Może nie będzie źle ale trzeba pamiętać, że z tak silnym rywalem jeszcze obecna Cracovia nie grała. Najbardziej się boję gry obronnej, wiślacy mogą z przodu zrobić taki młyn, że nasi się kompletnie pogubią :(
-
-
Jaki może być wynik derbów ?
2-1 dla Pasow :)
mogą być bęcki, bo Wisła wygląda na drużynę poza zasięgiem w tym sezonie. przed derbami będziemy mieć przetarcie z bardzo silnym Groclinem. może się odblokujemy w tym meczu?
wymarzyłem sobie, że wygrywamy 2:1 a bramki strzelają Skrzynia i Nowaczek. ale patrząc obiektywnie, to remis brałbym w ciemno.
Musimy być - niestety - realistami!
Jak nie poprawimy naszych mankamentow,to moze byc naprawde zle...
HEH... powiem tak: mój kolega pracuje w pewnej drogiej krakowskiej restauracji [nazwy lokalu nie wymienię] - gdzie pewnego dnia pojawili się Mr. Cupiał & Mr. Listkiewicz :] PANOWIE zjedli kolację, do której Mr. Cupiał zamówił butelkę koniaku za 25.000zł [dwadzieściapięctyścięcyzłotych] :)
STAWIAM NA REMIS... albo niespodziankę :)
Panowie, ja nie byłbym taki strachliwy. Przypomnijcie sobie, że oni mają teraz sporo meczów (liga, Gruzini w Pucharze UEFA, Puchar Polski). Z nami mają mecz zaraz po powrocie z Tbilisi. Nie sądzę żeby utrzymali wysoką formę i podjęli walkę przez pełne 90 minut. Będą chcieli wygrać rutyną.
Dlatego trener Stawowy powinien zmodyfikować nieco swoje podejście pt. "gramy swoje i nie oglądamy się na przeciwnika". Drużynę trzeba ustawić taktycznie tak, aby wyłączyć z gry kluczowych graczy gtsu, przede wszystkim Szymkowiaka, Zieńczuka i Żurawia. Zagrać podobnie jak grały w azylu w zeszłym sezonie takie Polkowice, tylko trochę odważniej i skuteczniej. Ten mecz można będzie wygrać. Wiem, że to nie będzie proste, ale to jest na pewno w granicach naszych możliwości.
Wiadomość zmieniona (16-09-04 23:40)
ja od dluzszego czasu twierdze ze bedzie remis 1:1
wisla pewnie wystawi rezerwy na nas dlatego sadze ze jezeli sie postaramy to mozemy wygrac nawet 3:1
[img]http://cracovia.strefa.pl/download/funy/5-1.jpg[/img]
TO SIE SPRAWDZI ZOBACZYCIE WIEZE W TO .......pozdro
wygramy wygramy wygramy KURWY pokonamy :):):) 2-1 Dla nas jak nic!!!
Tyson: odpowiedni obrazek w odpowiednim miejscu mam nadzieje ze pojawi sie 4. paxdziernika w tempie
Nie bedzie źle. Jak grecja moze zostac mistrzem europy, to my spokojnie mozemy powalczyć o remis,a przy sprzyjających okolicznosciach pokuscic sie o zwyciestwo.
Nasi chlopacy sie tyle nasluchali juz o tej wisle ( wisla to stara ..., wisla dziw.. derby blisko ), ze dadza z siebie wszystko, narzuca swoj styl gry i wygraja ten mecz. Nie wazne iloma golami wazne zeby wygrac. Napewno druzyna nie moze podchodzic do tego meczu tak jak inne teamy to robia czyli "chcemy remisu" musza jechac po zwyciestwo.
wspominam
1975
1975
1975
1975
1975
qmaci wiedzą co mam na myśli
.
Wiadomość zmieniona (14-09-04 22:38)
Marcin - to jest forum Cracovii.. więc bądź łaskaw:
1. zedytować swój post i zero treści
2. nie odwiedzać nas więcej
kurna - alem grzeczy :):):)
Wiadomość zmieniona (14-09-04 22:26)
Tacy Dwaj skoro tak ladnie prosisz :) To zrobie to specjalnie dla ciebie i wyedytuje go ale zagladac dalej bede :P
Ps. Jestem w szoku ze nie zostalem zjebany tylko grzeczniutko poproszony
a czy Marcinku wiesz co się stało w 1975 roku?
Chodzi Ci o wynik meczu derbowego? ;/
Będzie bardzo ciężko, ale Wisełka wygra 3-2. Cracovia gra bardzo dobry futbol tylko brak jej doświadczenia i pierwszoligowego cwaniactwa. W meczu z Wielką Wisłą może wznieść się na wyżyny swoich umiejętności. Nie wykluczam niespodzianki.
Tacy dwaj - 1975 4-1 dla Pasów kiedy były w 4 lidze. Chyba się nie mylę, ale jeśli tak to mnie popraw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)