Ja bym powiedział że raczej śmieszne :) niż jakoś szczególnie uszczypliwe.
-
-
[mecz] Górnik Zabrze - Cracovia 1:0
Tym razem da się wytrzymać, nie nałgali nic a nic.
Mecz spoko was troche mało liczyłem na więcej piękny doping z naszej strony z waszej też nawet spoko (respect dla was mam zawsze) górnik zagrał dobry mecz cały mecz był presing nie dopuszczali was do piłki dlatego wygrali.DLACEGO MY NIE MAMY SZTAMY TAK INO PYTAM PROSZE O ODPOWIEDŹ ????
Witam wszystkich!!!!!
Szkoda, że Was było tak mało, ale fajnie, że obyło się bez bluzgów- w przeciwieństwie do naszego poprzedniego spotkania.
Mam jedną sprawe!! Czy u Was garją takie gwiazdy, które są zaślepione swoją wielkością, albo raczej głupotą?? Przytoczę tylko wypowiedzi Waszych piłkarzy po meczu:
Paweł Nowak (Cracovia): - Gra nam się dziś nie układała, nie potrafiliśmy dokładnie rozegrać piłki ani wykorzystać gry skrzydłami. O wyniku meczu zadecydowała kontra gospodarzy. Nie zasłużyliśmy na porażkę.
Kazimierz Węgrzyn (Cracovia): - Wygrał zespół, który był dziś gorszy. Według mnie zagraliśmy dziś bardzo dobre spotkanie.
Marcin Bojarski (Cracovia): - Bramka padła właściwie z niczego, obrońca Górnika wybił piłkę na oślep, ta wpadła na szesnasty metr i trafiła do siatki. Dawno nie widziałem tak słabego Górnika. My kontrolowaliśmy grę, dlatego boli ta porażka.
Piotr Giza (Cracovia): - Nieraz tak bywa, że się gra i przegrywa. Ciężko było dobrze rozegrać piłkę na tak fatalnym boisku. Górnik ograł nas prostymi sposobami.
Piotr Bania (Cracovia): - Górnik zagrażał po naszych błędach. Ich gra polegała na wybijaniu piłki do przodu. My mieliśmy problem ze stwarzaniem klarownych sytuacji, a powodem był słaby stan murawy.
Czy my byliśmy na innym meczu niż piłkarze Cracovii??
A może ja po prostu jestem slepy??
A może Wasze gwiazdy nie są obiektywne??
A może po prostu złej baletnicy......
A może na koniec powinni spojrzeć sobie prosto w oczy i powiedzieć, że byli słabsi?? A nie wypowiadać głupoty??
Pozdrawiam gorąco!!!!
TYLKO GÓRNIK!!!!!!!!!!
karolo Napisał(a):
>
> A najfaniej ogladany przeze mnie mecz to byla
> piersza polowa Legi. Naprawde bylo dla mnie
> ekstra. Koncentrowalem sie na pilce oraz grze i
> nic mnie nie rozpraszalo...
>
Karolo, w pełni się zgadzam. Pozwalam sobie poprzeć, bo o tym mało było mowy na forum.
Gdy Paweł powiedział: "pierwsza połowa tylko brawa" pomyślałem, że to przesada
i że nie ma szans że się uda. Tymczasem...
Wrażenie było niesamowite, jeszcze na takim meczu nigdy nie byłem.
a co do spraw mniej przyjemnych - zgadzam się całkowicie - i podaję moje patenty:
> kible, ktorych nie ma.
staram się nie pić zbyt wiele przed meczem i tuż przed wyjściem z domu
korzystam z tolatety
> Bloto po kolana.
chodzę omijając błotniste fragmenty, czasem podnoszę nogawki
> Ten zafajdany slup co nigdy prawych rogow nie widze.
przechylam się w odpowiednich momentach, a sąsiedzi mi to wybaczają
(a oni wpadają na mnie w innych momentach)
> Na parkingu auto sie topi.
parkuję auto kawałek od stadionu
i dochodzę piechotą
> Do zarcia nic nie ma, bo kielbaski od chyba drugiej ligi nie tknalem.
a ja nigdy... jadłem natomiast często precle, z którymi chodzili
tacy i sprzedawali, ale to dawne czasy...
gÓrnik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich!!!!!
> Szkoda, że Was było tak mało, ale fajnie, że obyło
> się bez bluzgów- w przeciwieństwie do naszego
> poprzedniego spotkania.
>
> Mam jedną sprawe!! Czy u Was garją takie gwiazdy,
> które są zaślepione swoją wielkością, albo raczej
> głupotą?? Przytoczę tylko wypowiedzi Waszych
> piłkarzy po meczu:
>
> Paweł Nowak (Cracovia): - Gra nam się dziś nie
> układała, nie potrafiliśmy dokładnie rozegrać
> piłki ani wykorzystać gry skrzydłami. O wyniku
> meczu zadecydowała kontra gospodarzy. Nie
> zasłużyliśmy na porażkę.
> Kazimierz Węgrzyn (Cracovia): - Wygrał zespół,
> który był dziś gorszy. Według mnie zagraliśmy dziś
> bardzo dobre spotkanie.
> Marcin Bojarski (Cracovia): - Bramka padła
> właściwie z niczego, obrońca Górnika wybił piłkę
> na oślep, ta wpadła na szesnasty metr i trafiła do
> siatki. Dawno nie widziałem tak słabego Górnika.
> My kontrolowaliśmy grę, dlatego boli ta porażka.
> Piotr Giza (Cracovia): - Nieraz tak bywa, że się
> gra i przegrywa. Ciężko było dobrze rozegrać piłkę
> na tak fatalnym boisku. Górnik ograł nas prostymi
> sposobami.
> Piotr Bania (Cracovia): - Górnik zagrażał po
> naszych błędach. Ich gra polegała na wybijaniu
> piłki do przodu. My mieliśmy problem ze
> stwarzaniem klarownych sytuacji, a powodem był
> słaby stan murawy.
>
> Czy my byliśmy na innym meczu niż piłkarze
> Cracovii??
> A może ja po prostu jestem slepy??
> A może Wasze gwiazdy nie są obiektywne??
> A może po prostu złej baletnicy......
> A może na koniec powinni spojrzeć sobie prosto w
> oczy i powiedzieć, że byli słabsi?? A nie
> wypowiadać głupoty??
> Pozdrawiam gorąco!!!!
Ja natomiast słuchałem w radiu i z przykrością muszę powiedzieć,
że odnoszę wrażenie, że masz głęboką rację...
Chyba nasi chłopcy tym razem trochę przesadzili...
poczytaj sobie post gtx-a powyżej...
> TYLKO GÓRNIK!!!!!!!!!!
No, może nie tylko....
" kible, ktorych nie ma" " Bloto po kolana" "Ten zafajdany slup co nigdy prawych rogow nie widze"- o jezuuuuuuuuuuuuuuuuu(sopran) coś strasznego(sopran) co za chłop .
CRACOVIA TO MY!!
Dlaczego Nie ma Sztamy Cracovia&Górnik kto mi to powie ?????????
Bo nie ma!! Człowieku widać po Twoim nicku że jesteś głównym udziałowcem naszej Torcidy i jeszcze nie jesteś wtajemniczony?? Wstyd!!!:):):):):):):):)
Sztamy nie ma , ale to nie przeszkadza chyba ,żeby między Górnikiem a Cracovią był wzajemny szacunek , co jak co ,ale to chyba jest do zrobienia ze względu na stare czasy i to też udowodniliśmy na ostatnim meczu . Pozdro PASY.
TYLKO GÓRNIK!!!
W Zabrzu chyba więcej niż u nas oczekujących przed stadionem młodych chłopaków potrzebuje złotówkę na bilet.
Nie wiem czy dla mnie to wstyd że nie wiem bo nieinteresuje się tymi sztamami ale wiem z kim mamy a z kim nie ale dziwie się czemu nie mamy z craksą ktopowie
Żenada!!! Stawowy nie nadaje się na trenera pasów, nie ma koncepcji gry. Remis z górnikiem (po bardzo słabej grze), mecz z odrą bez komentarza (bez pomysłu na gre), szczęście z legią i słabo z górnikiem. Panie Stawowy miej honor i podaj się do dymisji!!!
Do Torcida1999 Jest jak jest sztamy nie ma koniec kropka. Nie znaczy to ze nie ma szacunku, zreszta sporo pasiakow siedzialo z kibicami Gornika. Duzo ludzi sie zna. Zwlaszcza osoby starsza dobrze pamietaja stare czasy. Moze sie sytuacja ulozy tak ze znow bedziemy miec sztame, ale jak narazie nic takiego nie ma wiec nie ciagnij tego watku. Jeszcze raz szacunek dla PASOW. Trzymam kciuki podczas derbow!!! Licze ze bedzie wygrana nad bialymi gwiazdkami policyjnymi.
W Zabrzu oflagowanie reprezentowane jest tylko przez Jude Gang + transparent "Metal, Neo jesteśmy z Wami".
a mnie to najbardziej denerwuje trzemu nasz doping slychac lepiej w canal+ na wyjazdach ni u nas jak jest duzo lepszy zupelnie tego nie kapuje.
okej już nie ruszam tego wątku tylko się pytałem się nie denerwuj tak :) Szacunek dla Pasów mam zawsze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)