Nie trzeba być dziadyga aby znać te komiksy. Uczyłem sie na obu seriach czytać.
-
-
nicki - czy one coś znaczą?
ulubiony dj
postać z filmu tylko nie pamiętam tytułu - psychopatyczny morderca
321 dni później
Khalid - bohater Baldurs Gate. Chyba ostatnia, na długie lata, wielodniowa gra w jaką grałem i skończyem . Postarzałem się i już mi się nie chce klikać w wirtualnym świecie.
Bardzo lubiłem gościa i wystawiałem go na szpicy a reszta grzała z proc lub też i czarów z drugiej linii;) Czasami miał do pomocy Minska ,którego poteżny berkseserski szał pozostał w naszej pamięci...
...ech było sie kiedyś młodym i grywało ;) teraz jakoś preferuje marnowanie czasu przy piwie z kolegami alibo tez na meczach juniorków czy trampkarzy. Najważniejsze aby było z kim zacnym a qumatym o Cracovii w tym czasie pogadać :)
Ciężko się domyślic bedzie...
Khalid trzeba było sobie dać "Boo" tego chomiczka Mińska , ;] Myślałem zes cyganem albo arabusem jestes a tu zong.
Jak mogłem taki temat pominąć... 5 lat temu (!) :)
'Rock' od muzyki na której (dzięki braciom) się wychowałem. Choć na początku było Rock*n*Crack - pamięta ktoś jeszcze? ;)
PS: Adam Akustyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hehehe...
>
> WIEDZĄ TO TYLKO NIELICZNI
>
> prawda Liptonku i Swistaku??
> To Wy zmusiliscie Akustyka, by przybyl..
> R*n*C tez wie ocb
Jak tam kopuła, Panie Adamie? ;)
To były czasy...
a dlaczego zniknął mój post tłumaczący pochodzenie mojego pseudo???
Bo to nie forum fantasy .
a ty jesteś sędzia Dred?
Nie , Batman .
A.W.B. Napisał(a):
> Nie , Batman .
[b]A[/b]le[b]W[/b]ielki[b]B[/b]atman ? :D
1044 dni później
Dr.Oetker ponieważ jak byłem na saksach to pracowałem w jego fabryce :)
hmm...
znajomi w londku mieli owczarka o imieniu dezi (no i mieli polew jak nie mogłem zapamiętać tego trudnego imienia i wołałem denzi,a że wtedy się na forum pojawiłem...).
Tak jakos pozostalo...Technikum, Kamienskiego, kilku wodzirejow zamiast bacznie sie przygladac wykladom gralismy regolarne zawody w cymbergaja :) Bylem dostawca bramek kartonowych, ,zrobionych w zaciszu domowym, reklamujac Volker :)
Od samego poczatku na tym forum jako volker. Po awari forum od kilku lat Volker0
denzi Napisał(a):
> znajomi w londku mieli owczarka o imieniu dezi (no
> i mieli polew jak nie mogłem zapamiętać tego
> trudnego imienia i wołałem denzi,a że wtedy
> się na forum pojawiłem...).
Fajny ten temat ,zwlaszcza w sezonie ogorkowym. Duzo mozna sie dowiedziec i zrozumiec genealogie powstawania nickow kolegow.
Twoja Denzi juz czytam drugi raz :D
izbik to ten sam co izbbik? dodaje fajna muze na torrentach i tez jest z U.K:)
Ty - smieszek :) Ty akurat wiesz cos nie co o mnie ....
U mnie nic ciekawego - nick to ksywka z osiedla ,powstala od nazwiska...Tyle.
mój nick używam już chyba od ponad 7 lat w róznych miejscach. pochodzi to od zespołu metalowego, ale szczerze przyznam że nigdy w zyciu nie słyszałem żandej piosenki od tego wykonawcy, co więcej nigdy nie słuchałem takiej muyzki. Za czaów metalmanii - chyba 2001 coś takiego mój brat słuchał takiej muzyki i jakoś tak się przyjęło - wczesne czasy internetu, trzeba było jakiś nick wymyślić. a tutaj link do okładki własnie zespołu, nie wiem nawet z jakiego kraju.http://www.metalkingdom.net/band/band_discography.php?idx=4372 może ktoś z forumowiczów to zna ;) ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)