Swieta prawda TeDe, swieta prawda :)
-
-
Wczoraj UB dzisiaj UE
Napewno jest wielkim "antykomunista" idac ramie w ramie z szerokim usmiechem z komuchem w szaliku tej samej "antykomunistycznej" druzyny ...
dareczku, smieszny jestes.
Wiadomość zmieniona (15-06-04 14:45)
Kraj
PAP, JP /2004-06-15 11:50:00
Zobacz kto będzie reprezentował Polskę w europarlamencie
Państwowa Komisja Wyborcza podała listę 54 osób wybranych do Parlamentu Europejskiego.
Z list Platformy Obywatelskiej zostali wybrani: Jerzy Buzek, Zdzisław Chmielewski, Małgorzata Handzlik, Stanisław Jałowiecki, Filip Kaczmarek, Bogdan Klich, Barbara Kudrycka, Janusz Lewandowski, Jan Olbrycht, Paweł Piskorski, Jacek Protasiewicz, Jacek Saryusz-Wolski, Bogusław Sonik, Zbigniew Zaleski, Tadeusz Zwiefka.
Z list Ligi Polskich Rodzin zostali wybrani: Filip Adwent, Sylwester Chruszcz, Maciej Giertych, Dariusz Grabowski, Urszula Krupa, Bogdan Pęk, Mirosław Piotrowski, Bogusław Rogalski, Witold Tomczak, Wojciech Wierzejski.
Z list Prawa i Sprawiedliwości zostali wybrani: Adam Bielan, Anna Fotyga, Mieczysław Janowski, Michał Kamiński, Marcin Libicki, Wojciech Roszkowski, Konrad Szymański.
Z list Samoobrony zostali wybrani: Marek Czarnecki, Ryszard Czarnecki, Bogdan Golik, Wiesław Kuc, Jan Masiel, Leopold Rutowicz.
Z list SLD-UP zostali wybrani: Lidia Geringer d'Oedenberg, Adam Gierek, Bogusław Liberadzki, Marek Siwiec, Andrzej Szejna.
Z list Polskiego Stronnictwa Ludowego zostali wybrani: Zbigniew Kuźmiuk, Zdzisław Podkański, Czesław Siekierski, Janusz Wojciechowski.
Z list Unii Wolności zostali wybrani: Bronisław Geremek, Jan Kułakowski, Janusz Onyszkiewicz, Grażyna Staniszewska.
Z list Socjaldemokracji Polskiej zostali wybrani: Genowefa Grabowska, Józef Pinior, Dariusz Rosati.
Wieczorem zwycięscy kandydaci, którzy będą reprezentować Polskę w Parlamencie Europejskim, otrzymają zaświadczenia o wyborze.
Dobrze ze te dwa ścierwa sie nie dostały !!!
(Ś)
To nie jest flaga antyunijna tylko antyKapkowa....i chodzi w niej o to że połowa komuchow przedtem była w UB czy innych "postępowych" organizacjach a tewaz nagle stali się europejczykami....:)
A ci gośie co siedzą za flagą jej nie robili, ona tam wisiała bo tam bylo akurat miejsce...
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
tacy dwaj, ale dajesz po garach :-)
a kosciuszko to by ich wszytkich pogonil bo olal kongres amerykanski i sprzedal ziemie ktora mu dali i uwolnil wiele niewolnikow czarnych
a jak kennedy zrobil to to samo 40 lat temu to go zastrzelili a jego syna ktory tez mial zostac prezydentem wysadzili w powietrze w samolocie wraz z jego zona i nie narodzonym synem
Mi sie ta flaga podobała...
Aczkolwiek siedziałem daleko...i myślałem że to Olechowski !!!! :-)
Ale w sumie niewiele się pomyliłem :-)
ciekawe ile glosów uzyskał kapka ub=ue?
cała druzyna wisły głosowała na niego bo cupial zagrozil obnizeniem kontraktów:-)
i nikt poza tym na niego nie głosował:-)
jeszcze tylko dario20
169 dni później
Powiem tak:
Nie wiem o co z ta flaga chodzi ale jestem na tym zdjeciu...
Nie wiem czy to dobrze czy zle, ze sie tam znalazlem :/
Flagi dobre - reszta w archiwach. Tak na marginesie - za mało u nas takich okolicznościowych i dobrze zrobinych akcji.
na pierwszym planie? z brodą? :D
a mowiles ze jestes najmlodszy na forum.
Rock napisał(a):
> na pierwszym planie? z brodą? :D
>
> a mowiles ze jestes najmlodszy na forum.
>
Panie Rock'u ;-)
Po pierwsze mowilem ze jestem 1 z najmlodszych a po drugie to nie ten z broda na pierwszym planie tylko z tylu jest kawalek mnie :P
Pozdrowienia dla pana :P
W roznych punktach miasta sa namalowane farba z szablonu napisy "Wczoraj Moskwa, dzis Bruksela".
to ja chyba jestem wyjątkiem bo uwazam UE za moja przyszłość...bo nie jestem starym zgredem tylko młodym kolesiem z planami a UE mi w tym pomoze.tak mi sie wydaje i taka mam nadzieje.A przeciw uni sa tylko starsi ludzie co poza Kosciołem wszystko maja za zło szatana.....ja tam chce sobie jeżdcić w weekend do holandi a nie do Sówałek.Ale sa gusta i guściki..p600
Pokuś
A kto wcześniej zabraniał ci jeżdzić do Holandii na weekendy? Ktoś ci zabraniał?
Kid
Ja bym się cieszył gdybym był za tą flagą....:)
Pokus: hash-bary w holandii sa strasznie drogie, wiec to tylko strata kasy, lepiej w polsce sie zjarac ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)