barney76 napisał(a):
> a to forum SYMPATYKÓW CRACOVII !!
>
Widać, już sie zaczeli przeezucać
-
-
Gorawski
hehe
zaczną od forum...
Temat o Wiśle to się wypowiadam ...
Typ:
po co mi karnet? i tak wchodzę na stadion :) na C ale nie na X
slyszalem od kogos ze sporo osob u Was wjezdza na stadion z Policja (w ich wygodnych samochodzikach) ;))) czyzby......... nie no chyba nieeeeeeee ;)))
PS: Spokojnie, to nie sa potwierdzone informacje hehehehe
ale forum jest sympatyków a to o czym gadamy to was nie powinno obchodzić.
a po za tym to gorawski się wypowiada na temat CRACOVII !!!!!
rock-tam się wchodzi na szmate :-)
w ich nieWYGODNYCH samochodzikach to się wyjeżdża, nie lubię prewencji, pierwszy raz dostałem po głowie w 2 lidze, nienawiść pozostała do tej pory i nie minie, za to wasi koledzy kiedyś dostawali od was a teraz są "braćmi" i chodzą na mecze Pasów. Czyli Bóg wybacza Cracovia równierz
marcin, tzn?
Autor: marcin_ksc (---.chello.pl)
Data: 01-08-04 22:47
rock-tam się wchodzi na szmate :-)
Tak z ciekawości zapytam z kąd wiesz???Czyżby???
szmata to jest milicyjna legitymacja
Browarnick - wiem bo kumpel tak chodzi na remonta ( mecze ligowe i nawet pucharowe :])
Wiadomość zmieniona (01-08-04 22:56)
Temat jak temat....Sądzę, że Figo podobnie mówił gdy grał w Barcelonie:))) Nie zakładajmy jednak takich tematów, bo za chwilę powstaną nowe typu: Frankowski, Żurawski itd....Rozumiałbym gdyby takie słowa wypowiedział typowy wychowanek Wisły, a nie przybysz z innego klubu, który nawet nie wie co to derby....
Tak bardzo Was cieszy pisanie farmazonow ?
"ale forum jest sympatyków a to o czym gadamy to was nie powinno obchodzić.
a po za tym to gorawski się wypowiada na temat CRACOVII !!!!!"
Nie powinno, ale jesli rzecz dotyczy Wisły to zabierac glos bedziemy zawsze, czy to sie Wam podoba, czy nie.
marcin_ksc a w twojej sygnaturce ten kumpel to ten tyłem czy przodem?Swoją drogą fajnych masz kumpli,ilu juz sprzedałeś temu leszczowi ze "szmatą"?
boli cię że ormo goni za free po remonta co ?? :]
a gwoli ścisłości on nie jest pałą :-)
a sprzedają się [b]k.u.r.w.y[/b] takie jak ty :]
Wiadomość zmieniona (02-08-04 08:43)
brak argumentów leca inwektywy.Poczytaj dzieciaku co napisałes wyżej a jak nie pamiętasz to napisałes:"rock-tam się wchodzi na szmate :-)" a dalej :"szmata to jest milicyjna legitymacja
Browarnick - wiem bo kumpel tak chodzi na remonta " wiec nie pierdol sprzedawczyku i mnie nie wyzywaj.Te kropeczki to możesz wpisać w miejscu imienia swojej matki konfidencie.
Karvin mozesz mi dać bana, ale nie mogłem wytrzymac .Sorki.
wez imadlo i zrob z niego uzytek
hipokryto.. nasrasz a pozniej nazekasz ze smierdzi
zobacz kto pierwszy pociupal w tym temacie..
to spoko panowie modowie
widzisz marcin napisac troche prawdy a odrazu staje sie dzieciakiem i kapusiem.
Browarnick-"sprzedawczyku i mnie nie wyzywaj.Te kropeczki to możesz wpisać w miejscu imienia swojej matki konfidencie."
[b]damskie się nie liczą !!! :-) czerwona psia końcówo :][/b]
Browarnick rzucasz takim oto tekstem
[i]To jest syndrom rozkochanego w Cracovii P.Zegarka. Jak widać kompleksiki się pogłębiają.
Zapomniałem dodać wszyscy piłkarze grający w naszym pięknym kraju marza o grze w Legii lub Cracovii.[/i]
Totalnie wyrwanym z tematu a mającym tylko i wyłącznie na celu dowalenie nam - a potem się dziwisz że inni się denerwują, do tego przez awarię Waszego forum ostatnie parę dni piszecie tu w ilościach niebotycznych, wytykając nam kompleksy i to że w zasadzie Was tak Cracovia kompletnie nie interesuje - to jak sobie wyobrażasz że ludzie będą spokojnie reagować - nawet ja w internecie oaza spokoju powoli dostaję szału i powoli rozważam zamknięcie forum nie tydzień, a miesiąc przed derbami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)