Romper ... tylko nie XIV to byłby najgorszy wybór
edit : nie tyle ze psy ale sama szkoła nie za bardzo ...
-
-
Gdzie nasze szkoły??
widze ze nikt mi nie odpowie jaka jest sytuacja w lacznosci :/
Do technikum łączności chodzi mój kuzyn, również Pasiak.
no dzieki za odpowiedz :)
Moze sie jakos dostane :)
X: z autopsji- Pasiacy to klasy starsze, łażą w koszulkach etc. młodsi to raczej Wisła- ale nikt sobie w drogę nie włazi, XIV- natomiast to chyba 99,9% Wiślaków- łażą w koszulkach wierności po całej szkole.
8 dni później
a zlozyl juz ktos podanie do XV LO do klasy 1a albo 1h???:D
10 dni później
jesli kto z was wybiera sie na Kapucyńską niech podbije ... pozdro ...
w XX ani X nie ma Cracovii bo sie tam nie dostałem :D może w drugim podejściu
fajnei ze wybieracie sobie szkoly ze wzgedu na przynaleznosc do danej druzyny, tylko zastanowcie sie co Wam dana szkola da na koniec, bo spoko pochodzicie kilka lat z pasiakami do szkoly, a potem bedziecie nikim po danej szkole. Wy juz zacznijcie myslec, bo zle z Wami bedzie.
zapraszamy do poligrafika na tysiąclecia.sama Cracovia znajdzie sie kilku psów ale są one bardziej podobne do ofiar losu niż kibiców z prawdziwego zdarzenia...
13, 28, 27 - QRWA czemu ja sie nie dostałem do zadnej z tych szkół, o ja p*erdole, o w morde QRRRRRRRRRWAAAAAAAAA, zostaje mi Kaminskiego ;) jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dostal sie ktos z Was do X LO? :)
DSS - no to szkoda że cie nie ma w 28.Kolejny Pasiak by przybył,ale damy rade.Ostatnimi czasy coraz wiecej Pasów w 28 LO.Jedna z pierwszych klas praktycznie cała za Pasami...
Nie jest źle...
Domin - to rozkmin to, ze doszło by conajmniej 5 pasiakow, ale sie te 5 pasiakow nie dostało ;( QRWA ale nie boj zaby bedzie druga tura;)
A ja sie dostalem do technikum łącznosci i jest git :)
H*j ze w duzej wiekszosci psy ale dobra szkola. A jak mi nie spasi to sie przeniose na rzeznicza i tam to juz 99.5 % Cracovia :)
JeyJey jak Ci nie spasi to sie przenies do ZSE na Loretanska rpzynajmniej sie nauczysz kombinowac, a z tym to wszedzie zajdziesz w zyciu :P
no do X to sie sami kujoni dostają :D
DSS a ile pkt ?:>
aha i czy ktos z was rzeczywiscie chce się UCZYĆ w tej szkole ? bo mi to lotto ja chce mieć dobre towarzystwo
a ja jestem w XV i jestem hepi.:D
ha! jestem kujonem :D:D:D tylko czemu mi wszyscy mowia ze mam poprostu farta?:(:(
:D
Ja skończyłem ZSZ na Rzeźniczej niedawno (stary system). I teraz nie jest już cała szkoła Pasiacka. Dużo małolatów w początkowych klasach jest psiurami. Ale sie nie ujawniają zabardzo. Tylko sie te jebane vlepki ich pojawiły. Jakby co to sie ich przeprostuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)