Ja własnie tego też nie rozumiem :|
-
-
[mecz] Górnik Zabrze - Cracovia 1:0
No cóż, dzisiaj nie będzie szczęśliwych 3pkt...
no Raczej.. Czy WYgrywasz Czy Nie ...Ja i Tak Kocham Cie...
no to dupa zbita
I fart wiosny sie skonczył!!! Za dużo tego szczęśćia już było!! Trzeba coś zrobić ze skutecznością bo będzie źle bardzo zle.
Ależ jestem zły!! Czy nasz trenejro nie widzi co sie dzieje??!! Jak można wpuszczacz Piątka kiedy przegrywamy i osłabiać środek pola!! Koniec farta!! Mam tylko nadzieje że z Zagłębiem znowu fart bedzie albo piłkarze się jakoś zmobilizują czy odrodzą bo przecież tak dalej nie może być!!Utarli nam nosa Górnicy.
Ale i tak:
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie, w moim sercu PASY i na dobre i na złe.
szkoda!!
moze ktos mi powie, czemu musimy gubic punkty z zespolami z dolu tabeli??
czy stawowy ma jakis pomysl na gre, czy to sa przypadki??
Ktoś kiedyś napisał :
nam strzelac nie kazano........
tysiace podań i gówno z tego....
Mamy 22 równorzędnych zawodników (W.Stawowy)
[b]VIII Nie mów fałszywego świadectwa przeciwko bliźniemu swemu[/b]
chyba że równorzednie słabych !
Skutecznosc!!Gdzie jest skutecznosc!!Jak nie wygramy w srode u siebie to trza sie zastanowic czy nie wywalic 4-3-3 do kibla...
D R A M A T..............
Przyjdzie Pawlusiński to ich nauczy jak sie strzela na bramkę, mam nadzieje że nie dostosuje sie do teraźniejszego stylu "tysiąca podań" i "wjazd do bramki". I jeszcze Napastnika z porządnym "kopem" nam trza.
Nowak ostatnio bramkę strzelił w Lubinie kilka (8) miesięcy temu a Stawowy go na napastnika daje !!!
Gramy trzema napastnikami a nie mamy ani jednego tak naprawdę !!!
Co zrobić. To trzeci mecz w tygodniu. Oby z Lubinem było lepiej. Leh pokazał że się da, więc i my grajmy. Hej Pasy gol !!! Do zobaczenia we wtorek o 18
Boże przecierz nasi znowu nic nie graja:( oby we wtorek lepiej poszło
Chyba trzeba wrócić do systemu 4-4-2 i nieco przemeblować skład. Jedyna pozytywna zmiana Stawa w podstawowym składzie to Bania na ławke, ale i tak go wpuścił w 60 min. nie wiadomo po co? A gdzie jakieś inne przemyslenia i zmiany, oczywiście brak.
Szkoda. Z Legią mogło być w plecy a były 3 punkty. Z Odrą słaba gra ale zwycięstwo. Dzisiaj słaba gra i wynik odpowiedni do poziomu. Niestety okazało się że nie można zwyciężać grając taką piłkę. Raz się uda, dwa razy nie :-( Nie wiem jakie są powody, ale wydaję się że mitem są opowieści o 22 zawodnikach walczących o miejsce w wyjściowej jedenastce. Chyba pewniacy są zbyt spokojni i pewni że cokolwiek zagrają miejsca w składzie i tak nie stracą. Oprócz tego zwyczajny brak formy (nie ogrania, ale formy piłkarskiej). Mam nadzieję że Zagłębie pokonamy grając znowu swoją piłkę (radosny, ofensywny futbol).
jupiter masz rację !
skład jest od początku tej rundy ten sam czyli nie ma rywalizacji, bo gra jest słaba
a punkty wywalczone cudem (Legia) bądź przeciwnik jeszcze słabszy (Odra)
cztery mecze 2 bramki strzelone i to przez pomocników !
Wielka szkoda ale może lepiej że teraz przegralismy bo szczęście nie zawsze będzie znami!
Szkoda ,ale wydaje mi się że trener nic nie zmieni do meczu z Zagłebiem;-(
przejebal mi sie przez ta porazke sts :[ :/ >:[ ... CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA CRACOVIO KOCHAM CIE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)