Strasznie mi sie podobala ta flaga :] i fajny jest ten text !! ma ktos Moze strnoke z jakimis filmikami z derbow ??
-
-
wybacz mamo wy***alo nas dynamo :)
www.zenada.net/witwan
super hasło !!!!!
proszę o ocenzurowanie wulgarnego słowa
Cracovii gratulujemy Skalnika.
Do tego dorzuce porównanie: Dynamo gra w PUEFA a Skalniak w 4. lidze Polskiej... Najpierw patrzcie na siebie, pozniej na innych.
Wy również :)
Dynamo z 40 drużyn które przeszły do II rundy ma najniższy wskaźnik UEFA. To tyle z mojej strony!
a wy jaki macie?
Jak Pasy czepiają się Was to źle. Jak Wy ich to dobrze. Dziwne Wasze rozumowanie, no ale nikt nie jest doskonały. Widze że remis w derbach bardzo zabolał!
"Autor: Franc (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-10-04 23:25
Wy również :)
Dynamo z 40 drużyn które przeszły do II rundy ma najniższy wskaźnik UEFA. To tyle z mojej strony!"
No dobra i to niby ma odjac nam Wislakom ujmy? Jakos Skalnik dalej blado wypada na tle Dynama ...
co znaczy odjąć ujme? Bo nie bardzo rozumiem Twój język!
to taki gangsterski slogan :) t-raperzy znad wisly czy jakos tak.
Chyba raczej: t-raktorzyści z Wisły.
to haslo jest piekne bo w paru slowach oddaje porazke zwisly - druzyny budowanej za cholerne -jak na nasze warunki- pieniadze, ktora dala tylka tak latwo
Podobno po meczu z traktorzystami Dymano zmieniło nazwę.
8 dni później
ja powiem tyle-HEHEHE dobre!!!!
flaga cracovii : "wybacz mamo wyjebało nas dynamo " jak to was wyjeba.ło ? , przecież wy nie graliście z dynamem , no chyba że my graliśmy , a was wyjeba.ło . dobra flaga za.jebista !!!
Często się tutaj nie wpowiadam, nigdy nie wszczynam netowych kłótni, ale naprawdę teraz przeginacie. Fakt, Wisła delikatnie mówiąc nie popisała się w PUEFA, ale Wam akurat po prostu nie przystoi pisać takich haseł... Po pierwsze Dinamo, nie Dynamo. Po drugie Skalnik. Po trzecie wreszcie, zagrajcie najpierw w pucharach, pokażcie coś ciekawego w tychże rozgrywkach, a dopiero potem wyśmiewajcie innych... Poza tym wasi pzyjaciele też zasłużyli na rymowankę, dlaczego nie wymyślicie coś z Terekiem w tle?
Po co podbijać durne tematy?
Czy nie wystarczy Wam,że to forum opuszczają forumowicze, którzy być może dość mają bzdurnego napinania w stylu małego Jasia?
Czyż nie lepiej podyskutować o czymś konkretnym?
Prawda jest taka ze do meczu derbowego wiekszosc takich super kibicow jak gangsta i serek pisalo jacy to oni sa super kibice i jakiej wspanialej !!!!!!!! swietnie grajacej druzynie dopinguja! a tu niestety ani druzyna a tym bardziej kibice psiarni nic niepokazali. TYLKO PASY!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)