[quote]#post1545884 C+ online (za)oferuje nowy pakiet dla fanów sportu. Dotychczas kupowało się c+ za 45pln I do tego pakiet sportowy zawierający 11 oraz Polsaty premium za 15pln. Teraz będzie jeden pakiet zawierający wszystkie sportowe kanały razem za 40 pln.
Na razie o viaplay nic nie wiadomo, pewnie wkrótce ogłoszą. [/quote]
Powyższe to bzdura. Ktoś coś nie skumał , chlapnął artykulik, wszyscy skopiowali i wrzucili to samo i dezinformacja poszła.
Dziś się dogrzebałem do sprostowania.
Chodzi po prostu o promkę na C+ online + pakiet sportowy (Polsat premium + 11) przy opcji na 6 miesiecy płatnej z góry. Wychodzi 240 pln.
Na viaplay przez C+ online się nie zanosi z tego co wyczytałem. Dla klientów satelitarnych, owszem, cośtam będzie, ale streamerzy po prostu muszą iść do viaplay.
W związku z mundialem, Premmier League ostatnią kolejkę gra 12 listopada, a wraca do gry 26 grudnia.
Inne ligi zbliżone kalendarze (La Liga 9/11-31/12, Bundesliga 12/11-21/01, eklapa 13/11-28/01).
Praktycznie 2 miechy płacenia za nic czy jakies powtorki i pitu pitu.
-
-
Koniec monopolu Canalu +
a pisałeś w innym temacie, że oglądałeś coś w aplikacji z PL. jak? bo ja na telefonie nie widziałem żadnych meczów
hm a pamiętasz o którym pisałem? hehe
Ogólnie w apce lecę na abo mojego ojczulka, który jest klientem satelitarnym. Ale nie widziałem dostępnych innych meczów, tylko 2 chyba w ten weekend (ręki sobie nie dam uciąć bo oglądałem 3, z tego 2 na viaplay).
pisałeś chyba o siti że cięło na via i wszedłeś na apkę c+
ja ostatnio szukałem czegoś czego nie było na c+ i chciałem oglądnąc w apce bo rzekomo mają tam być wszystkie mecze i nie znalazłem nic poza tym co w telewizorze. na telefonie to oglądałeś?
hm to wczoraj United cielo na viaplay i sie przenioslem na apke c+
Tylko na tv, android tv, wiec nie powinno byc roznicy (choć to jednak inne apki, android tv vs android) więc kij ich wie, tylko że ten mecz byl w puli tych 2 co pokazują na kolejke imo
Wczorajszy mecz nie był w puli dwóch na kolejkę, nie było go w normalnej TV.
- Edytowany
Ja sie zatem zgubiłem :)
Które przez ten weekend były w puli?
Co nazywasz 'normalną tv' MSC?
to co puszczasz pilotem wybierając kanał ;)
Chelsea napewno było w c+ w telewizorni
W TV Canal+ były niedzielne Leeds-Chelsea i Newcastle-City.
hmmm to mi zabiles ćwieka...
Nie mam pojęcia zatem jak to hula i dlaczego poniedziałkowy mecz MU-Lvpool miałem w apce C+
Czy był w normalnej tv, he he, to nie wiem, bo satelita jest u rodziców ;) ale jeśli piszesz że nie, to go nie było ;)
czyli podsumowując oglądnąłęś mecz, którego nie ma w telewizji na apce na telewizorze?
hehe, ogladnąłem mecz którego nie było :D
- Edytowany
Był bo też oglądałem :). Tylko ja sobie włączyłem stream ze SkySports bo już mnie wku... polski komentarz tych wszystkich małolatów mądrali.
[b]Edycja z 23.08.2022 o godz. 11:07 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1547344 hehe, ogladnąłem mecz którego nie było :D[/quote]
Skoro Diabeł ogląda w aplikacji to to działa tylko Santo nie potrafi włączyć 😋
może na telewizorze w apce jest co innego niż na fonie. sprawdź Diabeł na fonie next time
https://satkurier.pl/news/220489/liverpool-fc-afc-bournemouth-w-canal-i-viaplay.html
"Przypominamy, że w CANAL+ online oraz na dekoderach 4K UltraBox+ abonenci platformy satelitarnej CANAL+ z kanałami CANAL+ w ofercie będą mogli obejrzeć pozostałe 8 meczów Premier League (2 mecze na antenach CANAL+). Będą one dostępne na pozycjach od 981 do 985 w dekoderach i strumieniach Live5-9 w CANAL+ online. "
ok mam ten dekoder czyli szukać na pilocie trzeba
Bardzo ciekawi mnie kto wygra przetarg na ligę polska, podobno Viapaly odpuściło nieco, bez tej ligi Canal plus nie istnieje. Mi tam obojętne bo ma też viapaly.
wszystko zostanie po staremu ...
czyli w C+ ...
viaplay nie daje rady technicznie ...
na cyfrze nie ma takich kanałów na 985 pokazuje, że nie znaleziono.
w aplikacji na telefonie faktycznie były wszystkie mecze
6 dni później
taka myśl mnie naszła.
skoro i tak nie oglądam telewizji. skoro i tak ostatnio telewizor służy jedynie wieczorami na netflixa, skoro mecze i tak przez bombelka oglądam już głownie na telefonie i innych urządzeniach przenośnych to czy nie jest zasadnym i finansowo korzystnym by zrezygnować z umowy na abonament i wykupić sobie jakiś pakiet w canal plus online? teraz patrzyłem, z jakimś kodem z kanału sportowego 6 miesięcy za 240 zł i mam mecze. pewnie w tym jakiś kanał "normalny" też się znajdzie. jakiś polsat czy jedynka dwójka jakby trzeba było na jakąś reprezentację.
czy nie jestem pomylony, że płacę abo ponad stówkę co miesiąc? poto żeby móc oglądnąć Cracovię i Chelsea w LM? 3 mecze tygodniowo przez miesiąc czy dwa?
zaraz przyjdzie mundial, poco mi te wszystkie pakiety jak będzie przerwa dwa miesiące.
korzysta ktoś na tej zasadzie z c+ na stałe?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)