na psy to już zeszliście po dzisiejszym meczu...prawda taka...odpowiedzialnośc zbiorowa...i wiecie jak was postrzegają ludzie...jesteście żałośni, zachowujecie sie bez szacunku, nie macie silnej woli, idziecie ślepo za tłumem i zwalacie opowiedzialność na zespół przeciwny..prowokacje...też mi coś...a od czego jest rozum??! Wybaczcie, jestem z krakowa i widząc jak sie zachowywaliście przez ostatni tydzień zaczęłam zdobywać dla ws prawdziwy szacunek!!! Nawet miałam ochotę iść na wasz mecz i kibicować wam. Zróbcie coś z tym, nie wiem ...bo stracić szacunek u ogólu- i to zasłużene to chyba nie jest przyjemna rzcz. Zróbcie coś z tym bo przynosicie wstyd miastu, młodzieży, Polsce, nie śmiejcie nazywać sie klubem papieskim ,bo obrażacie Papieża. I choć może z osobna nie kazdy jet winny tego co się dzisiaj stało-to-powtarzam, tu isrtnieje odpowiedzialność zbiorowa!!!!
-
-
"Nigdy nie zejdę na psy"
kasiek.. idz juz na tego swojego Reymonta....
kasiek weź lepiej zimny prysznic...
I nie wygarniaj nam tu wszystkim bo tylko sie osmieszasz.
Żeby pewne rzeczy zrozumieć to nie można tylko tydzien w TV kibiców ogladać...
Witajcie Bracia z drugiej strony Błoń.Dziękujemy za wynik bo my daliśmy plamę w Płocku.
Co do reszty to bez komentarza kilkuset debili zniszczyło to co kilkadziesiąt tysięcy ludzi próbowało zbudować,Nienawidze bandziorów i nieważne za kim są czy za Wisłą , Cracovią czy Legią,trzeba ich takich idiotów trzeba izolować
Trzymam za Was kciuki w każdym meczu oprócz derbów :)
Ponieważ bardzo Was szanuje Tak Klub jak i Pasiastych Kibiców(prawdziwych)
Witam!
Muszę się przyznać, że jako kibic Wisły, byłem ciekawy i pełny obaw co będzie z ulubionymi dotychczas waszymi przyspiewkami typu "Wisla to stara.....". I muszę przyznać, że mile się rozczarowałem.Reakcja większości na prowokacje kilku "innych", była na miare tego co się stało w zeszłym tygodni. Tak trzymać.
Pozdrawiam.
p.s cały tydzień chodzą za mną słowa piosenki:
..." co postanowisz, niech się ziści,
niechaj się Twoja, wola stanie,
ale chroń mnie Panie od nienawiści,od pogardy zachowaj mnie Panie.."
Tlumaczenie Filipiaka jest zalosne......nie pierwszy raz pokazuje ze jest po prostu "burakiem". Najpierw spiewy na Wisle na rynku z kibicami, potem tlumaczenie ze flagi typu "nigdy nie zejdziemy na psy", "Swieta wojna niech trwa..." to lokalny folklor, a teraz to jeszcze bardziej sie osmieszyl. Nie mozna miec pretensji do kibicow, jezeli wladze klubu daja taki przyklad, i zamiast ostro krytykowac takie sytuacje jak dzisiaj to tlumacza sie zla praca sedziow. Wstyd.
Bydło jest bydłem i bydłem pozostanie.
Wstyd mi za Was, cholerne bydło.
Nic nie potraficie uszanować, półmózgowcy, debile, impotenci umysowi.
Zamiast głowy i serca macie protezy.
PROTEZY!!!!!!!
primo: dziekujemy za Legie :)
secundo: hmm...tyle juz zostalo powiedziane w temacie pojednania, ze cokolwiek napisze, bedzie to li tylko powielaniem tego, do czego doszli madrzejsi pewnie ode mnie...
Pozwole wiec sobie tylko na mala dygresje: dzialania naszych klubow, jak i nas samych, niestety niewiele pomoga. Nawet jesli pewna grupa dostanie zakaz stadionowy, to przeciez niewiele zmieni, bo nie na stadionach tak na prawde toczy sie wojna, ale na miescie, na osiedlach. I tego nikt nie jest w stanie zmienic. Uwazam, ze tylko dobra wola i jakis przeblysk zrozumienia Nauk Ojca Swietego moze spowodowac, ze nasze grupy hools`ow porozumieja sie ze soba, ze sprobuja zawieszenia broni. Nie zgody, bo tej nie bedzie nigdy ( w gre wchodza nasze i Wasze zgody), ale pewnych decyzji na szczycie:
1. Brak prowokacji na meczach w postaci bluzgow i palenia szalikow.
2. Zakaz ruszania ludzi na miescie (kobiet, malolatow, rodzin)
3. Natychmiastowe odstawienie sprzetu
4. Zakaz wjazdow na osiedla
Ponad to uwazam, ze nasi hoolsi powinni kontrolowac grupy malotow, ktorzy to oni tak na prawde robia najwieksze zadymy. Co to oznacza? Jesli np. ktokolwiek zlamie w/w zasady, ponosi tego konsekwencje ze strony wlasnej starszyzny.
A jesli ktos chce sie bic? Alez prosze bardzo. Niech sie ustawia sami zainteresowani...terenow mamy pod Krakowem pod dostatkiem: Las Wolski, Kryspinow...dac sobie po mordzie, narobic punktow w Lidze Hools`ow, a na drugi dzien spokoj w miescie i na meczach...
Tylko pytanie za 100 punktow...kto to wyegzekwuje?
Pozdrawiam Cracovie
Wiadomość zmieniona (11-04-05 01:34)
kasiek-wejze idz na swoje forum i troche poobrazaj ludzi to moze bedzie ci lepiej, załoze sie ze ogladajac wiadomosci pomyslałas: Zajebiscie bede mogła na legalu podenerwowac pasiaste Qrwy. Mysle, ze mozesz dowartosciowac sie w inny sposob, a jesli nie to zal mi ciebie panna oj zal:D:D:D
( jesli jestes facetem to uuuuuups nic mnie to nie obchodzi )
Wiadomość zmieniona (11-04-05 07:20)
Ja np. wiazałam sobie szalik z Wiślakami i nie wstydze sie tego! Uważąm, że pojednanie byłoby super, a Ci którzy tego nie widzą, może niech się nie wypowiadają bo działają na swoją niekożyść
Za Papieża morze łez
*WISŁA*PASY*HKS*
Brawo. Zgadzam się całkowicie. Tylko, że do tych baranów "na górze" nie dotrze, że muszą sami coś zrobić, żeby stłamsić gówniarstwo, które nie ma żadnych zasad i ma głęboko gdzieś jakiekolwiek autorytety (nie sądzę, żeby nawet znali znaczenie słowa autorytet, połowa z nich pewnie sądziłaby, że ma to coś wspólnego z autem;-).
Nie poddawajcie sie!
Kryzys musial nastapic, lecz kropla drazy skale. Gwizdajcie podczas obrazliwych przyspiewek dalej, to juz duzo. A bedzie Was coraz wiecej.
Papiez dla wielu chuliganow jest tym, czym klub, symbolem, z ktorym mozna sie utozsamic bez wiekszego zaangazowania emocjonalnego na zasadzie "kocham ten symbol". Dlatego tez byli, sa i beda pseudokibice, ktorzy z okrzykiem "Karol Wojtyla" beda prac policjantow. Ale nadal uwazam, ze Was, ludzi, ktorzy widza potencjalna symbioze slow 'pilka' i 'szacunek' jest wiecej. Wiec sie nie poddawajcie i badzcie konsekwentni.
Pozdrawia Wislak.
I z tym sie zgadzam Wojtek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)