Tak się wszyscy o chipy pytają a zastanawiam się kto przez zime wyrobił sobie chipa z tych co nie mieli ??
Teraz dopiero będą się budzić z ręką w nocniku ??
-
-
Pociąg specjalny na mecz z Odrą - ODWOŁANY...
nikt ? ;)
Jest 500 wyrobionych chipów czyli w sumie jakby połowa z nich zdecydowała się jechać to dla tych bez chipów może zabraknąć biletów.
Nie bede robil chipa bo nie jestem bydlem!!!!!!!!!!Wiec sie odpierdolcie z jakims mowieniem ze reka w nocniku itd!
To twierdzisz że ci co wyrobili to bydło ??? :)))
Zresztą mi to wisi czy z chipem czy bez. W Warszawie dużo osób miało chipy i nie wiele nam to dało. Ale z tego co się orientuje ci co jezdza co chipy maja a nie zastanawiają sie czy to słuszne czy nie.
Od klubu albo Stowarzyszenia powinno wyjść pismo z prośbą o zaniechanie obowiązku posiadania chipów. Najlepiej żeby doszło we wtorek bo wtedy kibice Odry będą próbowali załatwić w klubie żeby nas wpuszczali bez chipów.
Poza tym wpisywanie się na liste i posiadanie chipa to jedno i to samo tylko z chipem jest mnie pier...enia sie. I tu i tu mają twoje dane ...
Wiadomość zmieniona (27-03-05 11:57)
Ja jade na 99%!!!!!!!!!CRACOVIA!!!!!!!!JAZDA TYLKO ZA PASAMI!!!!!!!
ja tez bym pojechal, tylko chipa nie mam. poczekam az bedzie wiadomo wiecej na ten temat i pojde sie zapisac
Ja sobie wyrobiłem chipa przed meczem z ległą :( i mnie nie wpuścili, ale przynajmniej teraz nie musze sie pocić czy trzeba mieć chipy czy nie.
Nierozumie takiego pier*****a , ze "nie jestem bydłem" -- powiedz poprostu ,ze całą zime nie mogłeś znaleźć 2 godz. czasu żeby jechać na wielicką i załatwić sobie chipa. To co bedzie za kilka lat kiedy trzeba bedzie chipy na mecze u siebie? Pewnie też przed każdym meczem bedzie poruszany temat chipów na forum!!!
Może założyć temat jak to jest z chipami w innych ligach i to przekonałoby wszystkich do wyrobienia sobie tego kawałka plastiku !!!
Wezcie pod uwage to, ze nie wszyscy jezdza na wszystkie wyjazdy i poprostu wydac 25zl po to zeby jechac na 1-2 wyjazdy to tak jak pieniadze wyrzucone w bloto...
A jeszcze jakby nie byly sprawdzane...
Co innego dla kogos kto jest na wszystkich...
ps. Soprano: fajna sygnaturka ;)
JEDEN GRAM ZIOŁA KOSZTUJE 20 - 25 ZŁ, 0.5 LITRA WÓDKI KOSZTUJE OD 20 ZŁ, 5 PIW KOSZTUJE 25 ZŁ NA RYNKU - W SKLEPIE JEST 10 PIW.
WYDAJE MI SIE ŻE TO NIE SĄ DUŻE KOSZTY
a w tym Wodzisławiu działają im te czytniki czy znów sztuka dla sztuki ?
Wiadomość zmieniona (27-03-05 23:18)
jak by niebylo to dojebali
byłem w środe w Łęcznej na meczu Górnik-Polonia ...
tam czytnik działa i z własnego doswiadczenia moge wam powiedzieć , ze chipy Polonii które były nie aktywne czytnik identyfikuje bez problemu ...
podobnie z moim chipem Cracovii tez mnie poinformował , że jest nieaktywny ...
tak wiec jeżeli w Wodzisławiu owe urządzenie działa to trzeba chipy w klubie aktywowac ...
znany jest wyjątek co do aktywacji chipów ...
[b]gts jadac do Polonii wysłał pismo do Polonii i pzpn , ze nie może aktywowac swoim kibicom chipów bo ma niesprawne urządzenie ...
pzpn zezwolił Polonii na wpuszczenie kibiców gts bez spawdzania chipów ...
:-)))
Nei uwazam ze Ci co maja chipy to bydlo ale ja nie ma ochoty miec czegos takiego bo kazdy obywatel Polski ma miec dowod osobisty a chipy to tylko nabijanie portfela firmie ktora oplaca PZPN i tyle w tym temacie.
Macieksc-trzeba się niestety dostosowywać do sytuacji
jeśli chcesz jeździć to sobie zrób tego chipa tak dla świętego spokoju
Piszcie jak bedzie cos wiadomo co z tymi chipami bo jak nie beda potrzebne to musze juz zbierac kase.Ale bedzie fajna ta runda dwa bliskie wyjazdy Odra,Gornik i u siebie Legia,Lech,Pogon i Wisla mniam! ;)
Nie wiecie moze czy mozna jeszcze kupic karnety na D?Jeden mecz juz za nami ale i tak sie oplaca wedlug mnie nie bedzie trzeba walczyc o bilety ;)
Praktycznie na każdy wyjazd wchodzimy bez chipów Panie Robercie...
Od następnego sezonu podobno tego wymogu wogóle nie będzie tak, że niektórzy zaoszczędzą 25 zeta :)
Panie vasco ...
czekam z niecerpliwoscia jak to będzie na Legii ...
nie żebym wam zyczył takiego samego potraktowania jak nas ...
ale czy działacze cwks okaza sie konsekwentni w swoim postepowaniu ...
Wiadomość zmieniona (29-03-05 13:13)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)