stary, doping kiboli jagi byl z cala pewnoscia na miejscu
dopingowali oni swoj zespol,
owszem, ze dwa razy sie zdarzylo, ze wyzwali cracovie, ale to byly okrzyki jednorazowe, w drugiej polowie, ktos tam zainicjowal gdzie sa kibice, cracovia gdzie sa kibice.
ogolem, kibice jagi, tak trzymac
pozdr
-
-
Jagiellonia-Cracovia-opinie
Obiektywny. przeczytałem kilka twoich postów i powiem ci że jesteś wielki! dzięki takim kibicom jak ty wierzę w sport. I nie chodzi mi o to że dobrze piszesz o Cracovii ale o to jak piszesz. Sport to sport i zawsze powinniśmy zachować pewne granice.
Pozdrawiam!
Chłopaki nie ma sie co łamać!! jedna przegrana i to jeszcze z jakąś jagą... kto o niej cos słyszał.... CRACOVI sie nie wstydze nawet w 3 lidze!!! bedzie dobrze jak nie w tym sezonie awansujemy to w przyszłym!! chłopaką brakuje zgrania!!
Witam ponownie wszystkich. Dzięki za miłe słowa. Dolfuss, ja nie jestem kibolem który idzie na mecz tylko po to, żeby szukać mocniejszych wrażeń. Najważniejsza jest dla mnie piłka nożna. Na pierwszym miejscu zdecydowanie stawiam Jagiellonię, a potem wszystkie drużyny są mniej więcej na tych samych miejscach. Dla mnie czy Wisła, czy Cracovia, czy Legia, czy Lubuszanin Drezdenko to jest po prostu drużyna piłkarska, klub, do którego mogę mieć sympatie albo nie, ale nigdy nie powiem że jakiejś drużyny nie cierpię bo niby np. jaką krzywdę mi zrobiła Cracovia albo Arka że mam jej nienawidzić??? A w sprawach kibicowskich się nie wypowiadam bo od tego są inni, może bardziej kompetentni (ale z tego co widzę po niektórych wpisach to ktoś naopowiada bzdur, nabluzga żeby mieć z tego radochę i pokazać kolesiom jak to on pokozaczył w internecie). Śledzę od kilku dni to co wypisują kibice Cracovii i Jagi na tym forum. Dla mnie to jest bez sensu, widać że zdecydowanie większa część wpisów (nie boję się stwierdzić że dotyczy to kibiców Jagi) jest dziecinna i niepotrzebna. No ale takie są uroki demokracji, gdzie każdy (prawie anonimowo) może nabluzgać na każdego kogo ma ochotę. Dotychczas rzadko udzielałem się na jakimkolwiek forum dotyczącym piłki, ale tym razem musiałem, żebyście nie myśleli o kibicach Jagi że są półgłówkami. Wyjątki można znaleźć wszędzie i najlepszym lekarstwiem jest ignorowanie takich osób - znudzą się szybko.
Pozdrawiam i będę starał się tu zaglądać w miarę często.
Jaga Jaga Jaga JAGIELLONIA!!!!!!
z taką grą nie macie co myslec o awansie a raczej powinniscie sie martwic jak uniknac strefy barazowej - po prostu graliście kaszanę - nic dodać nic ująć...
Jak ktoś ma ochotę zobaczyć więcej zdjęc z Jaga-Cracovia walcie na maila. pietro@acn.waw.pl
Pozdrawiam
TYLKO JAGA
A oto tytul z czwartkowego "Przegladu sportowego":
[img]http://tapety.niezly.turek.pl/jaga/jaga.jpg[/img]
Nic dodac nic ujac, oby tak dalej.
Pozdrawiam
El Nino. Nie wiem czy wiesz, ale teraz Przegląd zrobił się bardziej zregionalizowany. Więc nie myśl że tą okładkę zobaczyli czytelnicy PS w całej Polsce. Inna jest w Warszawie, inna w Krakowie a inna w Poznaniu. Ta okładka którą widać wyżej była dostępna tylko w naszym województwie. Z resztą czasami zdarzają im się wpadki. Kilkanaście dni temu na 1 stronie znalazło się duże zdjęcie dotyczące Jagiellonii, natomiast na marginesie zapowiedź artykułu bodajrze o Górniku Polkowice który rzekomo miał być na stronie 6. Ale na stronie 6 nic takiego nie było, za to był wywiad z Andrzejem Olszewskim - bramkarzem Jagiellonii. Widać że PS chce zadowalać kibiców z każdego region i choć jeszcze nie bardzo im to wychodzi to jednak dobrze że się starają
Obiektywny. Oki nie wiedzialem dzieki za sluszna uwage.
Pozdrawiam
stary, twoja wypowiedz jest żałosna,
po pierwsze to czy ty w ogole byles na meczu skoro wystawiasz takie opinie, ale zwazywszy na tresc tego co piszesz, smiem twierdzic, ze nie byles,
zyczylbym wam, to jest druzynie cracovi, zebyscie w takim stylu jak my wygrywali z takimi druzynami, jak wasza, 3-1
tu wielkie slowa uznania dla witka mroziewskiego,
trener, ktoremu na jadze zalezy bardzo i ktory zna sie na futbolu jak malo kto, potrafi umiejetnie ustawic druzyne, z tego co czytam na forum, wasz coach, nie potrafi wydobyc z chlopakow tego co potrafia, a macie w swoim skladzie nazwiska, u nas graja chlopcy, ktorym zalezy na druzynie,
kto to jest "stary" ???????????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)