TK/inf. własna/19 stycznia 2004 11:00
Belgia: Bramkarz otrzymywał polecenia przez radio
Jak poinformował jeden z serwisów sportowych, podczas meczu o mistrzostwo ligi belgijskiej po raz pierwszy wystąpił piłkarz, który korzystał z usług małego radioodbiornika przymocowanego do ucha.
Był nim bramkarz Racingu Genk, Jan Moons, który podczas całego spotkania stosował się poleceń trenera bramkarzy, słyszanych w tym właśnie radioodbiorniku. Aparat nie posiada jeszcze funkcji, dzięki, której bramkarz mógłby się porozumiewać ze swoim trenerem.
"Na początku to było komiczne uczucie, mieć taką rzecz w uchu, ale po chwili się przyzwyczaiłem" - powiedział Moons.
-
-
Belgia: Bramkarz otrzymywał polecenia przez radio
Podobno w Pogoni Szczecin bramkarz będzie miał telewizorek
na którym Janek Tomaszewski bedzie mu rysował strząłkami jak ma bronić
(~wf, 2004-01-19 15:11:45)
cytat z onetu :)))
DNL - fajne tematy zakładasz :D
Hehe :)))
A tak pozatym to ten bramkarz nie puscil bramki w tym meczu ;)
hehehe dobre rzeczy wymyslaja:D
2456 dni później
.
Dzięki michal za WYKOP :D
Kurczę, to ja...! :D Trochę czasu minęło...
Bramkarz będzie biegał z taką antenką, która jak podskoczy, może się złamać o poprzeczkę.
Znałem bramkarza Amola, który w bramce 3mał napój orzeźwiający w butelce. Była to rozcieńczona oranżadą wódka.
DNL_KKS chcialem sprawdzic czy sygnaturka dziala;d
Jak tak dalej pójdzie, to każdy piłkarz na boisku będzie miał swojego "inżyniera wyścigowego"...
Kurwa ale leci technologia :D
To bylo parę lat temu, ale jednak chyba sie nie przyjęło. Nie słyszałem o bramkarzach co bronią na słuchawkę:). Cabajowi by sie to przydało, powstrzymywac go pzred wybieganiem poza pole karne i mamy bramkarza wkońcu:)
Cabajowi przydaloby sie takie cos dac.
Fifa także zaczyna zmieniać swoje zasady - wczoraj słyszałem w radio że sędziowie mają mieć zegarki, w których widzieliby 3 piłka przekroczyła linie bramki.
Cabaj ma już coś takiego tylko w formie mp3 na której nagrane jest "wdech, wydech". Ponoć jak zdejmuje na chwile słuchawki to z niewyjaśnionych przyczyn mdleje..
teraz jak Cabaj trzyma pilke to w sluchawkach slyszy odliczanie ...
7.6.5 ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)