no pikniki, szykowac twarzyczki - bedzie wp****l !!!!!!
-
-
OSTATNI RAZ
dalczego jak byl tylko dzial o Papiezu to nikt sie nie wypowiedzial, ze raczej pojebanie, a nie pojednanie tylko sam z kilkoma wyjatkami sie uzeralem.
Ludzie sie rozmarzyli zgody chcieli robic nie wiadomo co czemu nikt ich nie chcial wtedy sprowadzic na ziemie ??
Zawsze walczyłem o tą jedność i widzę ,że właśnie obecnie jest ona zagrożona. Dlatego chciałbym wiedzieć kto zaczął wogóle te tematy ,czy jakiś znany Pasiak ,czy nie znany.
po drugie: czy zauważyliście jak chętnie i szybko te tematy wiślacy podchwycili? czy to przypadek? tak jakby tylko na to czekali - bez komentarza
Straszmy się wszyscy to będzie git.
Jedni przeginaja w internecie inni na stadionie i poza nim i nikt do ładu nigdy nie dojdzie.
Wiadomość zmieniona (15-04-05 20:13)
Jeżeli jakiś kibic Pasów zostanie źle potrktowany przez "swoich"powinien iść na tą zjebaną policje i mimo uprzedzeń złożyć normalny donos!I niech mi ktoś zarzuci że ta osoba będzie konfidentem to normalnie mnie chuj strzeli kurwa jego mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO CO CHCĄ ZROBIĆ "KIBICE BANDYTKI" TO JEST CHAŃBA DLA NASZEGO KLUBU I NIE MOŻNA DOPUŚCIĆ DO TEGO ŻEBY ZASTRASZYLI PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!!!!!!!!!!!
ja raz napisałem wczesniej to mnie zjedli i póżniej nie mogłem 2 dni nic pisać. nie wiem czy byla awaria czy dostałem bana
Mentny, mg
- ode mnie dla was maksymalne poparcie!
Ja jednak wciąż nie mogę zrozumieć
ludzi typu -=KsC_Qr2nOw= i Marcin-ksc-3xl
jak oni mogą?
i jeszcze mówią coś o poparciu czy nawet miłości do Cracovii?
hahahaha no to znow grooooooby poleeefffffffff mam;)
koteja - poskarż się w aldze
Po kiego choja taki bzdurny temat nie wiadomo oczym?
Robinksc nic mi sie nie zacielo tylko jak pisalem drugiego posta to nie widzialem tego co Fenix napisal bo forum sie nie odswieza samo automatycznie. Zreszta zobacz ze ta sama minuta wyslania postu wiec mogl wyslac 3 sekundy wczesniej odemnie czyli nie moglem widziac jego postu.
zdaje sie że szykuje sie przesilenie - to bardzo dobrze, bo te "zawiasy" troche mnie męczą
a co nas nie zabije to nas wzmocni
mam nadzieje ze wygra Cracovia
tyle w temacie
''Zawsze walczyłem o tą jedność i widzę ,że właśnie obecnie jest ona zagrożona. Dlatego chciałbym wiedzieć kto zaczął wogóle te tematy ,czy jakiś znany Pasiak ,czy nie znany.''
Zaczeli jacyś nieznani wczesniej na forum goście , podchwycili to g ts-owcy i paru naiwniaków z naszego forum .
A wogóle czym się przejmujemy,to jest tylko forum gdzie wypowiada się góra 100 osób , mam nadzieję że wszystko się wyjaśni na meczu we wtorek :):):)
Wiadomość zmieniona (15-04-05 20:31)
1. Kocham CRACOVIĘ
2. Wisły nie lubię.
3. Nie stosuję metod "siłowych" dla wyrażenia swoich poglądów.
4. Nie zamierzam nienawidzieć innych ludzi
5. Każdy człowiek jest dobry tylko czasem popełnia błędy.
6. PRZEDE WSZYSTKIM NIE DAM SIĘ ZASTRASZYĆ, NIKT MI NIE NARZUCI NIENAWIŚCI.
7.CRACOVIA PANY!!!!!
Temat do zamknięcia.
CRACOVIA PANY!!!!!
Czytając niektóre wypowiedzi w tym temacie odechciewa się wszystkiego:-((( To już jest naprawdę tragiczne.....
Wiadomość zmieniona (15-04-05 23:15)
Vasago całkowita racja!!!
ludzie idźcie po rozum do głowy ...
Czytam te wszystkie brednie o tym co to sie niby stanie poczas nastepnego meczu i przecieram oczy ze zdumienia.
To co, niby jak przyjde na mecz mam uważać żeby w morde od kolesia który koło mnie siedzi nie dostac???
Zastanówcie sie o co w tym wszystkim chodzi, jak sie chcecie miedzy soba napier***** to sie umówcie za miastem tak jak to robia w "cywilizowanych?" krajach
Ja chce oglądać moja drużyne, dopingować, poczuć emocje na meczu reszta w postaci napinek na inne drużyny mnie nie obchodzi.
Do zobaczenia we wtorek.
Wiadomość zmieniona (15-04-05 21:29)
... kibice uratowali Cracovie - kibice zniszczą Cracovie
jkm05
5. Każdy człowiek jest dobry tylko czasem popełnia błędy.
:D:D:D:D:D:D, pomyśl zanim coś napiszesz.
Autor: Maniex (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 14-04-05 23:33
pisze bo musi pokazac ze jest kumaty :)))
no to moze teraz pohipetezujmy
ja myśle tak;)
chuligani nie przyjdą nawet w poblize stadionu
na meczu bedzie wiec tylko 1000 pikników i 100 dziadków
(bez barw bo po drodze nam Wisła ukradnie)
no i chuligani z Lubina przeskocza płot i nas rozpędzą
wiec oczywiscie bedziemy płakac i rozdzierać szaty
wiec Filipiak sam poprosi aby było po staremu
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)