Założyłem nowy temat trochę na oderwanie od innych. Nie pamiętam żeby coś takiego już kiedyś było. Spodziewam się, że wpisów raczej będzie mało z wiadomych przyczyn.
Kto z Was lubi słuchać muzyki metalowej, starego dobrego rocka, NWOBHM albo też progresu, itd ? ? ? Ciekaw jestem jak to jest wśród nas.
W zasadzie znam trzy osoby z nas, które się ze mną zgadały jeżeli chodzi o muzykę, ale tych osób z różnych względów raczej nie ma już na forum :(
Wpisujcie się (pewno będą góra trzy wpisy...)
Hail & kill ;>
-
-
Muzyka 2
1
2
3 ..
sa juz 3 zamknac temat
:P:P:P
Kojo ty nabijaczu postow :-)
Choc mlody jestem to do tego starego dobrego rocka zaliczyl bym Guns N' Roses - November Rain (nie wiem czemu lubie ta piosenke). Normalnie na codzien slucham innej muzyki ale jesli natrafie na wyzej wymieniona na MTV classic to chetnie slucham i ogladam.
Wiadomość zmieniona (23-09-04 12:44)
Chyba jestem normalnie ostatni mohikanin...
Nie no, ostatni to moze nie :D Stary dobry rock i metal nie jest zly :-)
Bracie ... to forum to juz inne forum ... nowi ludzie,nwoe twarze,nowe gusta ... ale hop!;-)
bart nie jestes jedyny .
metalowa muza jest ok ,ot choćby Anthrax ,Slayer,a z łagodniejszej Anathema ,The Gathering...i wiele wiele innych .
A Gunsi , maksymalny szacunek za przeszłość i nostalgia za dawnymi czasy.
Młode Hiphopy nie wiedzą co tracą....
Ipswich ja jestem "mlodym hiphopem" a tez wiem co dobre
Ja też jestem rock-metalem......
Slipknot, Creed, KNŻ, Matallica, Rammstien...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Ja też. Anathema, A Perfect Circle, Tool, Dream Theater oraz Nirvana i Pearl Jam.
November Rain to jest teledysk wszechczasów - nie ma lepszego!
Heh, a ja tesh sluchalem/czase slucham takiej muzy, wychowalem sie na hard rocku, heavy metalu : Iron Maiden, Running Wild, Diamond Head, Accept
Potem troche ciezsze rzeczy : Metallica (my love ;), Slayer, Anthrax choc tylko to tej pierszej mam ogromny sentyment do dzis.
Liznalem troche cross-overu D.R.I na ten przyklad, otarlem sie punk rock - Dead Kennedys.
Troche wrocilem do lat 70tych - Black Sabbath, bardzo lubie, Zeppow nie bardzo, nie ten klimat.
A pozniej moj dobry kolega z Wrocka zarazil mnie Paradise Lost (Icon rzadi), Rammstein, Fear Factory i tego typu klimatami.
A skonczlem na muzyce electronicznej, np. bbbardzo polubilem dawniej znienawidzone Depeche Mode- bardzo ich teraz lubie
No i muza klubowa dzis, choc czesto wracam do gitarowych, ciezkich kliamtow
pozdrawiam
U mnie różnie bywało. Do niedawna słuchałam TYLKO rocka, metalu... Ale od pewnego czasu (podobnie jak kristhc) polubiłam Depeche Mode. W moim krótkim żywocie olbrzymie znaczenie mają : (wyżej wspomniane) Depeche Mode, U2, Dżem, Metallica, Nirvana, Pearl Jam, Guns N' Roses i mnóstwo innych...
Szarpidruty ;p
A z tych klimatow ostatnio slucham wczesne Turbo.
Jeżeli mowa o progresie to grzech nie wspomnieć tu o Marillion, którego słucham... dosyć często :)
A tak w ogóle to o muzyce zarówno rockowej, punkowej jak i metalowej mogę rozmawiać godzinami, bom na niej wychowany.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)