Ja ich osobiście niecierpie i tyle.
-
-
Stosunek do Górnika Zabrze...
Po Tyszanach to ich chyba najbardziej lubię ze śląskich drużyn.
Ja najbardziej ze śląskich drużyn lubie RUCH. A Górnika lubie najmniej. Nie wiem czemu tak jest ale zawsze tak było..
żadnego układu nie będzie
Ciekawe co pomysla sobie zaprzyjaznieni z nami kibice GKSu Tychy po przeczytaniu niektorych postow, bo oni chyba nie lubia sie z gornikiem. A z tego co widze to niektorzy wieksza sympatia darza klub z Zabrza niz nasza zgode.
stosunek obojetny....
neutralny chociaz chyba mieli jakies spiecie z naszymi w Debicy czy gdzies tam
Tylko GKS TYCHY!!!
ps. do Górnika nic nie mam, ale wolę GKS Katowice.
ja ich tam lubie :)
Szanuję Górnika, tak jak oni nas. Naprawdę lubię. Jest sentyment do starej zgody.
Niech sie każdy zastanowi przed każdym postem co pisze,jak można najeżdżać na naszych ziomali z Tychów za to że zaatakowali Piast? Przestańcie tak ubolewać nad tymi biednymi piknikami z Piasta.To że Tychy ich atakowały to ich sprawa i nic nam do tego,jak my atakujemy Wisłe nożami,siekierami to oni też nie biadolą że jesteśmy pojebani i takie tam.Każdy ma swój sposób działania,Tychy to nasza zgoda i naprawde wstyd mi za niektóre osoby które sie tu wypowiadają.
Zgoda/układ z Górnikiem Zabrze?-nie ma o tym mowy,szacunek mogą mieć pojedyńcze osoby za różne rzeczy ale NIGDY nie stawiajcie tego ponad nasze zgody.
Górnik to nasza stara zgoda! Pamiętam jak nas wspierali na derbach! Wiem, że po incydencie w Dębicy nasze wzajemne relacje się pogorszyły. Sentyment pozostał!
Pozdrawiam Zabrzan!
Ps.
Sentyment do Górnika, nie zmienia mojej wielkiej sympatii do Tych.
LECH - CRACOVIA - ARKA !!!!!!!!!!!
Respeckt dla Górniczka najbardzije ich lubie ze slaska poznije Bytom
BKR-nie wstydz sie za innych to ich sprawa co czuja,dla ciebie wielkie pozdrowienia jak i zreszta dla wszystkich pasiakow!!!
a my zadnych ukladow i tym bardziej zgody miec nie bedziemy.
to ze bylismy zima na turnieju o niczym nie swiadczy.mamy zgody n ktore mozemy liczyc zawsze i niech tak zostanie.
A ja powiem tak:ze slaskich tylko Zaglebie Sosnowiec.Jebac Wisle!!!
Mnie wkur...... Ruch- uwazam, ze blizej im do psiarni niz do nas. Z kolei Gornik wydaje mi sie byc slaba mimo wszystko ekipa- nie wiem czemu, ale kiedys krazyla o nich taka obiegowa opinia, jeszcze jak walczyli o mistrza na poczatku lat '90- pamietacie ten mecz jak czarny wywalil dwoch graczy Zabrzan z boiska? :)))))
No i opinia do dzis zostala- Baylay- Gornik fajnie Cie ugoscil to ich teraz lubisz- ale to chyba nie do konca o to chodzi. Dzieki jeszcze raz za flaszke i zajebisty wyjazd, na Podbeskidziu podliczymy koszty :)))))
Na śląsku liczy sie tylko GKS Tychy!!!
aro(L) napisał(a):
> A ja powiem tak:ze slaskich tylko Zaglebie Sosnowiec.Jebac
> Wisle!!!
>
aro(L) matołku: Zagłębie to nie Śląsk...
Hi hi - w Krakowie też mieszkają Żabole :) Sentyment z dawnych lat pozostał i czasem nawet wpadam na Kałuży na jakiś meczyk.
Pozdro. Do zobaczenia w I lidze!!!
Dla "kumatych" (ale trochę inaczej kumatych) to jest chyba post roku :-)))
"A ja powiem tak: ze slaskich tylko Zaglebie Sosnowiec"
muszę to opowiedzieć kumplom w Tychach :-)))
Szczególnie dobrze brzmi to dla rodowitego Ślązaka... Kompletne rotfl
Karv nie nalewaj się, bo Sosnowiczanie nie czują się ślunzokami... to jest Zagłębie i ma taki ch.j ze ślunskiem wspólnego że koło niego leży...
Dementor?
NIe rozumiem co miał znaczyć Twój post???
Że niby ja nie odróżniam Zagłebia od Śląska?
JA?????????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)