haahaha no dobra cicho :d
moj mezczyzna mnie prosil wiec hallo /!:D
-
-
Pasiaste grafy i napisy
pogrążasz się
wiem , wlasnie na to wpadlam teraz no ale liczy sie szczerosc po za tym jakby nie patrzec jestem znajoma chocby z tego wzgledu "zem" za Cracovia ;)
to jeszcze aby za dość stało się tradycji każda nowa kobieta na forum wkleja swoje zdjęcie :)
No nie panowie ?
hahahahaha no coz :D niech no pomysle :D skoro nalegasz?:D ;p
Do Pako:
Krótki taki sam cwel za życia jak wszyscy inni z tamtej strony błoń więc nie pisz tutaj, że dobry chłopak.
dokładnie...tak,nalegamy...najlepiej zrobione teraz żebyś my wiedzieli że nie wkleiłaś byle jakiejś fotki z neta...
np. zrób sobie zdjęcie dłubiąc lewym palcem wskazującym w prawej dziurce nosa :D
.
padłem :D
ja jeszcze nie wstałem :D
miałaś dłubać w nosie :)
nie wierze że to Ty ;)
taki dramat?:P
[img]http://3.bp.blogspot.com/_wLWSSXNZg3E/Sze49DCZZMI/AAAAAAAABPg/npH_6DQOYnE/s400/ja_pierdole.jpg[/img]
tyrolek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://3.bp.blogspot.com/_wLWSSXNZg3E/Sze49DCZZMI/
> AAAAAAAABPg/npH_6DQOYnE/s400/ja_pierdole.jpg
nie odgapiaj :D facepalm już był
ogólnie to pokasował by ktoś tą prywatę :D
ja sie juz pogubilam :] litosci dla mnie ;d nie jestem koksem :D sory ;p
No tak... gtsowski motyw na prośbę chłopaka... Jedna rada- zmień chłopaka.
Serce nie sluga;)
teraz to juz nazeczony , ale robi sie tu troche patologicznie zauwazylam :)
bo dla kibica Pasów jest rzeczą oczywistą lepiej wiecie co... niż mieć faceta z zwisłą
[quote=badger]
teraz to juz nazeczony , ale robi sie tu troche patologicznie zauwazylam smiling smiley
[/quote]
no bo Cracovia to patologia przeca ;) nie tak Ci w domu powtarza luby ?
tak wiem wiem wiem slysze to stale ;] ale ej uczucia a przekonania to inna sprawa;d a Ty nooky lepiej sie nie oddzywaj za to co mi zrobiles:D
Nie ma czegoś takiego jak miłość do faceta czy kobiety za Wisłą. A co dopiero wiązanie się z taką osobą na dłużej.
Tyle w temacie. I wróćmy do pasiastych grafów i napisów. A modzi niech poczyszczą wreszcie temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)