Po prostu na debilizm policji w tym kraju nie ma sily!!!
HEJ PASY GOOOOL!!!!!!!
-
-
WSZYSCY na Kałuży w Wielką SOBOTĘ gra 1 drużyna! [www.cracovia.pl podaje ,że bez udziału publiczności:-(]
zeby nie wpadli na pomysl zeby nie wpuscic kibicow we wtorek
We wtorek na bank nie wpuszczą. Tak to jest jak firma niby pełna profesjonalistów nie potrafi zapewnić ochrony na sparing z Radomiakiem dając oagumenty policji. Gratulacje dla profesjonalistów z Comarchu...
A co niby działo się na Radomiaku , ze aż ochrona była potrzebna? Czyżbym usiadł nie na swoim krzesełku??
Policyjne psy zawsze namieszają .... , tylko po co skoro na sparingu spokój i cisza.
a ja poświęce jaja i żywcem mnie nie wezmą hehe
ja mam karnet a dzieci wchodzą za friko i tyle heheheheeheeee!!!!!
CRACOVIA PONAD ZYCIE !!!!!!
ostatnie manewry prewencji na El Paso wykazały, ze zamieszki wywołane przez chuliganów z Wadowic nie dadza się opanować
Buehehehe:) No to poświęcimy koszyki i nie wyjdziemy:)
Debilizm psuć człowiekowi nawet święta:|
Czyli wstęp z koszykiem na święcenie bezpłatny tak?
Ładna pogoda. Poopalam się godzinkę po święceniu.
Skawa Wadowice ma ostrą bojówkę, i nap***dala święconymi jajami wszystko co się rusza. My też mamy kosę ze Skawą w temacie kto jest bardziej papieski.
Czy ktoś może mi ten absurd policyjny inaczej wytłumaczyć?
Ja wytłumaczę: otóż organizator zobowiązany jest zawiadomić i uzyskać zgodę Komendy Miejskiej Milicji na każdą imprezę masową (powyżej 300 osób) nie ważne czy to będzie sparing czy mecz IV-ligowych rezerw. Organizatorzy pokpili sprawę ze sparingiem z Radomiakiem i całą IV ligą (nie zawiadomili Milicji) i ta teraz nie zgodziła się na mecz ze Skawą i na bank nie zgodzi się na mecz z Katowicami. Nawet psy z powodu tych procedur zagrały z Pogonią sparing przy pustych trybunach. Odpowiedzialni w klubie o zawoadomieniu milicji byli Mikulski (nagrywał terminy sparingów i kalendarz IV ligi) i Maczugowska (załatwiała sprawy papierkowe). Obie osoby totalnie olały temat. Tyle w tym temacie.
Olali. Jesienia na rezerwie 50 czy 100 osób to po co im impreza masowa.
Sparing o 13-ej w środę też olali.
Cholerna szkoda na GKS przyszłoby 2 3 tysiaće ludzi.
No to byle na Święceniu nie było więcej osób, bo wjadą i spacyfikuja...
Tak beda pacyfikowac wozki niemowlece i dzieci paroletnie.
Wiadomość zmieniona (25-03-05 13:55)
Mecz odbędzie się bez udziału publiczności, ale... [b]osoby, które wcześniej przyjdą na święcenie pokarmów - godz. 10.00 - będą mogły pozostać na stadionie...[/b]
[url]http://www.cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=382[/url]
huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa !!!
Wiadomość zmieniona (25-03-05 13:57)
Przez ten wymóg że trzeba informowac o imprach pow.300 osob
w Polsce od jakiegos czasu wieje hipokryzją.
Policja boi sie wydawac zgody i ich nie wydaje w takich sytuacjach.
W praktyce organizatorzy musza oglosic ze impra jest bez udzialu publiki.
A w praktyce jedna brama jest przypadkiem otwarta
i nikt nie robi problemow z wejsciem
do zo
w sobote i we wtorek
PS.
Acha no i to co napisalem powyzej to oczywiscie nie prawda :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
"piąty anioł zatrąbił:
i ujrzałem białą gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści." Apokalipsa Św Jana 9,1
ta informacja o pozostaniu na stadionie jest nieoficjalna! AFAIK
A Kordyl czyta i rumieńców dostaje.
Swoją drogą to faktycznie przed Święceniem klub powinien zrobić porządek na stadionie, a zwłaszcza usunąć te zwłoki. Już ktoś o tym pisał, ale chyba temat jako niewygodny usunięto..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)