Bardzo sie podobają:), szczególnie pierwszy napis z sympatycznym symbolem;)
-
-
Pasiaste grafy i napisy
Kawal super roboty, oby tak dalej :) Az bolalo jak przejezdzalem przez N-ce i widzialem te pieskie napisiki :)
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo sie podobają:), szczególnie pierwszy
> napis z sympatycznym symbolem;)
no właśnie,
a w dodatku doszliśmy już do strony 88
:>
Brawo,brawo,brawo! Malować chłopaki dalej! Świetna robota!
Odys, znakomicie. Podobnie jak przedmówcy powiem, że najbardziej przypadł mi do gustu ten pierwszy napis ;)
.....
Wstydziłbyś się Duce, stary a głupi, żeby małolat musiał upominać 30 - latka, Twoja porażka na całej linii.
.....
Fajnie N-CE ! :) Widze Ze Lubicie Tam Z Wałkiem latać :D Ale Przez To Jest w CH**J Wielkie Co Mi Sie Podoba :) Pozdrówki Z Az !!
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wstydziłbyś się Duce, stary a głupi, żeby
> małolat musiał upominać 30 - latka, Twoja
> porażka na całej linii.
nie wiem do czego pijesz obłąkańcze :)
Skasowali Twój zdradziecki post, w którym pisałeś gdzie są nowe napisy w Niepołomicach ( niby się chciałeś pochwalić wiedzą z topografii Niepołomic i okolic ale napisałeś to dla wislackich psów czytających to forum ). Ale ta kasacja nic nie da bo zrobiłem sreen posta.
Jednym słowem : Duce sprzedał, jest papier ( tzn. screen ).
Ta jak bynie znali tamtejszych okolic i nie wiedzieli gdzie co jest.
.....
lepiej niech się AWB pochwali ile zaliczył wyjazdów wiadomo gdzie ;)
+/- 40 bo nie wiem czy liczyć derby na Kałuży po wejściu Cracovii do ekstraklasy, które przesiedziałem w klatce.
Ty się koszykówką pochwal. Amok po tym jak się dowiedział co zrobiłeś ( jest papier na to ) to mówi, że teraz już dwie whisky wisisz a nie jedną.
Derby jak najbardziej dolicz sobie "chłopie".Mam nadzieję,że lepiej się poczujesz i będzie sie czym chwalić.Nie masz się czym chwalić oblesiu.
Mam, np. dzięki tym wyjazdom zwiedziłem Rzym ( Lazio ) i Gelsenkirchen ( Schalke ) a Ty pewnie tylko Kańczugę i Staszów.
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536164_310130579070738_100002213961569_711999_219127402_n.jpg[/img]
eno, już nam nie rób wody z mózgu, lepiej było w Staszowie z Pasami niż w Rzymie z kurw@mi.
zwiedzać to można z rodziną takie "perły architektury" z Zagłębia Ruhry!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=232588136852819&set=a.232587010186265.43133.232412400203726&type=1&theater
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)