no_remorse, ja też się boję..
jakby rzucili we mnie np. ołówkiem albo zastrugaczką to nie wiem co bym zrobił.. :(((
-
-
CO,GDZIE,CZYM,O KTÓREJ DO BIALEGO STOKU
Ty się Roman śmiej, ty się śmiej. A ja pamiętam, jak w którymś numerze TMK była sonda na temat używania sprzętu podczas zadym. I kibic Jagi wypowiedział się, że oni są oczywiście przeciw, ale nikomu nie werzą, więc na wyjazdy zabierają styliska od łopat. Gdzie oni je chowają???? W spodnie?
K.
Klima, uważam, że styliska od łopat to przeżytek..
lepsze są łożyska od traktorów i zardzewiałe zapory kolejowe.. :-)
a tak na poważnie to śmieje się tylko z tego białostockiego zacięcia frekwencyjnego..
bo przecież Baby Jagi wiedzą, że jest środa, ludzie w dużych miastach pracują, więc dziwią mnie ich posty o tym wydźwięku..
zwłaszcza, że nie doczekaliśmy się jeszcze odpowiedzi na pytanie Brajta..
wieć ponawiam pytanie:
powiedzcie Białostocczanie, ilu było was w ten niezwykle pogodny wolny weekend w Gliwicach..?
potem kozakujcie do Cracovii..
pzdrw
za ichnią stroną - w Gliwicach było ich 50
to jest prawdziwy rekord..
chyba jeszcze nikt nie pojechał taką wiarą na mecz..
:-)))
50 to dla mnie ZALEDWIE 50, w Opocznie (środa) było naszych 130 (dla informacji Białostoczan)..
więc, poczekajmy z porównaniami do środy..
pzdrw
E ! BTW Chłopaki z bojówek, jak już zabezpieczacie wyjazdy to pamiętajcie o gaśnicach, bo po Strusia i Bojkach to różnie może być na drogach... Nie pozwolicie chyba by się jakieś pikniki usmażyły w ramach rekompensaty za wasze osiedlowe męstwo ? A jeszcze nie daj Panie na tych babajagowych stylach od łopat.... brrr ....
no_remorse a wy czym jedziecie pociagami ??? czy macie busa ???
zapisy w whiski bar.kto jedzie?
kkazi0 gdzie te zapisy w baze pod stationem ?
od nas pojedzie 3-4 osoby.
Autor: Ro Man (---.eskadra.com.pl)
Data: 01-09-03 15:18
to jest prawdziwy rekord..
chyba jeszcze nikt nie pojechał taką wiarą na mecz..
:-)))
50 to dla mnie ZALEDWIE 50, w Opocznie (środa) było naszych 130 (dla informacji Białostoczan)..
więc, poczekajmy z porównaniami do środy..
Tylko, że z Białego do Gliwic jest o wiele dalej niż z Kraka do Radomska więc nie wiem czemu się wyśmiewasz z kibiców Jagiellonii
Ja sie dziwię,ze Roman za przykład podał wyjazd do Opoczna,a nie np.do Wieliczki.
A kolega Rabin K. to myślałem że tu juz nie pisuje? ;)))))
ale dla romana to był najdalszy wyjazd(pomyśl ile stresu)
Kolega Rabin K.już niepisuje,chyba ,ze go złapie kur..ca taka jak dzisiaj.
Czesc
Wlasnie wyczytalem w gazecie wybiorczej ze Wasz klub nie zlozyl zamowienia na bilety dla swoich kibicow i wyglada na to ze nici z Waszego wyjazdu dla naszego Bialegostoku. Wielka szkoda a moglo byc tak fajnie ...
też to wyczytałem i założyłem temat "prawda czy fałsz?"
kkaziO..
pozwól, że sam określę cię mianem "śmiechu warty.."
twoje posty pod moim adresem są żałosne..
znalazłem już ich 3 na 8 napisanych na forum..
chyba masz na moim punkcie obsesję..
pzdrw
Roman,wielu ma na Twym punkcie obsesje:)))))
RoMan jest już czwartek !
Wiem , jestem prostak - możecie mnie zbluzgać , ale z nudów odgrzebałem ten temat :D .
Takich ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć.
a poza tym na kibice.pl chuligan KSC przyznał się , że zrobią z Wami porządek ... ubaw po pachy (na forum kibice.pl to jest) .
Ja mam pytanie do No_Remorse - lub do kogoś innego kumatego - : Czy to prawda że dwa autokary z chuliganami Cracovii wybierającymi się do Białegostoku zostały cofnięte przez Policję ? Taką informacje na forum kibice.pl podał koleś podajacy się za chuligana Cracovii . Chciałbym ją potwiedzić u źródła :) . Pytam o to z czystej ciekawości....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)