Słyszałem że na ten mecz jest zaproszona Wisła i Hutnik.
Czy to prawda??
-
-
POchód przed meczem z Legią
Nie, nikt nie jest zaproszony. Wszyscy mamy swoje stadiony, na których w swoich barwach dopingujemy swoje ukochane kluby. Tyle...
ależ tak jesteście zaproszeni
Kałuży 1 <==Byłeś tu??Nie wchodź tu==>Reymonta 22
Patrzac na Twoja sygnaturke zastanawiam sie nad celowoscia tego pytania.
Panowie i Panie więc jak jesteście chętni na ten pochód przed meczem czy nie?? Jakoś te psy sie nie bały i jakoś mieli pochód przed meczem z Giekasem i jakoś doszli na stadion więc pokażmy że nie jesteśmy gorsi od nich i POkażmy klase najstarszego klubu w polsce!!!!!!!!!!!
Każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie
I Papież też, I Papież też przyajcielem CRACVOII jest
Mam nadzieje że jutro będzie spokój. Powiem nawet że mósi być spokój. Lepiej dla nas aby, nie naszą winą była "katastrofa" ( jeśli taka nastąpi - oby nie ) "pojednania".
Piszę to bo na forum różne osoby się odzywają i myślę sobie że taki apel jest potrzebny. To naprawdę ważne abyśmy raz "MY" nie byli tymi którzy nie chcą.
tak , jestem za. więc o 13.00 na rynku. będe
ale sie rozochociliscie na pochody i marsze i po co taki pochod w jakim celu o czym ma swiadczyc ?? to ze Wisla sobie zrobila przed meczem z GKS Katowice nie znaczy, ze my mamy odgapiac, a pozatym z tego co pamietam to w tym Ich pochodzie bylo ok. 30 malolatow, nie wiemna co to komu.
Chcecie sobie pochodzic to dookola blon jest deptak ;)
MX nie zapraszaj nikogo obcego (inny klub niz lubiane przez nas) bo nie zagwarantujesz im bezpieczenstwa, a jedynie mozesz takimi "goscmi" prowokowac i bylo by niemilo gdyby ktos mial slabe nerwy i mieli by nam pozniej zrobic derby bez kibicow ;/
Dziś na meczu Hutnik - Kmita Zabierzów (1:0 wygrał Hutnik) widziałem trochę ludzi w szalikach Wisły i trochę w szalikach Cracovii. Wielu kibiców Hutnika w barwach. Spokój i pełny luz.
kkk_84 napisał(a):
> MX nie zapraszaj nikogo obcego (inny klub niz lubiane przez
> nas) bo nie zagwarantujesz im bezpieczenstwa, a jedynie mozesz
> takimi "goscmi" prowokowac i bylo by niemilo gdyby ktos mial
> slabe nerwy i mieli by nam pozniej zrobic derby bez kibicow ;/
Odpowiedz MX-a byla z nutka ironi ;)
Zreszta widac jaki ma on stosunek do tego w innych tematach :)
Pozdro
nie czytalem innych tematow, napisalem jakby ktos tak jak ja nie wyczol tej ironii.
DNL KKS - masz racje
Życzę wygranej z Legią :) Wczorajszy marsz był superrr :D
Co prawda jest to o pochodzie z piątku, ale tekst mi się bardzo podoba, i jakieś fotki znajome :)
Darujmy sobie już pochody! Pochód zrobimy sobie wówczas, gdy awansujemy do rozgrywek UEFA (zawsze byłem niepoprawnym optymistą).
Skoncentrujmy się na zapewnieniu "pełnej kultury" na stadionie.
Damy radę!!!
Mam prośbę do osób, które mówią o końcu zgody: zastanówcie się, w imię czego to mówicie? O co każdemu z Was chodzi? Czy wszystkim o to samo?
Przypominam, co już kiedyś pisałem na forum: jestem w pełni świadomy zagrożeń. Chodzi o to, że tzw. chuligani to w przeważającej części zawodowi gangsterzy. Jak najostrzejszy konflikt jest im na rękę, bo po pierwsze mają poligon, z którego wyławiają swoich przyszłych "żołnierzy" (małolatów, którzy muszą najpierw "zasłużyć"), poza tym dzięki podszywaniu się pod klubowe barwy otrzymują nieocenioną grupę wsparcia (częściowo nieświadomę tego, komu służy), a wreszcie - zasłonę dymną, która odwraca uwagę ogółu od tego, kim naprawdę są.
A jednak jestem optymistą. Mój optymizm nie oznacza zamykania oczu na fakty. Opiera się na tym, że przekroczyliśmy pewną masę krytyczną zachowań - po prostu nic nie może być już takie jak dawniej.
To prawda - nie oczekujmy za wiele, postawmy na normalność. Ale ta normalność wymaga wysiłku ze strony ludzi dobrej woli.
Wierzę, że nawet ci, co sobie żartują ze zgody, są jednak ludźmi dobrej woli.
Docent bardzo dobrze to zobrazowałeś..... Element kryminogenny podszywa się pod barwy klubowe ucząc się w ten sposób zawodu przestępcy..... Z jakiej racji mamy to tolerować??? Przecież to niszczy sport i sukcesywnie wyniszcza nasz klub.....
Połowa z was jest że tak powiem , idiotami !!!
Co , po co szliście na ten marsz jak teraz mówicie o końcu zgody , Dementor , to idż teraz pacanie szyj ludzi z szalików jak koniec zgody , ci ludzie co chcą być wzgodzie będą , jak to mówił JAN PAWEŁ II
" ZŁO DOBREM ZWYCIEŻAJ" , nie patrzcie na tych debili co są wielkimi hooliganami , jezeli jesteśmy za Cracovią musimy Kochać Papieża , a jeżeli Kochamy Papieża szanujmy kibiców innych klubów, a tym co sie niepodoba że ktoś chodzi w związanych szalikach mówie żeby sie zastanowili nad sobą, gdyż z tego ziemskiego życia bedziemy rozliczani .....
Wiadomość zmieniona (10-04-05 12:38)
Po meczu z Legią:
ogarnia mnie żałość jak to wszystko czytam + to co zobaczyłem na meczu
WYPISUJĘ SIĘ
tak myślę, że lepiej jakby Papież nie był kibicem Cracovii, teraz wstyd byłby mniejszy.
SERCEM ZAWSZE Z CRACOVIĄ
a najbardziej żal, że całe rzesze wiernych i normalnych kibiców musi się wstydzić
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)