Witam
Wiem że to mój pierwszy post ale zapewniam Was że zaglądam już tu od dawien dawna tylko sie nie wypowiadałem ;)
Proponuję żeby wklejać tu wszytskie Pasiaste graffiti i napisy na murach ;) Jeżeli temat sie nie spodoba to mozna go usunąć...
Dzięki za wysłuchanie :]
POZDRAWIAM !
-
-
Pasiaste grafy i napisy
ale ja nic nie usłyszałem ;-)
ale debiut OK..
temat gdzieś taki mi się przewinął ale nie pamiętam czy był..
Fajne są na Dąbiu !
Wiadomość zmieniona (02-10-04 11:18)
Wlasnie! Zajebiste napisy sa na DABIU!
Bo Dabie zawsze bylo, jest i bedzie WIERNE CRACOVII!
Podrowienia dla kolegow z osiedla z Wawki;-)
Piotrek
CRACOVIA-Dabie, CRACOVIA Wawa-Ochota
Niezly jest/sa na Kazimierzu,niedaleko pubu Fshut(czy jakos tak;))
Boola ;)
No ja jestem z Zakopca i chcialem zobaczyc piękne Pasiaste dzieła...
nie ma jakis fotek ? :(
ooo... fajny temat
ja sie w necie tlyko z jednym graffiti Cracovii spotkałem ale nie wiem gdzie i kiedy :]
Mnie najbardziej wrzuciło się w oczy hasło : " Nowohuccy huligani JEBAĆ wisłę siekierami"......
:)
pasiak znasz shearera?
ja zrobie fotke takiego fajnego napisu na dąbiu i porobie wogole bo fajne tam są... byl jeden taki fajny rzucający sie w oczy z tramwaju ale juz niestety odmalowany blok a brzmiał on tak... "JEB*** CIE W DUPE WIŚLACKA KU***" :P:P:P ale jest tam wiele fajnych ;-)
a jeden jest w pcimiu zajbisty wrzut Cracovii !
w Mydlnikach jest niezle cacko:"Żydzi jedzą dzieci" a pod spodem "CRACOVIA".
Ale panowie zdjęcia wrzucajcie zrobimy mapkę graffiti pod tytułem Cracovia rządzi w Cracovie.
Man Without A Gun, Mydlniki to Twoje rejony,ze tak sie zapytam?
widzialem kiedys na jakiejs stronce o grafiti wrzut 'jude gang' (chyba z Dabia) ale nie pamietam adresu tej stronki.
Nie ma już tego napisu bo spółdzielnia zamalowała...A chłopaki odnawiali go już kilkakrotnie...Ja mam na kompie zdjecie z Gdyni przy zajebistym napisie na caly blok "Arka Gdynia - Uliczni Agresorzy"
hop
ReW w Tobie siła ! :)
widze ze sie temat rozwija z czego sie bardzo ciesze :)
po prostu nie bylem w Cracovie i na zadnym meczu Craovii (oproocz Szczakowianka- Cracovia ) juz od paru lat i chcialem zobaczyc co sie pozmienialo...
pozdrawiam :)
szkoda ze fotek brak...
mam kilka zdjec grafow Areczki (nie mojego autorstwa), gdyby jednak ktos mogl tu wrzucic bo niestety nie umiem, do kogo na maila moglbym wyslac?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)