Poczekajmy do soboty .Wojtek miał rację że niektórych nie wystawiał w pierwszej jedynastce a Kogo? to się domyślcie ....
-
-
Dzisiaj sparing z Katowicami 3 - 2
Katowice pozwalały na wiele i można się cieszyć ze zwycięstwa. Gra była chwilami aż za bardzo radosna :-) Ogólnie to jest znacznie gorzej niż jesienią i trzeba się pogodzić z walką o środek tabeli.
PS - co do biletów, to podobno (ja kupiłem wcześniej, ale opowiadał gość który wszedł tuż przed meczem) była awantura przed kasami i po interwencji Profesora zdecydowano się wpuszczać ludzi za darmo.
co do gry to Boze miej nas w swojej opiece..
znowu trzeba wrzucic organizacyjny kamyczek, kupilem bilet, ochrona mowi ze bramie od Kaluzy mozna wchodzic na karnet, sprzedalem bilet, w bramkie od Kaluzy okazalo sie ze jedynie "wybrane 15 osob" weszlo na karnety, co to kurwa ma byc ?
jak to byles jak Cie nie bylo?
Ale najlepszy byl:
[b]"Mario Baster i jego reka"[/b] :D
Vasago - nie dyskutuje sie z faktami. Są takie ,że drużyna nie wybiegała 4-5 sparingów i nie odbyła dwudziestu paru treningów na pełnowymiarowym boisku....to chyba jest powód do twierdzenia ,że przygotowanai nie całkiem się powiodły.
Moim zdaniem jak zawsze będą grali...za parę tygodni na wysokim poziomie.
ja bylem i zabuliłem to 7 zeta(nie mam karnetu).Szkoda bo z postu powyzej rozumiem ze mozna bylo sie wbic za free.Cracovia grala lepiej niz z radomiakiem ale puchary? ... nie sadze.Doping słaby ale to tylko sparing nie bylo duzo ludu ale ja sie darlem jak tylko moglem i dobrze sie bawiłem Heeeeeejjjj HEEEJJJJJJJJ CCCRAAAAAAAACCCOOOOOOVVVIAAAA
P.s nie żałuje tych 7złotych
:)
Wiadomość zmieniona (29-03-05 20:50)
ja tez zabulilem 7 zeta a mam karnet..
@ Rock
jak mnie nie bylo jak bylem, kto ma wiedziec ten wie, pozdro dla kumatych, chwdp dla scierwa ;)
Na karnety mozna bylo wchodzic ?!
Czemu ja o tym nie wiedzialem :> ?
aha... jeszcze co do biletow:
Pytam pania w kasie "czy dzieci wchodza za darmo czy z biletami" ?
A ona mi mowi, ze do 5. roku zycia za free...
Po czym kupilem bratu bilet (8 lat) wchodze przez bramke, a pani z Hektora widzac bilet w rece mlodego pyta ile ma lat bo przeciez do 10. roku zycia wchodza za darmo...
bez komentarza...
Meczu niestety nie widzialem ale mam czuja ze od meczu z Odra zaczynamy
marsz w gore tabeli!
Pozdrawiam
Co do sparingu to napiszę tylko że strasznie zmarzłem........
czuje to samo :)
icek66 napisał:
> Vasago - nie dyskutuje sie z faktami. Są takie ,że drużyna nie
> wybiegała 4-5 sparingów i nie odbyła dwudziestu paru treningów
> na pełnowymiarowym boisku....to chyba jest powód do twierdzenia
> ,że przygotowanai nie całkiem się powiodły.
>
Ale mnie najbardziej interesuje co stanęło na przeszkodzie by plan przygotowań (jeżeli taki był) w 100% zrealizować???
Mecz był słaby Cracovia atakował ale nie wychodziło jej to!!Mają chlopaki pomysły tylko że słaby z wykonaniem ich!!Jedynie dobrze grał Baster najlepszy na boisku dobrze tez grał Bania,Moskała i Drumlak!!Citko tez coś pokazywał ale wszystko podawał do Szczoty ktury nie umiał szczelić!!Ale chlopak sie przełamał:D!!Stawowy powinien porzeganac sie z niekturymi zawodnikami!!
Byłem na sparingu,7 zł nie majątek.Icek 66 ma rację-drużyna nie czuje piłki.Widać to było na Łęcznej i dzisiaj też.Martwię się też inną sprawą,zaczął się sezon i konia z rzędem temu kto potrafi wymienić I skład linii jakiejkolwiek naszej formacji.Jest jasne ,że trener postawił na konkurencję w drużynie.Jest to jednak kosztem zgrania zespołu.Pozostaje wierzyć,że to trener ma rację.
Było sympatycznie,niektórzy szyli flagi ;) pozdro dla kumatych heh
Panowie niema co sie smucić , przynajmniej mogliśmy obejrzeć strzały z 50 metrów Przytuły , Sztuczki Makumby i drybling Wawrzyczka , wspaniałą gre głową Olszewskiego , Ale jednak po serii uderzeń Przytuły stadion domagał sie więcej , niestety Krzysiek zrezygnował po pary strzałach z niebotycznych odległości :) aha ręce Bastera które leczą też były widoczne , i jeszcze ta atmosfera na trybunach , więcej sie śmiałem niż oglądałem :)
www.walla.com log: martinezpasy pasw:cracovia
Pierwsza bramka dla nas - nie najlepszej jakości ale jest,jakby ktos chciał zobaczyć...
Cos druzynie sie nie klei, nie ma takiej swiezosci w grze,ale moze to dlatego,ze rezyserem byl Krzysiek Przytula i jaki rezyser taka produkcja :].
Co do Banii to mam on posture oldboja i to wcale nie pomaga mu stac sie czolgiem na boisku ... smutne ...
Szczotka tez lepszy nie jest. Szybko przebiera nogami podczas biegu,ale mu nie ubywa. Ot - maly szkopul :)
Wacus jak to Wacus ... duzo serca i ochoty ...
Skrzynia w koncu sie odblokowuje i zaczyna uzywac przerzutow :)
Swistak poprawnie, moze grac :) Ma moje blogoslawienstwo:)
Gitara nie bardzo ...
Basterek fajnie zagral.
Pawka - chyba mu nie wyszlo.
Drumi,Citko - duzo ozywienia wniesli, ale mogli cos wiecej zdzialac.
Ale z drugiej nasi napastnicy nie sa zli patrzac na Czikite w gieksie :P.
Tez zmarzlem ...
szybki ale przyznaj że nigdzie byś niezobaczył reżysera z takim rozmachem i poczuciem humoru :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)