Nie myl kibiców z bandytami. Proszę...
-
-
Flaga......
Też nie śpiewałem, jak i wielu ludzi na B, mało tego klka razy udało się jechanie na legię zagłuszyć i tyle.
Czy jeżeli przyjeżdża do nas bydło i hołota my mamy im odpłacić tym samym?
Tym się wlaśnie różnimy Łysy że my jesteśmy z Krakowa a nie jakiejś tam farszafki - i brawa też często były ironią np. na hasła Legii " cwel, cwel Cracovia" lub "trele morele..." ale ty pewnie w swojej ujaranej zielem główce tego pojąć nie możesz co to wogóle jest ironia - jeszcze raz się napniesz a poleci każdy twój post!
PS. Brawo dla bandyty z sektora A1, który skutecznie wiele osób tam sterroryzował. Dzięki takim i jemu podobnym do "NORMALNOŚCI" w naszym mieście daleka droga.
PS2. Nie chcę wyciągać pochopnych wniosklów, ale już drugi raz zauważyłem (pierwszy raz KSC-Ruch VII 2003) że najwięcej do powiedzenia - czyt. pyskowania, napinek przez kratę czy nawet rzucania w przyjezdnych kamorami mają nie goście w szalach KSC a np. GKSu Tychy - jeżeli tak mają wyglądać nasze przyjaźnie - to ja nie mam pytań. Przyjechać w gości, narobić bydła i chuj z tego ze Ci co nas goszczą tak się starają wprowadzić "NORMALNOŚĆ" na własnym podwórku - skoro tacy ludzie potrafią wszystko zniszczyć!
Szczerze to myślałem że nasi dadza dzis popis a Warszawa bedzie ok.
Okazało się że jednak Legia nie jest w niczym lepsza a momentami gorsza.
zawsze mowilem ze z pojednania nic nie wyjdzie
bluzgi na legie polecialu:
1. pewna czesc kibicow na D robi sobie wlasny mlyn, a ludzie jak widzieli prowokacje Legii to chetnie sie do nich dolaczali
2. ....
tak wiec Ci co nie byli na D blisko gniazda bardzo prosze o nie komentowanie dopingu "anty", Swistak robil co mogl zeby go nie bylo.
Wiadomość zmieniona (11-04-05 21:16)
Co sie właściwie stało..
Dzisiaj po prostu pękł z duzym hukiem balon oczekiwań
jaki został nadmuchany po wydarzeniach ostatniego tygodnia...
Kazdy musi sobie sam odpowiedziec na ile zachowywal sie tak
jak po sobie oczekiwał
Ja osobiscie nie mam sobie nic do zarzucenia
I choc mogło dojsc do katastrofy (po zajsciu z raca rzucona przez "eLków")
to ocena po tzw całokształcie jest wg mnie na plus.
Ilosc bluzgów w porownaniu z innymi meczami (poza zdecydowanymi zgodami jak Polonia) byla praktycznie na zero!
Poza tym bylo przeciez zagluszanie pacanów probujacych cos zaczynac!
Panowie zmienia sie klimat i to nie musi byc rewolucja
Potrzeba tylko wytrwałosci i konsekwencji...
Co do dymu na meczu...
Pod krata "eLków" przez cała 2 połowe krecila sie ekipa 20 bucków ktora ich tam zaczepiała.
Zadanie zwiniecia tej ekipy to robota ciuli z "Hektora",
a nie 9 tysiecy kibiców to chuya wacława!
Nikt im nic nie robił i w pewnym momencie zrobiło sie naprawde grożnie...
Ale pamietajmy i doceńcmy to jak inaczej wygladał doping na tym meczu.
Wiary wytrwałości i konsekwencji !!!
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
no i co ? dotarlo ?
grafitii i nadawanie imienia...
ludzie samo nadanie stadionowi imienia JPII nie uczyni tego miejsca lepszym
a mnie bylo wstyd dzisiaj za nas wszystkich
kkk Świstak nie robił wystarczająco dużo
przed meczem nawet zapoczątkował anty...
nie było zagłuszania
trzeba nad tym pomyśleć...
a ja spiewałem LEgia to stara Kur.wa po rzuceniu racy przez nich na naszą flage!! przyznaje sie i mozecie mnie zbesztac..wali mnie to.
Na C przynajmniej w moim rejonie nikt nie śpiwał "Legia to stara..." więc nie wiem co ty bredzisz Łysy
warszawa(L) - owszem mała grupka pojebów z naszej strony zachowywała sie karygodnie, ale wasi zachowywali się jeszcze gorzej - prowokacyjne bluzgi od samego początku, nonstopowe próby wyrwania kraty, wreszcie rzucona raca w nasz sektor...mało ci???
Wstyd :((((, bardzo bym prosił, aby flaga papieża nigdsy nie zawisła już na nszym stadionie na meczu, bo poprostu nie przystoi. Dla mnie to hańba:((((. Ludzie, wy naprawdę niczego nie uszanujecie, wstyd mi za was, wstyd. Do czego to prowadzi? Do totalnej destrukcji wszelkich wartości, a przecież o to w ttym wszytskim nie chodzi.
Dzisiejszy mecz pokazał, że już nikt nie panuje niestety na naszym stadionie, każdy może co chce - to jest smutne ( od ponad 10 lat kibicuje pasom, dzisiaj mam największego moralnego kaca w historii:().
Największego polaka iz arazem kibica Cracovii nie uszanować - panowie, czy wy naprawde jesteście kibicami Cracovii, tej prawdziwej Cracovii???????
Zamiast Ojca Świętego bardziej odpowiednie byłyby portrety lokalnych bohaterów części publiki - siedzących w ciupie nożowników.
Wstyd i hańba na całą Polskę!
Jest mi wstyd nie za to, że takie bydlaki istnieją ale za to, że klub nie chce (nie potrafi? - wątpię) wyrwać tych chwastów ze Świętej Ziemi raz na zawsze.
Malo pisze na forum w sumie niepowinienem sie wypowiadac, bo mnie na meczu nie bylo.Lecz co moze zmienic jedna osoba swistaka jak na stadionie miesci sie 10tys ludzi wystarczy ze grupka ludzi zacznie cos intonowac i wszyscy to podchwyca
Po drugie Pomyslmy logicznie na forum regularnie spoglada moze z 1000 osob nieweim zucilem ta cyfre w ciemno ale ile z tych ludzi pisze cos od siebie moze 10 % ja raczej staram sie regularnie czytac posty zadziej odpisywac jak niemam oczyms pojecia. Teraz stwierdzilem ze napisze .....
Wszyscy mowia o pojednaniu spoko niemam nic przeciwko ale spojrzmy nato pod tym kontem ile razy widzialem jak 14 letni koles jara jointa na stadioie a potem wrzeszy z calej sily Je.... W.. a potem macha nozem .. Mom zdaniem taki koles raczej nie zaglada na forum i czyta co tu jest napisane Gowno go to obchodzi .
Flaga moim zdaniem nie powinna zniknac bo co jak co to raczej wiecej osob chce sie utozsamiac z miloscia klubu do papieza .
Poprostu flage wywieszac zadziej a jej pojawienie powinno wzbudzac szacunek Teraz to czesc ludzi traktuje ja jak kolejna flage .... ktura sobie poprostu wisi na plocie ...
Co do prowokacji legi jesli zeczywiscie taka byla to nie my powinnismy sie wstydzic tylko oni Bo to oni przyjechali do nas wiedzieli ze Mamy klubowa zalobe I to oni zaczeli nas obrzucac blotem nikt juz nieproadzi nato ze ktos odpowiedzial na ich obelgi
Moje zdanie konczace nie tylko kibice powinni zadbac o kulturalny doping na stadionie Klub ma wiekszy autorytet niz pojedyncze osoby .
Moze gdyby tak profesor wyszedl na plyte dostal mikrofon i tak powaznie wszystkich spierdolil moze by to pomoglo
W sprawie pojednania nie bede sie wypowiadal bo juz duzo powiedziane
Cracovia +Hutnik +Wisla =Krakow
Zastanówmy się lepiej jak zwalczyc tych bydlaków mieniących sie kibicami Cracovi, a wpatrzonych nie na boisko tylko w strone przyjezdnych i czekających na jakąs okazje do bijatyki.To jest nienormalne oni sie na kibiców Legii wpatrywali jakby tam conajmniej z 10 prezydentów państw stalo. Trzeba to wyeliminować. Usunąć ze stadionu i wogóle z życia. Jest mi wstyd za to co sie dzisiaj stalo.
POWTARZAM:
USUŃMY BYDLAKÓW ZE STADIONU tych od czynów i tych od słów!!!
Wiadomość zmieniona (11-04-05 00:25)
EPT napisał(a):
> kkk Świstak nie robił wystarczająco dużo
> przed meczem nawet zapoczątkował anty...
EPT: a na ktorym sektorze (jesli wogole byles na meczu) stales/siedziaels ??
Bo wydaje mi sie, ze nie byl to sektor D...
Wiadomość zmieniona (11-04-05 07:29)
Zmieniacie się.... obyście po derbach nie zapomnieli...
mnie tez nie jest wstyd, bo naprawde wiekszosc z nas zachowywała sie dobrze im widac ze zalezalo, a grupe, sfrustrowanych, pijanych, żałosnych gównierzy, którzy potem opowiadają jakich to dymów nie zrobili ttrzeba NIGDY nie wpuszczac na stadion, zdaje sobie sprawe ze nie wyeliminuje to problemu, bo te prowokacje to jedyny cel zycias tych debili, ktorym szalik Cracovii nalezaloby sciagnac, bo nigdy na to nie zaslugiwali, pewna role odgrywaja tez tacy kolesie jak jeden siedzacy obok mnie, kiedy przed meczem, bez zadnych prowokacji, spiewal na cale gardlo " Legła to stara..." mowilem zeby sie uciszyl, a on na to ze mi "jebnie kurwa", było to na sektorze B, ten człowiek miał ze 40 lat, dramat, rozumiem jeszcze ze kogos ewentualnie mogło ponieść po rzuceniu rac, przez debili z Wawy, ale zeby krzyczec to przed meczem i na poczatku, to wybaczcie, bez komentarza
ogólnie jak na mecz takiego ryzyka jak z Legią moim skromnym zdaniem nie było źle, choc jak zwykle grupa imbecyli cały obraz zamazuje, ile mamy jeszcze to znosic, jak im pokazac, ze nie chcemy ogladac im bandyckich mord na Ziemi Świetej???!!! pozdrawiam wszystkich KIbiców
propozycja, moze napiszemy do Panow Prezesow i zarzadu Klubu, apel o wsparcie w walce z bydłem stadionowym? po pierwsze mozna:
1. zaczac sprawdzac wszystkim!! i zawsze!!! identyfikatory, mnie osobiscie sprawdzono o wrzesnia dwa razy...
2. gowniarzy dymiacych i aresztowanych przez policje, po prostu spisywac i NIGDY wiecej nie wpuscic na Ziemie Swieta, jest to jak najbardziej realne a doswiadzcenie i moje obserwacje sklaniaja do wnioskow, ze takich działań albo nie podjęto albo były one nieskuteczne
3. Kierownictwo moze przyłożyć rekę do normalności, wiem ze napewno mają to na celu, ale chciałbym zobaczyć konkretne działania, a jeśli potrzebowaliby pomocy ze strony Kibicow, ja deklaruje pomoc zawsze
napewno sa inne metody obok tych, ktore wymienilem ale teraz nie przychodza mi do glowy
POzdrawiam wszystkich
a moim zdanie postęp jest-swiadczą o tym próby zagłuszania antydopingu...........amen!!
Sir Lancelot napisał(a):
> 2. gowniarzy dymiacych i [b]aresztowanych[/b] przez policje, po prostu
> spisywac i NIGDY wiecej nie wpuscic na Ziemie Swieta
SL: jest jeszcze 1 problem...
Nieraz sie zdarzy, ze aresztowanym przez Policje moze okazac sie calkiem niewinny czlowiek, ktory spokojnym krokiem chcial wrocic do domu a tu nagle jakas akcja i zostal zatrzymany...
Co wtedy ? Takiego tez nie wpuszczac ?
Fakt faktem jest, że anty-doping na legie był. Ale ich prowokacja była ewidentna. Jak szedłem na mecz to właśnie przejeżdżał autobus z tym bydłem z warszawki ja im pokazuje gesty na znak pokoju a oni pluli do mnie. Myślę ze jak by oni nie zaczęli to nasi tez by nie śpiewali na nich (natura Polaka). Zresztą wyczyny stadionowe doprowadziły do tego ze po meczu kupa małolatów zebrała się koło ALGI i nie pozwoliło im odjechać ze stadionu. Nic się nie działo do momentu, gdy policja nie zaczęła pałować kibiców stojących pod ALGA. Obserwowałem ludzi, którzy brali w tym udział i ta cala zadymę zrobiły gówniarze. Większość normalnych kibiców poszło do domu. Wygrać mecz i robić burdy…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)