Olszewski 6- nie mial za wiele do roboty a przy bramkach tez nie bylo jego wielkiej winy
Wacek 6- dzisiaj jego dobry wystep duzo biegaal walczyl...
Skrzyński 6- pewny w obronie dobry mecz
Węgrzyn 6- kilka bledow ale bramka go ratuje
Baster 7- dzis gral dobreze zapierdalal tam i spowrotem waleczny zawodnik
Nowak 6 2 lub 3 asysty nawet dobrze
Kubik 3 slabe dosrodkwania malo walki (46. Radwański ) 5
Baran 6 niczym wielkim sie nie wyroznil ale gral przyzwoicie
Ankowski 2 bez komentarza!!!ana rezerwa (80. Zawadzki ) 4
Giza 6 (60. Makuch) 4
Bania 7
-
-
Oceńcie piłkarzy! - 7 kolejka (Błękitni Stargard Szczeciński )
Olszewski 5
Wacek 4
Skrzyński 5
Węgrzyn 7
Baster 5
Nowak 5
Kubik 6 (46. Radwański ) 5
Baran 6
Ankowski 3
Giza 6 (60. Makuch) 3
Bania 7
CZęściowym usprawiedliwieniem Stawowego może być własnie wpuszczenie Zawadzkiego. Manewr, który wydawał się niewypałem okazał się trafny.
jako że jestem mocno zdegustowany grą całej drużyny, moje oceny "z góry" każdemu obniżam o 2 punkty:
Olszewski - 6
Wacek - 4
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 7
Baster - 6
Nowak - 5 (to jest średnia - bo I połowa to 3, natomiast II - 7)
Kubik - 4
46. Radwański - 5
Baran - 5
Ankowski - 3
80. Zawadzki - brak oceny
Giza - 5
60. Makuch - 3
Bania - 6
Karvin!
Nie bardzo moge zrozumiec Twoj tok rozumowania.Dajesz Bani 8 bo napastnika rozlicza sie ze strzelonych bramek. Tymczasem pomocnik Nowak (powinno sie go rozliczac za co wg Ciebie?) ktory dwukrotnie Bani pilke zagrywal (plus asysta przy golu Wegrzyna) dostaje zaledwie 3 i proponujesz przesunac go do rezerw.
Cos chyba uwziales sie na Pawla...
Olszewski - 5
Wacek - 5
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 6
Nowak - 5
Kubik - 4
46. Radwański - 5
Baran - 6
Ankowski - 3
80. Zawadzki - 6
Giza - 5
60. Makuch - 4
Bania - 8
Komentarz:
Panie Olszewski
przy drugiej bramce i przy kilku dosrodkowaniach okazalo sie ze nie jest Pan krolem przedpola...
Srodkowi obroncy zawalili pierwsza bramke. Kazek srzelil brame i dlatego nieco lepiej od Skrzyni ale to Skrzynia prezentowal sie lepiej w meczu.
Boki Obrony
Nie wiem co sie dzieje z Wackiem moze na tle 2 ligi jego walory okazuja sie niewystarczajace...
Baster znow dobra partia brakuje mu troszke decyzji i czesto zamiast oddac tracil pilke ale i tak ciagnal gre do przodu.
Radwanski super ze wraca ale widac ze jest nie ograny, bedzie juz tylko lepiej :-)
Pomoc
Kubik - szkoda ze Arek dokladnie podaje tylko do boku. Moze za duzo oczekujemy ale to mial byc przelom a Kubik nie chce czy nie potrafi wziasc ciezaru gry na siebie.
Nowak - jak wiadomo potrafi wziasc ciezar gry ale ostatnio przewraca sie pod tym ciezarem... Asysty mial w sytuacji kiedy nie musial biec z pilka.
Baran lepiej niz poprawnie Arek jest coraz lepszy.
Makuch - wciaz zagubiony
Ankowski - szkoda Wojtka, gral slabo ale ciezar krytyki i oczekiwan kibicow tylko wiazal mu nogi. Jak szarpnal na karnego to go pechowo przestrzelil. Skandowanie nazwiska do zmiany to byl cios ponizej pasa...
Atak
Giza - chyba za szybko uwierzyl ze jest swietny... Zagral troszke slabiej.
Bania - ciekawe co sobie Piotrek pomyslal jak przyczytal opinie forumowiczow na jego temat po wczesniejszych meczach. Z Blekitnymi zagral to co zwykle tylko ze trafial. Baaaardzo pozyteczny gracz.
małe przypomnienie o temacie :) w srode wyniki!
JEST WIELE NIEŚCISŁOŚCI
Jesli oceniacie zmienników bardzo prosze o uwieszczenie oceny W NAWIASIE. W kilku przypadkach ocena jest za nawiasem a zawodzik zmieniony wcale nie ma oceny i nie wiem do którego z nich odnosi sie ta ocena.
Roqe - prosze o potwierdzenie twoich ocen. Do których zawodników odnoszą sie oceny za nawiasami???
Martinez - to samo, nie wiem do kogo odnoszą sie oceny. W twoim przypadku dla Kubika dałes przed na wiasem wiec moze to swiadczyc o tym ze oceny za nawiasami sa dla zmienników?????!
RaDaR - to samo, dla kogo 3 dla Kubika czy Radwanskiego??
BARDZO POSZE WYMIENIONE OSOBY O SPROSTOWANIA!
zagladnijcie tu!!!
Olszewski 5
Wacek 5
Skrzyński 6
Węgrzyn 7
Baster 5
Nowak 6
Kubik 4(46. Radwański 4)
Baran7
Ankowski 4(68. Zawadzki 5)
Giza5 (60. Makuch4)
Bania7
Niejasnosci w niektórych ocenach nie zostały wyjaśnione wiec, czesc głosów jest niekompletna. Tak czy owak oceniło 21 osób.
Wyniki 7 kolejki:
Olszewski - 5,62
Wacek - 5,05
Skrzyński - 6,00
Węgrzyn - 6,86
Baster - 5,19
Nowak - 5,19
Giza - 5,58
Baran - 6,62
Makuch - 4,10
Ankowski - 2,68
Bania - 7,33
Kubik - 4,75
Zawadzki - 5,57
Radwański - 4,75
I klasyfikacja po 6 kolejkach:
Baran (6) - 7,20
Węgrzyn (6) - 7,00
Dudziński (4) - 6,88
Olszewski (6) - 6,82
Skrzyński (6) - 6,63
Giza (6) - 6,47
Baster (6) - 6,15
Hajduk (1) - 5,80
Szczoczarz (5) - 5,72
Zawadzki (1) - 5,57
Nowak (6) - 5,54
Wacek (6) - 5,51
Szwajdych (1) - 5,47
Bania (3) - 5,31
Kubik (2) - 4,88
Radwański (1) - 4,75
Ankowski (6) - 4,54
Makuch (5) - 4,40
Baranek to ostoja naszej pomocy ...
i zdecydowanie najrówniejsza forma w całym zespole ...
zasłużone prowadzenie ...
Olszewski 7
Wacek 5
Skrzyński 5
Węgrzyn 8
Baster 7
Nowak 6
Kubik (46. Radwański ) 4 (6)
Baran 4
Ankowski (80. Zawadzki ) 3 (4)
Giza (60. Makuch) 6 (3)
Bania 8
hmmm troszke pozno, ale dodam twój glos!
Nie bede jednak aktualizował podsumowań!
WIEM że późno...ale ostatnio wirus zjadł mi kompa i na 2tygodnie prawie wypadlem z obiegu :)
Co do PODSUMOWAŃ - janse ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)