oglądam właśnie w Canal+ przedsezonowy magazyn piłkarski a tam Paweł Zarzeczny opowiedział jak mu się kiedyś działacz < ..... > żalił , że kibice gts nie chodzą po Krakowie w koszulkach < ..... > bo się boją kibiców Cracovii ...
biedeczki ...
-
-
zasłyszane ...
piękne
poszło w Polske
hehe.. stwierdzil fakt...
hehe...
Swoista rzetelność dziennikarska.
Ale aspekt jest też i taki: w telewizorze informują, że kibic <...> to osba kulturalna na poziomie, doping pozytywny i te rzeczy, natomiast od nas to tylko troglodyci - łowcy koszulek.
Zajebiscie!!!!! Ciekawe czemu zaden pies sie jeszcze nie wpisal:-))))))))
Biedaczki!!!!!!!!!!!! aż mi ich żal!! hehe
to rzeczywiście przykra sprawa...:)
142 dni później
tak przegladam w tyl tematy i fajne niektore były.
np ten.....:))) :D
nie wiem nie oglądałem tego programu ale jak tak było to jest o nas głośno.....:)))
biedne pieski
Robert, a po następnej zadymie z udziałem masy gównażerii w pasy znów po raz kolejny powiesz że Cracovia to w 99% porządni kibice...
Czemu nie napiszesz że boją się tego 1% skurwieli z patologicznych rodzin?
Wiadomość zmieniona (29-12-03 23:50)
Hipokryzja = nadawanie na "swoich" chuliganów po zadymach w Hucie czy na KSC-Ruch a pół roku później satysfakcjonowanie się tym ze Ci sami chuligani potrafią zastraszyć zwykłych ludzi by Ci bali się wyjsć na ulicę w koszulec zcy szaliku.
A tak poza tym to starch wchodzić na to forum = sami groźni łowcy.
widzisz Robert znowu Ci się oberwało!
uderz w stol, a Wislak(cy) sie odezwie....
Nie tylko Krakow ma takie problemy,zreszta w wielu wypadkach to jest zwykły bandytyzm a nie kibicowanie nawet w tym ostrym wydaniu.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
zobaczcie sobie "gieteesowcy" ( north to zwłaszcza do Ciebie ) datę założenia tego tematu ...
to po pierwsze ...
po drugie ...
od prawie roku nie wypowiadam się w pewnych kwestiach ...
dlatego adwersarzy z gts poproszę o cytaty moich wypowiedzi na tematy hools po hucie czy Ruchu ......
potem będę prowadził dalszą polemikę ...
Myślałby kto że wy wszyscy w koszulkach na mecze jeździcie.Nie jeden raz widziałem jak je ubieracie dopiero pod stadionem. Teraz cwaniakujecie a tak naprawde przed waszymi meczami nie trzeba waz dwa razy prosić żebyście ściągneli z siebie barwy( oczywiście nie dotyczy to wszystkich)
A co ty robish pod nashym stadionem, pewnie tesh wtedy bez koshulki psiarni jestes.A ja sie ubieram w domu w koshulke i shalik i ide. Zreshta zobacz sobie kibicoff wychodzacych z autobusoff z krowodrzy i z tamtych okolic, oni zawsze sa ubrani w shale itp
ZGODNIE Z TRADYCJA WISLA ZAWSZE Z POLICJA
Chciałbym, żeby do ligi awansowały Pogoń i Craxa. Będą derby Krakowa, ale najpierw zmodernizujcie swój stadion, bo inaczej dostaniecie licencje dopiero po odwołaniu :)albo będziecie grać na Reymonta
a bazar w Szczecinie juz stawiaja?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)