Dla tych co lubią statystyki;)
Czas potrzebny na wykonanie grafa: 10-15 min
Umiejętność artystyczne posiadane: niewielkie
Zaangażowanie : 100%
http://i43.tinypic.com/5vu72c.jpg
oraz "takie tam" z resztek....
http://i41.tinypic.com/2cy32h3.jpg
http://i43.tinypic.com/dvrrzn.jpg
-
-
Pasiaste grafy i napisy
http://www.youtube.com/watch?v=DJqNj2gDSEI 4:30 ma ktoś fote :]?
heh zawsze mnie ktoś uprzedzi,a miałem właśnie linka wklejać;D p.s.baaaardzo ładne wrzuty Tyskich!pozazdrościć talentu chłopakom,choć u nas też ich nie brakuje;)
5 dni później
Wiem, że to nie pasiaste, ale czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduje się graffiti z mojej sygnaturki?
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem, że to nie pasiaste, ale czy ktoś może mi
> powiedzieć gdzie znajduje się graffiti z mojej
> sygnaturki?
Z tego co wiem to rejony os. Na lotnisku. Mówił mi znajomy, ale nie jestem pewien czy mam rację, poza tym nie znam Huty!
FortArt Napisał(a):
> Wiem, że to nie pasiaste, ale czy ktoś może mi
> powiedzieć gdzie znajduje się graffiti z mojej
> sygnaturki?
>
>
>
> Kolejna hańba Wisły K. - kpiny z Polaków i
> Żydów pomordowanych w Oświęcimiu.
>
> Masz wolną chwilę? Przepisz tekst ze skanu dla
> WikiPasów ->
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-03-04 19:33 przez
> FortArt.
Dokładnie na osiedlu Kalinowym na ulicy Mikołajczyka
Radzę sie nie zastanawiać tylko po prostu tego nie robic... praca zniknie... (o ile już nie znikneła)
po co ja zamalowywac :) ? to tylko świadczy o ich głupocie owy bochomaz jest na kalinowym przy głownej drodze ...
A.W.B. Napisał(a):
> Donos do prasy się szykuje ??
Tak, ja na przykład "doniosłem" na WikiPasy - organ prasowy zarejestrowany w Ministerstwie Kultury. ISSN 1897-9866
Lubię tam donosić. W przyszłym tygodniu zamierzam donieść o antysemickich ekscesach na Cracovii w latach 20-tych. Chyba, że mam się [i]dwa razy zastanowić[/i] zanim to zrobię?
> Radzę się nad tym dwa razy zastanowić zanim
> FA/Roman podejmiecie jakieś kroki .
Tak bardzo Ci zależy by informacja o tym haniebnym wyczynie Wisły nie dostała się do prasy? Uważasz, że dziennikarze są pozbawieni Internetu, na dodatek żaden z nigdy nie przebywa w Hucie? Przypominam, że to wiślacy umieścili pracę na murze w publicznym miejscu i to wiślacy poinformowali o tym fakcie na swoim publicznym forum, publikując w publicznym Internecie stosowne zdjęcie.
Ludkowie mili, odpusccie sobie wreszcie prywatne wycieczki na Forum. A Ty FA daj tez luz - jesli masz poglady sprzeczne z kibicowskimi nie manifestuj ich tutaj. To niczemu dobremu nie sluzy... A mamy juz kilka tematow, w ktorych non-stop spinka, w wiekszosci niestety jakos jestes umoczony...
PS. prywatnie Cie lubie, a za wielka prace dla Pasow bardzo zsanuje! Stad ta dobra rada...
Adminie łaskawy zrób tu jakiś holocaust, w podzięce wrzuce kilka ładnych prac :)
Z jakiej racji poleciał mój post z 5 marca ??
Napisałem to co myśli zdecydowana większość osób na Pasach , kategoryczne NIE oznakom histerii i płaczom na forum oraz robienie z w/w grafu afer w prasie .
Dziękuję i żegnam .
Szanowny Panie A.W.B na szczęście ma Pan w tym temacie guzik do gadania,
i jeśli ktoś będzie chciał z tego grafa zrobić prasowy skandal to ma do tego pełne prawo...
Bez odbioru...
Ja pierd... I co z tego, ze Wy sie bedziecie miedzy soba napierd..., napisze o tym nawet "wielka" gazeta wybiorcza? Nic! Troche ludzi nie czujacych klimatow znowu sie zasmuci, wklepywacz zgarnie wierszowke, autorzy grafa beda miec reklame i pewnie niebawem walna nastepny graf z tego poziomu! Bo oni i tak beda uwazac, ze to jest smieszny zart i raczej nie sadze, aby tekst nawet w New York Times`ie ich jakos specjalnie wychowal i naprostowal intelektualnie...
PS. no tak, ale autor donosu i autor tekstu spelnia swoj obywatelski obowiazek w walce o czystosc umyslow z football hooligans;-) No to do boju, atakujcie! Ehhhh...
Samą dyskusją dajecie zapchlonym autorom tego bazgrołu sporą satysfakcje - po co?
Twixxx Napisał(a):
> Ja pierd... I co z tego, ze Wy sie bedziecie
> miedzy soba napierd..., napisze o tym nawet
> "wielka" gazeta wybiorcza? Nic! Troche ludzi nie
> czujacych klimatow znowu sie zasmuci, wklepywacz
> zgarnie wierszowke, autorzy grafa beda miec
> reklame i pewnie niebawem walna nastepny graf z
> tego poziomu!
Zauważmy dwie rzeczy:
1. Ten graf to dno i metr mułu. Absolutnie niedopuszczalne. Nigdy więcej.
2. Ten graf szkodzi Wiśle potężnie. Szkodzi i będzie szkodził latami.
Publiczne robienie sobie jaj z pomordowanych w Oświęcimiu nie zjedna im sympatyków, może poza grupą troglodytów, ale to nie jest nasz target, więc nie ma zmartwienia. Wisła strzeliła sobie w kolano.
DSS Napisał(a):
> Samą dyskusją dajecie zapchlonym autorom tego
> bazgrołu sporą satysfakcje - po co?
Zlać to z pyty, a prawda taka że my sami święci nie jesteśmy - pamiętne "Ś.P. FUJIN, 1:0, HAHA" ITD ITP.
Ćwierćmózgów trzeba eliminować na dwóch frontach.
Gorzej jak za eliminowanie ćwierćmózgów biorą się półgłówy.
Nie pierwszy taki wislacki graf i nie ostatni. W ciagu ostatnich lat pojawialy sie bardzo, bardzo podobne.
Skoro grafitti jest na kalinowym, to pewnie to dzielo strusiakow, a ci z kolei - nie od dzis to wiadomo - swoja nazwe zawdzieczaja mozgom rozmiarow itendycznych co te nieloty. Nie ma sie czym przejmowac.
A.W.B. Napisał(a):
> Z jakiej racji poleciał mój post z 5 marca ??
>
> Napisałem to co myśli zdecydowana większość
> osób na Pasach , kategoryczne NIE oznakom
> histerii i płaczom na forum oraz robienie z w/w
> grafu afer w prasie .
>
> Dziękuję i żegnam .
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-03-07 09:24 przez
> A.W.B..
szanowni moderatorzy usuwają to czego nie trzeba
bawcie sie dalej w donosy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)