tacy dwaj napisał(a):
> Rock - dziwisz się - im bardziej atrakcyjne "panienki" tym
> większe ceny w "towarzystwie"....
> ... nawet "sportowym"
> :):):)
>
Hmm w sumie nie obraził bym się gdybyśmy wyruchali Real gdzieś tak 5:0 :D ;)
-
-
Real
Wiadomość zmieniona (03-08-04 12:50)
Proste, ze beda kibicowac Realowi, tez bym tak zrobil na ich miejscu.
Rock, a tak w ogole od kogo masz takie informacje ?
A oto czy wejdziemy i za ile sie nie martwcie.
Nie wiem czy ten "ktos" by sobie zyczyl zebym podal na niego namiary wiec nie bede mowil. Zreszta niedlugo sie powinno okazac czy mial racje czy jego tez w bambuko zrobili :)
Powiem tylko tyle ze projekty biletow juz widzialem :) Przyznac trzeba ze graficznie 1 klasa.
To z Interii:
[i]"Prezydent i premier chcą zobaczyć Real
03.08.2004 08:18
Nie od dziś wiadomo, że prezydent RP interesuje się sportem /
Wczoraj przy Reymonta rozeszła się wieść, że niezwykle atrakcyjny mecz z Realem Madryt chcą obejrzeć z trybun prezydent RP Aleksander Kwaśniewski i premier Marek Belka - informuje "Dziennik Polski".
Spotkanie w 3. rundzie eliminacji Ligi Mistrzów odbędzie się 11 sierpnia w Krakowie. Działacze Wisły są bombardowani licznymi telefonami od innych ważnych osób, które chciałby zasiąść w loży i podziwiać Zidane'a, Ronaldo i Beckhama.
Przypomnijmy, że w wolnej sprzedaży nie będzie biletów na mecz z Realem. Prawo pierwokupu mają posiadacze karnetów, a trudno przepuszczać, aby ktoś zrezygnował z zakupu wejściówki, choć w celach zarobkowych.
Na internetowych forach można już spotkać ogłoszenia, o sprzedaży biletu na pojedynek z "Królewskimi". [/i]
To moim zdaniem troszkę źle brzmi gdy Prezydent i Premier NASZEGO państwa chcą zobaczyć przeciwnika, było nie było POLSKIEJ drużyny. Ja wiem, że to może i tak być, ale to podziwianie Zidana itd. na takim meczu pewnym osobom nie przystoi. Pewnie na Interii tak to "niefortunnie" opisali, ale mnie takie rzeczy jednak troszkę drażnią.
o ja głupi!!!
Taki gesheft mi koło nosa przeszedł!!!!
Trzeba było kupić ich karnet na D, wykorzystać tylko na derby... a biletami z realu i z uefa zwrócic sobie koszty... po derbach odsprzedać karnet.. Zobaczyłbym derby i jeszcze bym zarobił..
i tak tam jakoś wejdę , nie wiem jeszcze jak, ale wejdę...
rebbe iscie zydowskie myslenie ;)
ja w Pucharze Uefa bede kibicowal co jest oczywiste tylko Lechowi!
pozdrawiam.
Ja będę kibicował Wiśle bo:
1. Wisła to polski klub, a mecz w europejskich pucharach.
2. Nienawidzę Realu, a Wisły tylko nie lubię. To objazdowy cyrk z najdroższymi małpami pokazywanymi japońskim nastolatkom, a nie klub piłkarski. Nowicki w wywiadzie słusznie nazwał Beckhama półpedałem i to uzasadnił. Ja dodam jeszcze jeden argument: Beckham używa szminki.
3. Obiecałem to kuzynowi wiślakowi, który dobrze życzy Cracovii.
a fani Atleti mają w dupie obie te druzyny... (jednak bardziej sie ucieszymy jak qrewscy odpadną...)
Korona-Widzew (do 32 min 0:0 )
REAL MADRYT ! REAL MADRYT ! bo tylko to pozostaje :P
Rock chyba jednak mial najlepsze info co do biletow. Wisla najwyrazniej nie chce byc gorsza od Legii w zdzieraniu kasy na biletach :-)
[img]http://craxoholicy.w.interia.pl/awans.gif
Bilety
sektor A i B 300zł dla posiadaczy karnetów
sektor C i D 250zł dla posiadaczy karnetów
Gdyby jakieś bileciki zostały to będą o 50 zł droższe, ale chyba nie zostaną bo na allegro dają za nie już po ok 700 zł a tu jeszcze ponad tydzień do meczu....
A Real też się załapie na jakieś bilety ? Wie ktoś coś ?
a czy ich kibice beda chcieli przyjechac do krakowa ? a jak przyjada to gdzie beda siedziec jedynie w klatce dla gosci chyba ze tez jest dla psow !
ich kibice... tzn kto ?? to smieszne ultra sur (que le dem...) oni sa tylko na jednej ulicy pod stadionem, a i tam nie maja spokoju bo ich konni ganiają :)
Korona-Widzew ...dogrywka
jaka klasa zespołu(WISŁA KRAKÓW) takie ceny biletów......
a podali ze na cuernabeo bilety beeda po 60 i 120m euro ale mozna spokojnie kupowac bilety w kasach po 30 euro i siedziec wsrod arabów... (nikt tam nie zrobi nic nawet ich wyzywac nie rusza z miejsca)
Korona-Widzew 3:0
wiślak ale chyba czujesz się troche jak Dojna Krowa ?? Ja by się tak czuł jakby na pasach mi takie ceny zaśpiewali ...
Szczególnie że to tylko czysta chęć zysku. Przecież nie potrzebują tak tych cen podbijać !!! Zarobią od telewizji i z reklam.
Coś czuje że podobnie byłoby na Pasach.
Co za chuj z belki i kwacha.
juz..., byle sie tylko wpierdolić na stadion... moze kurwa jeszcze w apaszce realu ?!
lepie te dwa miejsca co mają te pierdolone żłoby zająć dać jakimś dzieciakom z domu dziecka.
ja nie ide bo ni mam kasy.
kupimy se dynks i będziemy ładować u kolegi przed TVE.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)