Ja wiem czy jest sens tego typu prace rozwalać. Rozumiem jakby ona byla w jakimś miejscu widocznym gdzie tysiące ludzi ją dziennie widzi to co innego , ale z tego co kojarze to jest to na osiedlu wiślackim gdzieś w ustronnym miejscu.
-
-
Pasiaste grafy i napisy
Paweł prawdopodobnie w Borku Fałęckim aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć
Krótki to była wiślacka kurwa więc graf przestrzelony prawidłowo.
Wróćmy do tematu naszych grafów.
Praca z borku. chłopak umarł na sepsę. ultras wisły, a co ciekawe miał mnóstwo kolegów z Cracovii...
wcześniej mieszkał na bohaterów września i był dość dobrze jebany ;]
ja mieszkam na Bronowicach to tam sie nie uswiadczy ladnych grafow ;/
kurat n ie był ultrasem Wisły, pzoanłem go na sylwestrze. Krótki, nie wiem nei znałem, wiem ze był dobrym chłopakim zeszmacenie jego pamieci to idiotyzm i chujoza, mozje zdanie, ale wrocmy do swoich napisów.
ej mam pytanie ?
bo nie czytalam calego tematu i tak mysle jaki macie stosunek do niszczenia grafow wisly?
Posuwisty.
badger Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ej mam pytanie ?
> bo nie czytalam calego tematu i tak mysle jaki
> macie stosunek do niszczenia grafow wisly?
Analny - chuujj w duupe wiśle...
rozumiem. no coz nie na taka odp liczylam. no ale masz moze racje
co prawda l'art pour l'art;p
znacyz to jest logiczne ze i tak zawsze bedzie tak ze sobie malujemy ich grafy a oni nasze ,no ale czasem az szkoda (jestem artystka :D to mimo ze za wisla nie przepadam to czasem szkoda mi takiej sztuki ) :P
tylko nie krzyczcie na mnie ;)
Badger- artystycznie to się patrzy na murale neutralne kibicowsko. Porządek rzeczy powinien być taki: najpierw w człowieku budzi się kibic, dopiero potem artysta.
badger Napisał(a):
> znacyz to jest logiczne ze i tak zawsze bedzie tak
> ze sobie malujemy ich grafy a oni nasze ,no ale
> czasem az szkoda [b](jestem artystka :D[/b] to mimo ze za
> wisla nie przepadam to czasem szkoda mi takiej
> sztuki ) :P
>
> tylko nie krzyczcie na mnie ;)
to chodź artystko pomalujemy coś razem ;)
no tak ale wiesz ogolnie chodzi mi o to ze te grafy sa ladne puki nie obrazaja czlowieka tak mi sie wydaje bo wislackie teskty "zydzi do gazu " to jest patola :D i takie cos to bym sama zamalowala :P i sie odegrala ale ogolnie rzecz biorac to podziwiam kazdego kto maluje takie rozne naprawde ladne grafy i tutaj bez wzgledu za kim jest. Sama dostalam zlecenia zrobienia wislackiego motywu.
i jak się skończyło ? :/
Zaczelam robic ale nie skonczylam jakos nie moglam :D
zaraz się spawiuje...
to byla sila wyzsza uwierz:D ale wyobraz sobie ze odpuscilam :D teraz planuje u siebie na scianie zrobic jakis motyw z Cracovia<3 ale nie wiem co by tu wykminic :D
badger Napisał(a):
> Zaczelam robic ale nie skonczylam jakos nie moglam
> :D
[img]http://www.eightbits.org/wp-content/uploads/2009/02/picard-facepalm.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)