A kibice TSV 1860 Monachium?
Pozdro... ;-)
-
-
No kibice Cracovii wyjasnijcie mi to!!!
bo was nie lubimy :):)
Piszac o Polonii miałem na myśli klub z mojego miasta MKS POLONIA CHODZIEZ.
biedny Nuki, wakacje trwają.. nie ma co robić - mamusia mu powiedziała, że nie jest ładnie onanizować się więc się do komputera dorwał
Autor: ! KsC !
ja tez bylbym za bayernem bo wisła to ku... a jej kibice kroja 10 latków z szalikow
Gdzie ty byłeś 10-12 lat temu jak twoi starsi koledzy zaczynali to o czym piszesz
TSW
Wiadomość zmieniona (30-06-04 19:15)
Marionet o czym ty piszesz z tymi 300 czy 400 ? A u was nigdy nie było frekwencji 500-1000 ? A na Pogoni ? U nas na 3 lige w latach 80tych i wczesnych 90tych chodziło po 3-5 tysięcy. Ludzie się wkurzyli po odpuszczeniu wam awansu. Ciekawe jak wy byście się zachowali w takiej sytuacji ? teraz klub się rehabilituje, pokazał że szanuje kibiców i ich zdanie, chce im pokazywać piłkę w dobrym wydaniu to i jest więcej na trybunach. to tyle
aha, raz w życiu wam kibicowałem - 2 lata temu z Lazio jak graliście w Rzymie ( mimo że naprawdę lubie Lazio ) a zwłaszcza jak tam zaczęliście nimi pomiatać, bo miło mi było jako Polakowi na to patrzeć, ale też się szybko zniesmaczyłem po tym waszym pamiętnym końskim łajnie, i rewanż już mnie 'walił' boście wstyd Polsce przynieśli
bayern pany......w tym wypadku.........gts+szmaty=pies kudłaty
kra
a nie zniesmaczyło Cię zachowanie Włochów?
Wstrętni Wislacy zmrozili boisko .... końskim łajnem?
gdyby tego dnia Laziale zagrali i (zapewne) przegrali to byś był gotów Wisłę na rękach nosić.
teraz Ci z tym głupio to jakieś wstawki o łajnie wklepujesz.
wislaki mam dosc waszego pisania na naszym forum nie lubie was i juz - poprostu za wasza bute i pyche -pier...ole wasza gwiazde i wasze pedalskie szaliki - nie uzywam wulgaryzmow ale jak mysle o tych glupotach przez was wypisywanych to mi samoo na jezyk przychodzi.
idzie do azylu -tam mozecie ujadac do woli
Jedno powiem
BAYERN!!(choc nienawidze)
WYCHOWANY ANTY GTS NA MURZE NAPISANE CRACOVIA PANY !
Hej! tacy dwaj !
Może ty wyrabiasz sobie w ten sposób muskuły, ale ja jestem juz na to nieco za stary!
Wakacje mnie, niestety, nie dotyczą!!
Całuj tatę w klatę! Świński cycku!
tacy dwaj tez juz nieco za stary na takie zabawy wiec nie pier*ol
Wisła Pany ... kolego po szalu.... proszę Cię... nie wchodź już na forum ... a w szczególności icków... po pijaku ....
34 dni później
Witam was kibice pasow!
Mamy jedna tradycje jebac wisle i policje!!
Oczywiscie ze bede za realem,chociaz jego tez nienawidze!
Mam taka nadzieje,ze psiarnia kiedys wyginie!
hey! hey! CRACOVIA!
Ruszcza from Cracovia!
To jest Polska....
A Nie Elegancja Francja...
Autor: marian-ksc (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-08-04 12:19
(...)
Mam taka nadzieje,ze psiarnia kiedys wyginie!
(...)
Marianek, i co ty qrva bidoku wtedy zrobisz...
:)))))))))))))))))))))
a ja gola zycze polakom nie wislakom
czy ja jakiś "anty-doping" słyszałem czy też słuch mnie zwiódł?
SORRY - MYLIŁ I ZWIÓDŁ
Wiadomość zmieniona (11-08-04 22:13)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)