Na razie nic nie piszę, muszę ochłonąć, ale Wy już możecie zacząć.
-
-
Doping na Legii - temat zbiorczy
Ciekawe co mam napisać... Miało być pięknie a wyszło jak zwykle. I nie ma co tu winić Legii (już pojawiły się takie opinię) bo i przed meczem było nt Wisły
Szkoda , że tacy ludzie mienią się być kibicami Cracovii.
ogólnie doping nierewelacja na C ludziom niestety nie chciało sie za bardzo śpiewac . Jeśli chodzi o antydoping z naszej strony na dobre jechanie na Legie zaczęło sie po prowokacjach z ich strony. Na Wisłe minimalnie w porównaniu z tym co było jeszcze niedawno to duuży postęp. Nie ma co narzeka trybuny to nie widownia teatru troche bluzgów zawsze poleci. Na derbach doping musi byc ze 3 razy lepszy !!
Trzeba rozróżnić dwie rzeczy. Ekipa Legii była znakomicie zgrana. Chwilami lepiej było ich słychać niż nas; gdyby nie spiker, nasz doping byłby mniej niż przeciętny.
Natomiast co do tzw. zachowania: Legia całkowicie się skompromitowała, usiłując zniszczyć pojednanie kibiców. No i jeśli chodzi o stosunki z nimi, to mogą sobie pogratulować, bo im się udało, a sędzia im w tym pomógł.
W naszym dopingu były dobre strony: nie udały się żadne bluzgi na Wisłę, długo nie dawaliśmy się prowokować do dopingu negatywnego. Może wszystko lepiej by się potoczyło, gdyby zaraz na początku młyn zaczął hasła z ostatnich dni: każdy to powie, Wojtyła rządzi w Krakowie; 2 strona odpowiada: Karol/Wojtyła, etc. Brakowało mi tego. Pojawiły się też stare grzechy: małe urozmaicenie, chwile apatii. Powiedziałbym, że fajniej było w 1 połowie niż w 2.
Na następny mecz proponuję śpiewkę, która jest może lepsza od tego, co śpiewała Legia. Jutro wkeję w tym wątku, muszę tylko zeskanować nuty.
co do przestojow to trudno spiewac jak sie sektor C wpierdala ze swoim "mlunem"
na D jest jak jest bo goscie sobie robia sami swoj mlyn reszte maja w dupie
Legie bylo dobrze slychac bo na wyjezdzie jest mniejsza grupa ktora jedzie wlasnmei dopingowac druzyne i latwo nimi kierowac.
Doping był dobry biorąc pod uwagę wiadome ograniczenia. W czasie pierwszej połowy niestety to u nas (na D) pojawiały się próby torpedowania ustalonej ciszy. Dlaczego doszło w drugiej połowie do antydopingu? Niestety pod klatką Legii stanęła grupa zakapturzonych gnoji (to nie byli kibice ponieważ mecz ich kompletnie nie interesował) i zaczęli prowakacje. To co Legia próbowała pokrzykiwać wcześniej to było do wytrzymania, ale później się zaczęło. Cały stadion trzymał fason i stosował się do ustaleń a przez grupę idiotów wszystko zaczęło się sypać. Mam obawy że na derbach może być podobnie, chyba że znajdą się ludzie (mam na myśli autorytety wśród tych najbardziej krewkich) którzy zaprowadzą dyscyplinę pod płotem.
kkk 84 - siedzialem na C i zdzieralem gardlo przez 45 minut... a co do prawdziwego MLYNU to prawie nie bylo Was slychac na C i chyba stad ten chaos. Ogolnie nie bylo zle.
Meezeck wiem jak wyglada sprawa na C stalem tam na 2 meczach i niestety glos z mlynu zle tam niesie lepiej slychac na B od mlynu.
pozatym bylo nas kiepsko slychac bo jak zwykle ludziom sie spiewac nie chcialo.
kkk, fakt legła byla przyzwoicie zorganizowana, ale jak zwykle goście na Kałuży - nie sprostała wyzwaniu :D:D:D
w I polowie przewazaly oklaski, a nie wiem czemu paru partyzantow usilnie probowalo przemycić między klaskaniem choćby malutkie 'Pasy gol' wiadomo ze doping to rzecz najwazniejsza, ale skoro mial byc hołd to miał być hołd:] !
Toche niepotrzebne byly te jazdy z flarami pod koniec spotkania, zwlaszcza w perspektywie glosnych ostatnio hasel pojednawczych. no ale coz. niektorym sie nie da...
a zreszta - nie bede narzekal bo wynik i dramaturgia z happyendem wprawily mnie w taki nastroj, ze ja p ierdziele !!... :P
kulek ja nie mowie ze akurat Legia byla dobrze zorganizowana tylko przewaznie grupa na wyjezdzie jest dobrze zorganizowana, chocby siegajac nie daleko wstecz - Zabrze.
[quote]ici z pojednania
Przez ostatni tydzień tak wiele mówiło się na temat "pojedniania dla Papieża". Setki komentarzy na forach internetowych, szumne zapowiedzi, wiązanie szalików - o kant to wszystko potłuc. Po dzisiejszym meczu Legii z Cracovią doszło do regularnej bitwy miejscowych kibiców z Policją. Tak, tak... do niedawna świętych kibiców, którzy bratali się z Wisłą. Nasi wysłannicy i autokar z drużyną Legii mieli spore problemy z wydostaniem się z Krakowa. Bardzo późnym wieczorem zapraszamy do obejrzenia fotoreportażu z meczu.
Różowo nie było już podczas spotkania, gdy fani jednej i drugiej drużyny obrzucali się wyzwiskami. Krakowianie rzucali kamieniami w sektor Legii, warszawianie "odpowiedzieli" racami.
Autor: Redakcja
[/quote]
legialive
Cieszę się, że jak jakichś kilku "łami..." zaczęło starą śpiewkę, niestety ciągle bardzo popularną, o sąsiadce zza Błoń, to stadion uciszył ich gwizdami, natomiast żal, że daliśmy się sprowokować Legii. Co do tego, jak się goście ze Stolicy zachowali - wstyd i żenada, zwłaszcza po pamiętnym dopingu na Azerbejdżanie!!!
Trzeba wreszcie odroznic kibicow od...hmm jak to nazwac odpowiednio...bo zwierzeta atakuja jak sa glodne i zagrozone,wiec moze idioci??GRATULACJE dla niektorych ,wiedomo o kogo chodzi,SWIETNI JESTEŚCIE!!!!
mam nadzieje że więcej tego bydła ze stolicy nie wpuszczą na nasz stadion!!!
Siedziałem na "D". Doping nie najgorszy, najgłośniej wychodzi lokomotywa. Kilka uwag z mojej strony to:
Ludzie jak Świstak mówi, że śpiewamy Hej Pasy Gol albo coś to nie śpiewajcie, że Legia to stara kurwa. Ktoś musi nad tym zapanować. Jak nie będzie prowadzącego to może zróbmy grupki po 15 osób i każdy śpiewa co chce, będzie cudownie. Jak wam się nie podoba nie wchodźcie do młyna, albo sami wejdźcie na gniazdo, zobaczymy jak wam pójdzie. Za duzo Anty dopingu, rozumiem nienawidzimy ich. Ale jak już tak bardzo chcecie to wszyscy razem raz na mecz, ale tak, żeby się goscie posrali i wystarczy. A nie, ze Legia To Stara Kurwa wychodzi głośniej niż Tarnovia Tarnów. Nie było tak źle, ale wiem, że stać nas na więcej więc zacznijmy zdzierać gardła!
Doping byl dobry ! nie pasowalo wam jechanie na legie? hmm a pasowalo wam ze rzucili raca w nasza flage? a pasowalo wam ze jechali na polonie, arke i nas? mysle ze swietnie wam sie tego sluchalo .. nie robcie wielkiego HALO z tego bo wiadomo bylo z gory ze tak będzie !
no to w pyte legialive to opisala. wiesniaki pokazaly klase. o ile do dnia dzisiejszego legie szanowalem o tyle od dzis sa dla mnie zwyklymi prostakami.
Gardło mam zdarte, ehh. Niektórzy kibice mieniacy się kibicami Cracovii, nic nie uszanują, niestety:(.
wolę siedzieć z wiślakami na sektorze niż z tymi k.....i z warszawy. oby ich policja dojechała
jakiś ty mądry......
a może tak by ciebie ta policja dojechała ? co ? miło by ci było?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)