulką Cracovii przez ulice , a tu ktos wystawia głowe z przejeżdzajądzego samochodu i krzyczy "Heeeeeej Hejjjjj CRACCOVIAA " :d
to świetnie :) ale to jest temat o vlepach ;]
We WŁoszech w miejscowosci Casenatico rozwiesiłem kilka vlep...:)
10 dni później
Przystanek pod klasztorem na Bielanach. Na ekranie dzwiękochłonnym jest napis J***ć wisłe CRACOVIA. A kawałek dalej na wiacie przystankowiej są grafy wisły i jej vlepki.
Sam nakleiłem w okolicach Udine, Salerno, Rzymie, Rimini no i na poszczególnych wioskach. :P
Poza tym Czeskie Budziejovice i Gyor na Węgrzech, Wiedeń i jeszcze wiele innych miast przez które przejeżdżałem. :P
Mozna kupic jeden rodzaj wlepki, ale w wiekszej ilosci sztuk? Bardzo podoba mi sie " Cracovia Pany" i porozklejal bym je w swojej miejscowosci
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)