Za kim jestescie w NHL??Tylko Detroid Red Wings Westen Conference Central Division.Steve Yzerman najlepszym hokeista wszechczasow. Sorry za nastepny temat, ale teraz juz nie chodzi o pilke
Wiadomość zmieniona (17-01-04 20:27)
-
-
NHL
strona i forum o hokeju
www.cracovia.krakow.pl/hokej
Toronto Maple Leafs
Matt Sundin best center
Owen Nolan best right wing
Tie Domi best fighter
tak na marginesie to JEBAC Detroittttttttttttttttt
New York Islanders !
Mariusz Czerkawski (Tyszanin)
Det najlepsi. Toronto do play-offu nie wejdzie jak bedzie przegrywac 4-1 Flyersami.Yzezi, Shanahan, Brett Hull, Hasek , Zetterberg, Chelios i Draper najlepsza ekipa w eN-Ha-el-u
tylko TORONTO Maple Leafs
liscie maja tylko mogilnego dobrego
Czarne Jastrzębie z wietrznego miasta !!!!
TYLKO COLORADO AVALANCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!
1075 dni później
DETROIT RED WINGS !!!!!
hauzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czarne Jastrzębie z wietrznego miasta !!!!
oni chyba w tym sezonie nazywają się JKH :) :) :)
Carolina Hurricanes !!! Aktualni posiadacze Pucharu Stanleya. Cracovia + Carolina = świetny sezon 2005/2006 dla mnie :)
pasiak_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> New York Islanders !
> Mariusz Czerkawski (Tyszanin)
>
>
Mariusz Obecnie występuje w szwajcarskim klubie Rapperswil-Jona Lakers w sezonie 2005-2006 grał w Boston Bruins
W NHL nie mam jakiegos super faworyta ale najbardziej jakos tak lubie Philadelphia Flyers i Washington Capitals .
Floryda Pampers!!
A WIEDZIELIŚCIE ŻE nAFTA GAZ PIŁA?
1989 dni później
Kings zdobyli Puchar Stanleya
http://www.sport.pl/hokej/1,64952,11913010,NHL__Kings_zdobyli_Puchar_Stanleya_bijac_kilka_rekordow.html
Skrót meczu:
http://video.nhl.com/videocenter/console?hlg=20112012,3,416&navid=sb:highlights
Wątek odkopany, dobry pomysł :)
Ja osobiście po odpadnięciu Skrzydeł, zdecydowanie kibicowałem Kings i nie zawiodłem się :)
Congrats Kings!
Świetny wynik i to z ostatniego miejsca:)
Los Angeles Kings siegneli po puchar pierwszy raz w swojej historii...zrobili to w fenomenalnym stylu z ostatniej pozycji w swojej konferencji...wielki szacun...zyciowa forma "Szybkiego"i nagroda dla najlepszego gracza PO.LAK majac w skladzie wielkiego Wayne'a nie potrafili dokonac takiej sztuki...
No "trochę" zaskakujące rozstrzygnięcie... ale dla mnie PO skończyło się jak Detroit odpadło...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)