Możliwe możliwe ale nie ta ulica , choć blisko ;];] A mijsca na ładne grafy jest , a nikt tu nic nie robi;]
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
OmO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jak sytułacja wyglada w Słomnikach ?
slomniki sa wislackie.
Maja chyba nawet FC i vlepki ich kiedyś widziałem ale jak teraz jest nie wiem.
Słomniki w 98%wiślackie.
Jesssu, przyzwyczajcie sie, ze wiekszosc wiosek i zapadlych dziur to psiarnia... Oni zawsze mieli "powazanie" wsrod rolnikczej czesci podkrakowskiego spoleczenstwa, stad nawet wywodzila sie ich abg... I to idzie w zgodzie z historia tego kraju, bo pospolite ruszenie tworzylo u nas zawsze trzon armii...;-) W rezultacie - na ilosc byla ludu kupa, jesli chodzi natomast o jakosc...;-)
Tylko wiocha wisle kocha... ;)
Twixxxx, ale ja też mieszkam na wsi.
Ja też chociaż to prawda, że ludzie ze wsi bardziej wolą GTS. Mimo to walcze z tym i jak mi się wydaje bardzo skutecznie, gdyż przedstawiam im samo dobro, czyli Cracovię:)
Grooooosia, to tylko uogolnienie, nie twierdze, ze wsrod mieszkancow przysiolkow nie ma kibicow Pasow;-) Sa, ale zwyczajowo sa tam kibice sukcesu, tej urody i tego poziomu co wlasciciel klubu...;-) Z reszta, ja sam za chwil pare zostane dobrowolnie "wiesniakiem"...;-)
Wiecie, ale w moich Toniach mogę sobie przynajmniej spokojnie w koszulce wyjść, z psem (czteronożnym) na spacer :)
Grooosia, czyzbys spacerowala wedle tej pieknej rzeczki, co obok ma ulice o jeszcze piekniejszej nazwie "Na Budzyniu"?... Hm... znam, znam, choc wcale tam nie mieszkam...;-)
Tak w sumie.. to lepszy byłby temat "W JAKICH MIASTACH [B]NIE MA[/B] CRACOVII?"
PASY W OLKUSZU
Mieszkam tu od paru lat i widzę że z dnia na dzien pojawia sie wiecej napisow na blokach MŁODZIEŻ ZACZYNA DOJRZEWAĆ
HEJ HEJ PROKOCIM
Twixxxx dokładnie, bardzo blisko - ja w stornę Olkusza bardziej ;]
.\/.Daniel.\/. Napisał(a):
> Możliwe możliwe ale nie ta ulica , choć blisko
> ;];] A mijsca na ładne grafy jest , a nikt tu nic
> nie robi;]
Ostatnio pojawiły się dwa naprawdę bardzo konkretne grafy psiurskie i jeden napis na alejkach Grottgera w rejonie pomiędzy ulicą Wesele a Armii Krajowej
miedzy innymi o tym wczesniej pisalem...
psiaki dzialaja i to konkretnie...
tacy dwaj Napisał(a):
> Tak w sumie.. to lepszy byłby temat "W JAKICH
> MIASTACH NIE MA CRACOVII?"
Krótki temat ;)
W jakich miastach :) ?
No na pewno jest w Kazimierzy Wielkiej - około 65% jak nie wicej - 55km od Krakowa - na skraju Małopolskiego i Świętokrzyskiego jednak jeszcze w Świętokrzyskim :)
Na pewno jest w Proszowicach, każdy u nas w Kazimierzy mówi, że w Proszowiach praktycznie same Pasy :)
Natomiast w Busko-Zdroju jechałem autobusem z szalikiem Cracovii, no i albo nikt nie chciał się postawić albo trochę ludzi jednak też jest za Pasami :) aczkolwiek słuch chodzi, że tam większość to Wiślacy.
pozdr0
ja słyszałem że w Busku sie cweLom i gołębiom kibicuje...
Potwierdzam, w Busku sympatyzują legii, ale jest toche gts'u. To samo okoliczne wioski, ale to wszystko takie osy bez żądeł :) wielokrotnie przemieszczałem się w barwach i w Busku i w okolicach i nigdy nie miałem żadnego problemu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)